Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

EU-maakunta nimeltä Suomi

Tätä raapustaessani, presidenttipari ottaa vastaan vieraitaan 100-vuotisjuhlallisuuksissa. Joukossa on julkimoja ja kuuluisuuksia moneen lähtöön. Minut saivat kuitenkin kirjoittamaan kaikki ne, jotka ovat osallistuneet Suomen myyntiin. Suomi ei ole itsenäinen valtio. Sitä ei muuta miksikään se, että on myllytetty läpi massiivinen Suomi 100-vuotta propakanda. Suurimmat hyötyjät juhlavuodesta ovat olleet markkinavoimat.

Meitä ohjataan päivittäin poliitikkojen, sotilaitten ja virkamiesten toimesta. Ihan joka päivä. Väitettäessä Suomen olevan itsenäinen, valehdellaan itsellemme ja toisillemme. Miksi ihmeessä niin pitää tehdä? Samaan aikaan toisaalla maata myydään aineellisesti ja henkisesti. Veroja kierretään ja varoja ujutetaan veroparatiiseihin. Suomalaisten rahoilla tuetaan Euroopan ja maailman pankkeja ja köyhimpiä valtioita. Olemme nettomaksajia.

Olen oppinut, kun minua on opetettu ja valistettu, että itsenäisen valtion tunnusmerkkeinä pidetään tiettyjä avaintekijöitä. Kaikista tärkeintä itsenäisyydelle on oma raha, jota suomalaisilla ei ole ollut 2000-luvun alusta. Nykyinen presidentti, yhtenä ja omilla toimillaan rahaministerinä, ajoi alas Suomen Markan. Meillä ei ole siis omaa raha- ja talouspolitiikkaakaan. Valta on siellä, missä rahoista päätetään.

Toisekseen itsenäisellä valtiolla on oma ja itsenäinen lainsäädäntö, johon sisältyy myös kansainvälisten sopimusten kunnioittaminen. Suomella ei näin ole. Laeistamme suurin osa pohjustetaan Euroopan Unionista ja meillä ei ole vallan ilmeisestikään oikeutta kieltäytyä niistä. Paavo Väyrysen sanoin: ”Kuinka tässä näin kävi?”

Itsenäisellä valtiolla ei ole omien päätöstentekoelinten yläpuolisia päättäjiä, mutta meillä on. Jopa yksittäisenä maakuntana Viro on ohjannut Suomea mm. metsäpolitiikassa, ollessaan parasta aikaa EU-puheenjohtajana. Tarkkaavaisimmat takertuvat maakunta-sanaan. Virokaan ei ole enää siis valtio, vaan EU:n maakunta. Euroopan Unionin komissio ja parlamentti ovat koko Suomen hallituksen, eduskunnan ja presidentin yläpuolella päätöksentekijöinä. Suomi on lisäksi saanut Brysseliin edustajikseen henkilöitä, jotka ovat Suomi-vastaisia ja elävät elämäänsä EU:n kautta, ei suomalaisten tarpeiden kautta. Heitä kutsutaan ”mepeiksi”.

Itsenäisellä valtiolla on oma armeija. Meillä ei ole täysin enää sitäkään. Vuonna 2014 kenraali Jarmo Lindberg allekirjoitti sopimuksen Naton kanssa, jolla Suomen armeija, poliisi ja terveydenhoitojärjestelmä alistettiin Naton käyttöön vastikkeetta. Nyt ulkoministerimme porsasteli Suomen EU-yhteispuolustussopimukseen, mikä on se pienempi paha noista vaihtoehdoista. Koko ajan koetetaan uittaa salakavalasti ja pysyvämmin Suomeen amerikkalaisia, sekä NATOa ydinaseineen. Suomi on menettänyt rauhanlähettilään statuksensa, jota on ollut voimallisesti nykyinen sotaministerimme hajottamassa.

Meillä ei ole omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Kaikissa yhteyksissä vedotaan, että ei voida toimia toisin, kun Saksa ja Ranska haluavat toisin. Mentiin mukaan niinkin kaukaisiin pakotteisiin, kuin Ukrainan rajoille. Osallistuttiin suomalaisille vahingollisiin Venäjän vastaisiin toimenpiteisiin, kun isommat näin halusivat. Paljon paljon muuta, mikä ei kuulu oman arvonsa tuntevalle valtiolle.

Meidän perustuslakimme ei enää merkitse minkään vertaa, koska EUn perustuslaki eli Lissabonin sopimus syrjäytti sen ja kaatoi valtiosääntömmekin. Tätä kuvaa hyvin tilanne, jossa meillä ei ole tällä hetkellä perustuslakiakin valvovaa oikeuskansleria. Perustuslain halveksunta on näkynyt oikein hyvin Sipilän hallituksen toimissa.

