Perussuomalaiset

Mika Niikko

Uusi holokausti

Holokaustin eli natsien vuosina 1933-45 toimeenpanemien rotuvainojen loppumisesta tuli eilen kuluneeksi 70 vuotta. Suomen valtiojohto toimi esimerkillisesti kunnioittaessaan vainojen uhreja. Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma edusti Suomen valtiovaltaa Auschwitzin ja Terezinin (Theresienstadt) keskitysleirien vapautumisen 70. vuosipäivän tilaisuuksissa. Samanaikaisesti tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui Helsingin Synagogassa järjestettyyn muistotilaisuuteen. Presidentin viesti oli, ettemme saa unohtaa historiaa, jossa miljoonia ihmisiä tuhottiin rotunsa, vammauden tai muun erilaisuutensa vuoksi.  

Juutalaisvainot eivät päättyneet Auschwitzin vapauttamiseen, vaan ovat viime vuonna vahvasti lisääntymään päin myös Eurooppassa. Viime toukokuussa ranskalainen jihadisti ampui Brysselin juutalaisessa museossa neljä ihmistä, ja toinen äskettäin tammikuussa pariisilaisessa juutalaismarketissa niin ikään neljä ihmistä. Pariisin mielenosoituksissa kaikuivat ”kuolema juutalaisille” – huudot, Berliinissä vaadittiin katkaisemaan juutalaisilta kaulat, Roomassa kauppoihin töhrittiin hakaristejä, ja Amsterdamissa Israelin lippua parvekkeellaan pitäneen naisen asuntoon heitettiin polttopullo.

Euroopan johtajat eivät vähästä hätkähdä. Israelin taistelu radikaali-islamia, kuten terroristijärjestö Hamasia vastaan, ei liity antisemitismiin. Ei, vaikka sen peruskirjan mukaan päämääränä on juutalaisten joukkotuho. Islamin radikalisoitumisen uhkaa ei haluttu Euroopassa nähdä. Ei, vaikka islamuskoiset tuhosivat pelkästään Nigerissä ainakin 45 kirkkoa ranskalaisen Charlie Hebdo –satiirilehden julkaiseman profeetta Muhammad piirroksen jälkeen. Lisäksi useita kristittyjen koteja ja kouluja tuhottiin. Useisiin kaupunkeihin levinneissä mellakoissa kuoli ainakin kymmenen henkilöä

Vasta Charlie Hedbo-lehden toimitukseen tehty isku Pariisissa nosti pintaan keskustelun islamin uhkista valtioiden sekä yksiöiden turvallisuudelle. Euroopan valtioiden päämiehet kiiruhtivat marssimaan sananvapauden puolesta. Länsimaiden arvoja puolustavasta Pariisin marssista teki ironisen se tosiasia, että marssin eturiviin oli kutsuttu Mahmoud Abbas. Palestiinalaisten johtaja Abbasin taustaa tarkastelevalle ei tulisi olla epäselvää, miksi hän marssille osallistui.

Mahmoud Abbasin Moskovassa suorittaman loppututkinnon aiheena oli holokaustin kieltäminen. Abbas on vihkinyt Palestiinan kaupunkien paikkoja, kuten kouluja, puistoja ja katuja, juutalaisia murhanneiden terroristien nimillä. Lisäksi hänen menneisyytensä liittyy vahvasti Münchenin olympialaisten vuoden 1972 yhdentoista juutalaisen urheilijan murhaan. Abbas on terroristien kannattaja ja ystävä. Hänelle marttyyrit ovat etuoikeutettuja sankareita ja tätä hallintoa Suomi yhdessä Euroopan Unionin kanssa tukee usean sadan miljoonan euron edestä vuosittain.

Onkin syytä kysyä, miksi Länsimaiden johtajat flirttailevat antisemitistien ja terroristien kanssa? Miksi Ranskan presidentti Francois Hollande ei olisi halunnut Israelin pääministeri Benjamin Netanjahua Pariisiin marssille lainkaan? Miksi islamterrorismin jälkeen, joka kohdistui myös juutalaisiin, kehdattiin väittää, että juutalaisten ja muslimien suhteet huononevat entisestään, jos Israelin päämies osallistuu muistomarssiin yhdessä Länsimaiden johtajien kanssa? Miksi Euroopan johtajille on tärkeämpää kutsua marssille arabiterroristi, joka pyrkii vakuuttamaan, ettei ole historiaa, jossa kuusi miljoonaa juutalaista kohtasi joukkotuhon, kuin demokraattisen valtion päämies? Miksi- kysymyksiä olisi lukematon määrä.

