Perussuomalaiset

Tatu Tyni

Kielikysymys - Språkfråga

2 kommenttia

Me näemme, että Raasepori on kaksikielistä seutua, missä molemmilla virallisilla kielillämme on tärkeä rooli ja perinne.

Mielestämme kaksikielisyys elää parhaiten molempien kielien ollessa selkeässä vuorovaikutuksessa keskenään. Vuorovaikutteisuus on kaikkien etu. Mielestämme alueet – mitkä eivät perustu kielikysymykseen – elävät ja päivittyvät kaikista parhaiten.

Ruotsinkielisillä on Raaseporissa hieno ja perinteikäs historia. Me perussuomalaisina kunnioitamme tätä historiaa ja haluamme vaalia sitä. Vastaavasti koemme, että yhtä tärkeää on suomenkielisen historian ja kulttuurin vaaliminen ja elinvoimaisuus kautta Raaseporin. Tästä vuorovaikutteisuudesta hyötyvät kaikki.

Puhukaamme ruotsia, suomea, englantia tai vaikka venäjää, yhdessä toimiminen on koko alueen etu.

Raaseporin Seudun Perussuomalaiset

Vi anser, att Raseborg är en tvåspråkig region, där våra båda officiella språk spelar en viktig roll och tradition.

Enligt vår åsikt lever tvåspråkigheten bäst när båda språken tydligt lever i växelverkan sinsemellan. Växelverkan med varandra. Växelverkan är till allas fördel. Enligt vår mening är områden där språkfrågan inte är huvudsaken, de områdena som utvecklas bäst och där tillväxten är störst.

Svenskspråkiga i Raseborg har en traditionsrik historia. Vi Sannfinländare respekterar denna historia och vi vill värnar om den. Därför anser vi att det är lika viktigt att de finskspråkiga får historia och kultur i Raseborg. Med växelverkan vinner alla.

Vi talar svenska, finska, engelska fast ryska och samarbetar alla för hela regionen.

Raseborg Regionens Sannfinländare

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Mikä on tämän kirjoituksen tärkein pointti?
Jotenkin jää vähän epäselväksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ei tässä olekaan mitään pointtia. Perussuomalaiset ilmoittaa, että antavat ruotsin kielelle tilaa. Vähemmistöstä käsin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000