Meillä on vielä oma lippu, niin on Nesteelläkin. Lippu ei yksin riitä. Komea oli sadan Suomi-lipun rivistö. Rivistö oli valheellinen. Suomi menetti itsenäisyytensä 1995 ja oli sitä ennen itsenäisenä 77 vuotta. Nyt ollaan oltu EU-ikeessä ja EU:n maakuntana 23 vuotta. Kuinka tässä näin kävi? Ei edes sodittu ja maa varoineen valloitettiin ja ainakin minut petettiin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Nimetön
#1

Respect.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Persujen pitäisi vaihtaa nimeksi VALKOISET 100 v. Suomen ”Itsenäisyyden” kunniaksi Todellisuudessa meillä ei juurikaan ole itsenäisyyttä ollutkaan koskaan kun olemme aina jonkun helmoissa roikkuneet ja selän takaa toiselle puolen huudelleet. Ensin Saksan ja Hitlerin sitten Neuvostoliiton ja nyt Eu:n
VALKOISTEN pitäs olla Rauhan puolue joka ajaa Suomen ja Suomalaisten asiaa ja etua niin että Maa ei nuole kenenkään persettä eikä soita kenelekkään suuta vaan keskityy talouden hoitoon ja siihen että maa ei velkaannu jotta kansalaisilla olisi mahdollisimma hyvä elää Suomessa jossa ostovoima nousee kokoajan ja kaikilla on töitä.
Tällä ohjelmalla Puolueesta tulisi suurin Pääministeri puolue kun Eu-Trollit laitettaisiin kuriin ja vastuuseen tyhmyyksistä ja maan petturuudesta.
T. Päästiin perseen myyjistä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10


https://fi.wikipedia.org/wiki/Valkoiset

Valkoisten pitäs tietenkin irtisanoutua rasismista ja natsismista joita puolueessa ei koskaan ole edes ollut,josta Persuja kuitenkin syytetään tahallaan kannatuksen tuhoamiseksi.
Myös Eu ,Nato ja Venäjän Trollaamisesta pitäs irtisanoutua täysin.

Mallia talouden hoitoon saataisiin mallia
-Viron Velkaantumis,vero, sosiaaliturva mallista
-Filippiinien Huume ongelman hoito mallista
-Saksan autovero ja alkoholipolitiikka ja yleinen kuri ja järjestys mallista
-Etelä korean tuottavuus ja työmoraali mallista
-Australian pakolais politiikka mallista siis. pummit ulos HETI ja työntekijät jotka tulee rakentamaan maata ja maksamaan veroa toivotetaan terve tulleiksi samoin kun rahaa tuovat turistit toivotettaisiin tervetulleiksi ja tehtäisiin kaikki sen eteen että saisimme lisää niitäkin.

Näin helposti Suomesta tulisi maailman paras paikka ja Persuista (Valkoisista)Suomen suosituin puolue !

t.Päästiin perseen myyjistä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Meillä on pari vaihtoehtoa.
-Erotaan EU:sta!
-Jos se ei käy, aletaan saneeraamaan toimintaamme. Emme tarvitse 200 päättäjää Arkadianmäelle, pelkkiä kumileimasimia, koska päätökset tehdään Saksan ja Ranskan määrittelemien linjojen mukaan. Samaan syssyyn koko Julkinen sektorimme.
Mitään maakuntahallintoa ei tähän sekamelskaan enään tarvita.

EU:n kustannukset paisuu sietämättömiksi, koska se ei todellakaan aioi toimiaan saneerata, vaikka suuri maksaja Britannia lähtee. Lisäksi lisääntyvä yhteisvastuu tulee heijastumaan kustannuksia nostavasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Meille riittää Eu:n eroamisen jälkeen Eta jäsenyys !
Joka takaa aivan samat tavarojen ja palvelujen ja kaupan vapaat rajat
mutta sillä erotuksella että silloin politikot ei Eu-Trollaa ja myy suomen Brysselille koska silloin Miljoona virkoja ei ole saatavilla.
Tämä ei tietenkään käy politikoille jotka haluaa Miljoona virkoja Brysselistä !
Kokoomus on ollut pahin Eu-Trollaus puolue tässä Eu-Kommunisti hommassa mm. Presitenttimme on ollut suomea myymässä ja rahaa vuolemassa Brysselissä vuosia !!! Josta saa vieläkin 3000,-/ kk eläkettä !!! Kataiset,vapaavuoret ja Stupit ja muut tekee samaa perässä !
Oikeisto puolue Kokoomus on pahin ”äärioikeiston” vastustaja koska ne pelkää että Eu-trollaamiseen tulee muutos ! Kommunsiti puolueet Vasemmistoliitto ja Sdp Trollaa täysillä Kokoomuksen linjaa…ja kannattaa Äärivasemmistoa.
Puolueilla onmennyt täysin pasmat sekaisin kellään ei ole mitään aatetta tai linjaa muutako Rahat itselle Suomen kustannuksella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Pitäs muistaa 100 v. takaa että valkoiset pelasti tämän maan Punaisilta Venäjän-Trolleilta!
Nyt sini puna vihreet on tuhoamassa kaiken Eu-Trollauksella !
Siis rahat ,rajat ,rodut , talouden velalla,kultturin ,kielen ja lopuksi RAUHAN !
Rauha menee 100 % kun ensin kaikki sekoitetaan ja sitten turvallisuus tuhotaan niin sisäinen kuin ulkoinen !
Kaikki tehdään aivan tahallaan Eu-Trollauksen nimissä !

