Perussuomalaiset

Mira Katajamäki

Kielipolitiikka ja opetus ampuvat puolueita alas langalta

Muutama päivä sitten RKP:n Carl Haglund vastusti venäjän kielen opetusta Itä-Suomessa, koska se antaisi väärän signaalin lännen suuntaan. Jos Haglundin logiikkaan lähdetään pitäisi meiltä lopettaa myös ortodoksinen kirkko ja sen opetukset. Siinä on nimittäin sen verran suuri signaali. Näin siis pudotettiin RKP.

Kun tämä ei riittänyt päätti Kepun Annika Saarikko vaatia, että Suomessa aletaan kouluttaa imaameja. Osui ja upposi, Kepu alas langalta.

Perussuomalaiset kiittää ja kuittaa, eihän meidän tarvitse kohta tehdä vaalityötä lainkaan. Voitto tippuu syliimme ihan itsestään.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Terve järki
Tyytyväinen
#1

Juuri näin. Varsinkin RKP pitää pudottaa nyt hallituksesta, tuollaisen marginaaliporukan mukana olo yli 40 vuotta yhtäjaksoisesti on jo demokratian pilkkaamista !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#2

Valamon luostarissa oli vuosia sitten yt-neuvottelut. Nyt varmaan alkaa
uskon-ja kielivapauden alasajo. Milloin me suomalaiset saamme itsetunnon takaisin, veteraanit kääntyy haudassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000