Perussuomalaiset

Mira Katajamäki

Perussuomalaisiin kohdistuvan ilkivallan maksaa yrittäjä

Perehtyessäni kampanjamainontaan ja sen eri tapoihin, olen törmännyt ikävään ilmiöön nimeltä ilkivalta. Kampanjamainoksia töhritään ja rikotaan. Yrittäjä, jonka autossa on puolueen logo, saattaa menettää sen vuoksi urakkasopimuksen. Esimerkkejä löytyy paljon. Kokonaisuutena tämä on johtanut tilanteeseen, jossa esim. puolueemme logoa ei oikein uskalleta laittaa autoon. Loppupeleissähän tämä kuitenkin aiheuttaa tappiota suomalaisille yrittäjille, jotka jäävät nuolemaan näppejään kun mainostuotanto tökkii.

Olisi jo aika ilkivallan tekijöiden herätä ja tunnustaa tosiasiat, Perussuomalaiset on ja pysyy. Ilkivalta ja kiusanteko eivät ole hyödyksi kenellekään.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Jari Niemi
#1

Yleensäkin laajalle yleisölle palveluita tarjoavan yrittäjän ei ole järkevää mainostaa puoluekantaansa. Eikä varsinkaan perussuomalaisuuttaan, koska silloin potentiaalinen asiakasjoukko varmasti harvenee ja rajusti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Onneksi täällä Hyvinkäällä olen saanut ylpeänä ajaa PS logot auton takalasissa ja kyljissä. Hyvinkäällä kuntalaisilla on onneksi hyvä asenne meihin, joten toivoa on että arvostava asenne leviää sinnekin. Tsemppiä vaalikamanjaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000