T.Päästiin perseen myyjistä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Iloinen
#3

Kiitos Pasi. Hieno yhteenveto. Hiljaiseksi vetää. Toivotaan, että kansakunta vielä herää. Euroopassa on jo hyviä esimerkkejä.
Metsäasioissa on riittänyt omiin muroihin kusijoita roppakaupalla. Yliopistojen viherväki eturivissä. Vastenmielistä touhua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Totuus on että Itsenäisyys muuttaa muotoaan,verrattaessa sodan jälkeiseen aikaan kun sen aikainen sukupolvi rakensi tätä maata kohti 2000 lukua.
Ajassa tapahtuu pakosti muutoksia jota myös alati kehityksessä tapahtuu mutta mikä on sen suunta kuin arvostus Itsenäisyydellemme kuin suomalaisuudelle.
Syvimmät arvot pitää olla pysyviä -syvällä omissa tunnoissamme. Ne eivät voi olla kauppatavaraa !

T. Seppo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kansallismielinen Globalisti
Iloinen
#5

Globaalissa maailmassa ei mikään maa voi olla enää itsenäinen, tai jos oikein yrittää, kuten Pohjois-Korea, niin voi, mutta jälki on rumaa. Katsotaan vaikka Norjaa. Heillä on öljynsä ja kalansa, oma valuutta ja ulkona EU jäsenyydestä. Kuitenkin Norja maksaa runsaskätisesti siitä, että se pääsee EU-sisämarkkinoille.
•388 miljoonaa euroa vuosittain Euroopan talousalueen ja Norjan yhteiseen avustusrahastoon.
•447 miljoonaa euroa vuosittain EU:n ohjelmiin (mm. Horizon 2020, Erasmus+, Galileo ja Copernicus).
•6 miljoonaa euroa vuosittain Schengen yhteistyöhön.
•25 miljoonaa euroa vuosittain Interreg-ohjelmiin
Tästä me huomaamme, että keskustelu täysin itsenäisestä valtiosta on populismia ja ihmisten harhauttamista. Todellisuus on aivan toista. On mukava huudella ja levittää harhakuvitelmia aiheesta, jota ei enää ole. Ei ole, eikä tule enää koskaan olemaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#6

Nuo Norjankin maksut ovat aika pieniä, suomalaisten Eu maksuihin verrattuna !?! Ja osittain vapaaehtoisia ja niistä voinee neuvotella ,jos kannattaa panostaa, niin mikäs siinä ?! Mutta suomalaisille määrätään , siinä on itsenäisyyden ero !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Norjaan ei voi verrata koska Norjalla on öljyä kalaa ja Ilmaista vesi voima sähköä (lumisia vuoria,jotka on täynnä sähköä) niin paljon ettei ne tarvitse eikä edes halua muuta teollisuutta ! Tästä syystä Norja pitää hintasonsa keinotekoisesti niin korkealla ettei sinne voi muuta syntyäkkään koska siellä ei kannata mitään tehdä korkeiden kustannusten vuoksi.

Norja (kuten Islanti ja lichestain) on Eta maa ! se riittää Suomellekin, kaikilla Firmoilla on samat oikeudet ja vapaus Eta:ssa kuin Eu:ssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kansallismielinen Globalisti
Iloinen
#12

Tilastojen mukaan, ”Suomen nettomaksu EU:lle oli vuonna 2016 294 miljoonaa euroa, ilmenee EU:n komission tilastoista. Nettomaksu pieneni jyrkästi toissa vuodesta, jolloin se oli 570 miljoonaa euroa. Samalla Suomi putosi unionin pienimmäksi nettomaksajaksi yhdessä Italian kanssa. ”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000