Perussuomalaiset

Mira Katajamäki

Raakaa kontrastia hyväntekeväisyydelle

Varsinais-Suomen PerusNaiset ry järjesti 31.1.2015 toisen kerran hyväntekeväisyyskeräyksen lapsiperheille. Keräys järjestettiin Turun kauppatorilla, jossa paikalla olivat myös Turun Perussuomalaiset telttansa kanssa. Neljän tunnin aikana lahjoituksia tuli kiitettävästi ja kahvitettavia riitti oikein runsain mitoin. Eduskuntavaaliehdokkaat pääsivät keskustelemaan päivän polttavista aiheista ja kaikki tämä tapahtui hienossa yhteishengessä. Fiilis oli korkealla tapahtuman loppumetreille saakka.

Päivää varjostava musta pilvi nousi taivaalle tapahtuman lopussa, kun torilla ollut kauppias alkoi purkaa myyntikojuaan. Katselin noin kymmenen metrin päästä kuinka hän kuljetti nokkakärryjen avulla laatikoittain vihanneksia ja hedelmiä roskiin. Sinne menivät banaanit, appelsiinit, paprikat ym. terveysruoat. Olin tilanteesta niin järkyttynyt etten osannut edes sanoa mitään.

Kuinkahan moni ihminen olisi avosylin ottanut vastaan noita terveellisiä luonnon antimia?

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Eikös meillä ole tuollaista varten evira joka valvoo, ettei mitään elintarvikkeita jaeta kenellekään ilman lupaa. Sehän olisi täysin vastuutonta jakaa hetelmiä jotka ovat kenties kokonaisen päivän jo olleet pihalla esillä ja saattaneet saastua ties mihin mukamas.. Todellisuudessa tuota tapahtuu joka päivä joka puolella. Asia johon pitäisi ehdottomasti puuttua. Hukataan miljoonilla ihan terveitä aineksia joka päivä. Myös verottaja puuttuisi siihen jos nuo annettaisiin ilmaiseksi, se voitaisiin katsoa nimittäin tuloksi kun roskiin heittämällä ne menevät hävikkiin. Ihmeellisiä sääntöjä löytyy noissa asioissa paljon, jotain tiedän kun puoliso ravintolapäällikkö.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mira Katajamäki Eduskuntavaaliehdokas
Iloinen
#2

Kiitos Markku kommentistasi ja tottahan sinä turiset. Suomi on byrokratian luvattu maa ja näillä kaiken maailman säännöksillä tehdään vähävaraisten ihmisten elämä vielä entisestäänkin kurjemmaksi. Tämä on asia, johon pitäisi saada muutos. Kyllähän tuollaisia ”päivän ulkona olleita” voisi käyttää vielä. Ainakin silloin voi, jos joku niistä maksaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000