Perussuomalaiset

Niko Aleksanteri Kauko

Miksi......?

2 kommenttia

Miksi itsenäisyys

Vain itsenäinen valtio voi päättää omasta kohtalostaan ja suunnastaan. Vain itsenäisellä valtiolla on käytettävissään välineet, joilla se voi tehdä kansan tahdon mukaista politiikkaa. Näitä välineitä ovat mm. oma raha ja keskuspankki, itsenäinen lainsäädäntö, oma ulkopolitiikka ja oma tuomiovalta. EU:hun sitoutuneet politiikot ovat luovuttaneet nämä elintärkeät välineet Suomelta pois ja tämän seurauksena yhteiskuntamme on täynnä vakavia ongelmia, joita emme pysty korjaamaan ilman näitä välineitä. Olemme kuin korjaaja, joka voi vain todeta viat, mutta jolla ei ole tarvittavia työkaluja vikojen korjaamiseen.

Miksi kansallisvaltio

Kansallisvaltio on elinehto pienille kansoille kuten Suomi. Suuremmat kansat rakentavat EU:n ja Neuvostoliiton kaltaisia liittovaltioita saadakseen pienempiä kansoja valtansa alle ja hallitakseen niitä. Vain omassa kansallisvaltiossa turvaamme oikeuden päättää itse omista asioistamme ja vain kansallisvaltiossa voimme toteuttaa todellista ja aitoa kansanvaltaa, joka toimii kansan suuren enemmistön hyväksi eikä hyödytä vain pientä osaa kansalaisista muiden elämänlaadun kustannuksella.

Miksi demokratia eli kansanvalta

Suomen perustuslain mukaan korkein valta, eli valtiovalta, kuuluu kansalle. Kansalaiset lainaavat tätä valtaansa edustajilleen eli kansanedustajille. EU-aikana kansanedustajat ovat siirtäneet suuria määriä tätä yksinomaan kansalle kuuluvaa valtaa Suomesta pois EU:lle Brysseliin. Suomen kansa ei siis enää pysty päättämään omista asioistaan, sillä vallan siirtämisen seurauksena jo vähintään 70 prosenttia kaikesta Suomen lainsäädännöstä tulee Brysselistä. Ilman aitoa kansanvaltaa ja ulkopuolelta ohjattuna yhteiskuntaamme on viety täysin eri suuntaan kuin kansan suuren enemmistön tahto ja etu olisi.

Miksi oma talousjärjestelmä

Vain itsenäinen valtio voi rakentaa oman talousjärjestelmän, joka parhaiten palvelee sen kansalaisten etuja. Tällainen järjestelmä Suomella olikin ennen EU-jäsenyyttä ja sen avulla pystyimme kustantamaan hyvinvointivaltiomme ilman velkaantumista ja samanaikaisesti vielä vaurastuimme. EU:n talousjärjestelmää ei ole suunniteltu meitä suomalaisia varten, vaan sen tarkoitus on palvella EU-liittovaltion rakentamista. EU:n järjestelmässä ihmiset ovat olemassa taloutta varten eikä päinvastoin, niin kuin itsenäisen Suomen talousjärjestelmässä oli. EU:hun liittymisen jälkeen hyvinvointivaltiomme onkin mennyt jyrkkää alamäkeä. Suurista leikkauksista ja kurjistamisesta huolimatta samalla on velkaannuttu räjähdysmäisesti. EU:n talousjärjestelmä onkin ollut Suomen kansantaloudelle ja yhteiskunnalle katastrofi vailla vertaansa ja tilanne tulee tästä vain entisestään pahenemaan EU:n jäsenenä pysyessämme.

Miksi puolueettomuus

Vain itsenäisellä valtiolla on kyky muodostaa suhteita muihin valtioihin omien etujensa pohjalta ja tähän se tarvitsee omaa ulkopolitiikkaa. Suomelle paras ja myös käytännössä testattu ulkopoliittinen linja on puolueettomuuspolitiikka. Tähän vaikuttavat mm. maamme koko ja sen geopoliittinen asema Venäjän naapurissa. Puolueettomuus on paras tapa säilyttää rauha ja edistää sitä sekä vahvistaa kansainvälistä asemaamme. Puolueettomuudella varmistamme myös sen, ettei Suomea alisteta suurvaltojen keihäänkärjeksi ja moukaksi, mistä asemasta Suomen kansa on saanut kärsiä lähes koko historiansa ajan.

Miksi Suomen perustuslaki

Suomen oma perustuslaki on säädetty turvaamaan suomalaisten oikeutta omaan itsenäiseen valtioon, jonka korkein vallankäyttäjä on sen kansa. EU ja siihen sitoutuneet poliitikot ovat nostaneet Suomen oman perustuslain yläpuolelle EU:n perustuslain. EU:n perustuslaki on jyrkässä ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa, eikä sitä ei ole säädetty meitä suomalaisia varten. Sen tarkoitus on sinetöidä EU:n valta yli oman perustuslakimme sekä EU:n etujen ajaminen. Tämä tilanne muistuttaa sortovuosia, jolloin Suomen kansa vastaavassa tilanteessa nousi puolustamaan omaa lakiaan vierasta lakia vastaan. Suomalaisten velvollisuus sekä itseään, että tulevia sukupolvia kohtaan, on alkaa toimia samoin nykytilanteessa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Tuohon puolueetomuuteen on hyvä vedota. Suomen olisi hyvä olla rauhaarakentava valtio suurvaltojen välillä. Venäjällä ei ole interessej
ä suomen valtaamiseen. Oma armeija takaa puolustuksemme.
Itsenäisyydessä ja siinä pysymisesssä ei tarvita muuta kuin halu kuolla oman maansa puolesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Opiskelija
Iloinen
#2

Eikös noi Britit juuri nyt ole näin tekemässä? Oma raha jo onkin ja ero EU:sta on varma juttu. Pitäisikö meidän ihan hetken seurata Brittien kulkua itsenäisenä valtiona ja liputtaa samaa vasta sitten, kun nähdään millainen voitonmarssi Brexit on? Odotellaan nyt ihan rauhassa vuosi tai kaksi ja katsotaan mihin suuntaan Brittien elo ajautuu. Jos siitä tulee upea menestystarina, niin äkkiä eropaperit postiin ja markka takaisin. Jos taas Brexit tuo mukanaan suurta ahdinkoa päivittäiseen elämään ja talouteen, niin sitten ristitään kätemme, ettei samaan hullutukseen lähdetty. Joten ihan pikkasen malttia, pliis!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000