Eurooppalaisten sinisilmäisyys islamia kohtaan on pöyristyttävää. Vainot kun eivät kohdistu vain toisinajattelijoihin ja juutalaisiin. Kristittyjen vainon kannalta kymmenestä pahimmasta maasta yhdeksän oli islamuskoista maata vuonna 2014. Vain Pohjois-Korea erottui ateismillaan joukosta. Tarkkaa arviota kristittyjen marttyyrikuolemien määrästä ei tiedä kukaan. Sen arvellaan olevan vähintään useita tuhansia vuodessa. Lisäksi jopa 200 000 kristityn arvellaan elävän vainon tai uhan alla. Joidenkin kristittyjen kohdalta holokausti ei ole päättynyt vieläkään.

Saatat ajatella, miten tämä minua koskee? Länsimaissa kristityt eivät uskonsa vuoksi helposti joudu vainottaviksi. Ei ole kuitenkaan länsimaata, jossa muslimiväestöosuuden kasvaessa paikallinen elämäntapa ja islam eivät aiheuttaisi erilaisia ongelmia. Kulttuurit voivat elää harmoniassa, mutta vahvasti näyttää siltä, eriuskovaiset eivät. Ei, mikäli länsimaat eivät alistu islamin edessä.

Tosiasioista huolimatta maassamme on totuttu ajatukseen, että Islamterroristit eivät ole välitön uhka Suomessa. Ei, vaikka Suomesta on lähtenyt Irakiin ja Syyriaan enemmän jihadisteja, väkilukuun suhteutettuna, kuin useimmista muista Länsi-Euroopan maista. Ei, vaikka kotimaahansa palaavat uskovat vääräuskoisten surmaamisen olevan syvin antautuminen Allahille ja jihadissa kuolema on yhtä kuin passi paratiisiin.

Vähintä mitä hallituksen tulisi nopeasti tehdä, on valmistaa laki terrorismiin osallistuneiden kansalaisuuden poistamiseksi ja maasta karkottamiseksi. Lisäksi on syytä tarkastella millaista politiikkaa maahanmuuton suhteen toteutamme. Miksi ottaa esimerkiksi humanitääriä pakolaisia maista, josta tulijat eivät uskontonsa vuoksi sopeudu yhteiskuntaan? Tätäkin Perussuomalaiset nostivat esille kyselytunnilla pari viikkoa sitten. Tuskin me haluamme toistaa Eurooppalaisten valtioiden tekemät virheet maahanmuutossa. Ei kannata riskeerata kansalaisten turvallisuutta humaaneihin syihin vedoten.

Takaisin antisemitismiin. Holokaustin aikana ihmiset vaikenivat, koska juutalaisten puolustaminen oli vahingollista tai jopa vaarallista. Enää antisemitismistä ei vaieta, mutta islamin aiheuttamaa uhkaa hyssytellään. Helsingin juutalainen seurakunta ei hyssyttelyihin usko. Vastikään se jätti avoimen kirjeen valtion- sekä poliisijohdolle. Kokemansa perusteella he varautuvat ja käyttävät paljon resursseja turvallisuutensa takaamiseksi. Juutalaisen koulun, päiväkodin ja seurakunnan julkilausuma nostaa esiin vakavan, mutta realistisen kysymyksen: keneltä tai miltä meidän tulisi heitä suojella? Uskallammeko puhua siitä ääneen vai onko parempi jatkaa hyssyttelyä?

Aiheesta kirjallinen kysymys ministerille 27.1.2015

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Maija Miettinen
Tyytyväinen
#1

Hyva ja asiantunteva kirjoitus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suhteellisuuden taju
Iloinen
#6

Eiköhän Israel hoida ihan ilman meidän huolehtimista USA:n tukemana omat asiansa. – Ei siinä tarvita Suomessa 10000 Mossadin potentiaalista agenttia ensinkään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Anne Margareta Lindell
Hämmentynyt
#2

Tämä kirjoitukseni samasta aiheesta poistettiin tänään Uusi Suomi verkkolehden sivuilta, ja myös mahdollisuuteni kirjoittaa sinne evättiin myös. Eli sain porttikiellon, ”bannit”. Ihmettelen vain miksi? Ei selityksiä, vain ainoastaan sensuurin rakas käsi iski. Ja tämä on jo kolmas kerta kun näin kävi minulle k.o. verkkolehdessä. Jos olisin kaupnginjohtaja tai istuva kansanedustaja, niin saisin kirjoittaa melko vapaasti, mutta rivikanslaisena minut voidaan ylempien taholta hyllyttää ilman syytä ja ilman mahdollisuutta edes valittaa tia puolustautua. Elämmekö todellakin vapaassa demokratiassa, jossa jokaista kansalaista kohdrllaan tasavertaisesti? …Emme. Tässä teillä perussuomalaisilla on työsarkaa.

Ja tässä alla kirkoitukseni (kopio ilman siihne liittyneitä 3 :a kuvaa):
……………………………

… ”Ani Ma’amin” (“Minä uskon”) – on sydänjuuria myöten korkettava juutalainen laulu, ja tässä YoyTobe-videossa juutalaiset lapsen laulavat sen todella liikuttavasti. (Itkuvaroitus – nenäliinat esille! ) https://www.youtube.com/watch?v=dr9e639d1Js Tuota laulua kunnellessa olemme samalla pakotettuja katsomaan viideolta, mitä tapahtui miljoonalle juutalaisille lapselle holokaustissa ja 5 miljoonalle juutalaiselle. Hirvittäviä kuvia … käsittämätöntä, kuinka natseista oli tullut hirviöitä … raakuuksista nauttivia tappokoneita.

