Perussuomalaiset

Mira Katajamäki

Perussuomalaisuus ei ole rasismia

Saan jatkuvasti kuulla kommentteja puolueemme rasismista ja jatkuvasti myöskin taistelen tuota väittämää vastaan. Emme ole rasisteja. Tunnen paljon ulkomaalaista syntyperää olevia henkilöitä, jotka asuvat Suomessa, tekevät työtä ja elättävät itsensä ja perheensä. Kunnioitettavaa.

En kuitenkaan voi hyväksyä henkilöitä, jotka tulevat sosiaaliturvamme perässä loisimaan tänne. Tämä asenne ei kuitenkaan tee minusta rasistia, pidän vain omieni puolta. Ei meidän pieni kansamme voi elättää ja kouluttaa koko maailmaa.

Maassa maan tavalla ja kunnioituksen voi ansaita.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Takinkääntäjä
Tyytyväinen
#1

Paremmin ei voi asiaa sanoa,juuri näin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

mummi
#2

Juuri näin.Eipä voi paremmin asiaa sanoa. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Maahanmuuton vastustaminen ei ole rasismia. Ottaisitko sinä asuntoosi ventovieraita asumaan ja jakamaan tulosi?

Mitä enemmän maahanmuuttajia, sitä enemmän työttömiä, ja sitä varmemmin palkkatasoa ylläpitävä hyvinvointivaltio voidaan ajaa alas varojen puutteessa. Kun luonnonvarat ja yritykset on siirretty ulkomaiseen omistukseen, onkin näillä sitten lähes ilmaista halpatyövoimaa käytettävissään yllin kyllin. Rikkaan omistajaeliitin tulot nousevat, lähes koko kansa kärsii. Eliitti omistaa tiedotusvälineet ja kansa on totutettu olemaan ajattelematta. Politiikasta puhuminen on leimattu ”hölmöksi, sopimattomaksi, poissa muodista”, ja ”väärät” mielipiteet ovat pölhöpopulismia ja niiden esittäjä saa mediavihakampanjan niskaansa. Tyhmyyttä arvostetaan, ja maatamme johtavat kokemattomat ja osaamattomat opportunistiset, itsekeskeiset selfie-nuoret, ”suppea matematiikka 6, kravatti heiluu”. Pelkkä ulkonäkö riittää ”pätevyyteen”, ja uskottavuuteen hölmön kansan silmissä. Kokeneita ja parhaita poliitikkoja saatetaan pilkata ulkonäön vuoksi, vaikka juuri he saattaisivat olla parhaita juuri näiden hölmöjen pilkkaajienkin asioiden ja etujen ajamisessa, koko kansan, suomalaisten, asioiden hyvässä, osaavassa johtamisessa.

Meille uskotellaan, että mitä korkeampi työttömyys, sitä korkeampi kansantuote henkeä kohden. Tosiasiassa se ei lisää kuin hetkellisesti matalapalkkayritysten omistajien tuloja. Kun kaikki olisivat työttöminä, olisi tuotanto maksimissa, tämä on Kokoomuksen ja EK:n logiikka.

Koulutus- ja hyvinvointiyhteiskunta rapautuu työttömyyden aiheuttaman koko kansaa lopulta koskettavan syrjäytymis- ja ghettoutumiskierteen seurauksena.

Perinteisen taloustieteen mukaan, kun ihmiset ovat töissä, on tuotanto maksimissa ja valtion tulot maksimisssa ja kulut minimissä. Oman valuutta- ja finanssipolitiikan avulla on mahdollista vaikuttaa tehokkaasti työllisyyteen.

Oma tullipolitiikka, oma valuutta, oma keskuspankki, omat valtionyhtiöt – samat keinot joita Kiina ja Intia nyt käyttävät, auttaisivat meidätkin nousuun kuten maamme nousi jo kerran sotien jälkeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Sipilä on maahanmuutossa Kataisen linjoilla! YLEn uutinen!

Sipilä kannattaa maamme täystuhoa, maamme muuttamista joukkotyöttömyyden ja eri kulttuurien välisten ongelmien ghettoutuneeksi mellakkakentäksi ja suuromistajien pikavoittojen maksimointia, joka merkitsee myös hyvinvointivaltion, koulutuksen ja korkean teknologian ja osaamisen alasajoa:

”Juha Sipilä Yle Newsille: Työperäistä maahanmuuttoa helpotettava
Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ei paljasta mieluisimpia hallituskumppaneita.

Keskusta on valmis helpottamaan maahanmuuttajien kielivaatimuksia, kertoo puolueen puheenjohtaja Juha Sipilä Yleisradion englanninkielisille uutisille Yle Newsille. Sipilän mielestä Suomen pitäisi sallia englanti työkielenä siihen sopivissa töissä.

Haastattelussa Sipilä painottaa Keskustan kannattavan maahanmuuttoa, etenkin työperäistä sellaista. Sipilän mukaan toimivan kotouttamisohjelman kehittäminen on avainasemassa asiantuntijoiden houkuttelemisessa Suomeen. Tämä ohjelma pitää sisällään myös suomen kielen opetuksen.

Sipilä ei paljasta Yle Newsille mieluisimpia hallituskumppaneita. Hän ei myöskään kommentoi mahdollisia ministerivalintoja.

– Pidetään ensin vaalit, Sipilä toteaa.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000