”Jad Vashem” holokausti-museossa, Jeusalemissa olen käynyt 3 kertaa, ja aina sama, valtava suru jä tuska on iskeytynyt siellä vastaan todella konkreettisesti. Natsien käsittämättömät julmuudet reväytetään siellä suoraan silmien eteen, ja vieläkin käsittämätöntä on tajuta sen aikuisten ihmisten välinpitämättömyys. On todella käsittämätöntä tajuta, että viattomia ihmisiä tapettiin 6 miljoonaa ja vain sen vuoksi, että he olivat erilaisia, eriuskontoon ja -rotuun kuuluvia kuin me. Jeesuskin syntyi juutalaiseksi, ja hänetkin olisi likvidoitu natsien toimesta, jos hän olisi elänyt holokaustin aikaan natsi-Saksassa. Olemme sanoneet joka kerran, kun olemme katsonnet dokumentteja näistä hirveyksistä, että: ”Ei koskaan enää”!

Suomesta käännytettiin juutalaispakolaisia kuljettanut laiva, ja he joutuivat suoraan Hitlerin käsiin ja Auschwitziin. Viime kerralla Jad Vashem´issa kohtasin todella vanhan pariskunnan, jotka nyyhkyttivät toisian halaten aivan museon loppupäässä olevalla auinkoisella parvekkeella, josta avautuu näkymä alas Jesusalmiin. Kysyin keitä he olivat, ja ke kertoivat paenneensa natseja USA:han. Liikutuin ja pyysin anteeksi, ja halasin heitä. Miksi pyydät anteeksi, he kysyivät? Kerroin, että olen Suomesta ja pyydän anteeksi 150 juutalaisen puolesta, jotka Suomi lähetti suoraan kaasukammioihin.

Kuitenkin nyt tapahtuu kansanmurhia aivan samasta syystä – toiset ovta vihollisia, koska ovta erilaisia, ja tuhoajina ovat muslimiterroristijärjestöt kuten ISIS, Al Qaida, Boko Haram, Hamas, Hitzbollah jne. Ja mitä tekevät tavalliset ihmiset … katsovat vierestä. Emmekö valitä, vaikka vannoimme, että ei koskaan enää? … Mikseivät maailman rikkaimpien ja mahtavimpien maitten hallitukset nyt reakoi lainkaan? Mitä odotetaan? Miksi viivytellään? … Siksi, koska kyse on vain ihmisistä … ei öljystä.
Onko muun maailman välinpitämättömyys, ….ja tällä tarkoitan lähinnä läntisiä sivistyvaltioita, … musliminen välisiin, hirvittäviin ja äärimmäisen julmiin joukkomurhiin, kansanmurhiin syynä se, että kyse on muslimiin kohdistuneita julmuuksista? Ajatellaanko, että näinhän noista muslimeista pääsätään eroon … tappavat toinen toisensa, eikä meidän länsimaitten tarvitse tehdä mitään.

Jeesus sanoi, että meidän täytyy rakastaa kaikkia ihmisiä, koska he ovat meidän sisariamme ja veljiämme.

Olen aikoinaan vieraillut paljonkin arabiamaissa ja myös Israelissa. Israelissa olen jutellut sekä juutalaisten että siellä asuvien arabien kanssa, ja he kertoivat, että heillä ei ole mitään toisiaan vastaan. Itsemurhapommittajat ja raketit tulevat rajan toiselta puoleta. Jokin taho provosoi muslimeja juutalaisia vastaan ja antaa heille aseita ja resursseja. Tavalliset ihmiset haluavat elää vain rauhassa.

Maailma on tullut hulluksi

Kirj. Anne Lindell, puh. 050 5925131

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Syyt syvällä
Utelias
#3

Kannattaa myös miettiä miksi tämä Islam-touhu on radikalisoitunut.

Länsimaiden ei olis pitänyt puuttua poliittisesti, sotilaallisesti, yhteiskunnallisesti, jne. ollenkaan näiden maiden asioihin. Maahanmuutto olisi täytynyt olla erittäin tiukasti säännösteltyä. Mutta kun amerikkalaisilla on aina ollut tarve levittää omaa oppiaan, käännyttää ja samalla hyötyä taloudellisesti (vrt. öljy). Ja Euroopan lakeijamaat ovat seuranneet perässä maailmaa parantaen. Islamilaisten olis pitänyt ratkaista itse ongelmansa. Amerikan näkökulmasta Israel on vain nyrkki, joka pitää amerikkalaisten rahoilla arabit kurissa, jotta omat kädet eivät likaannu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

”Jokin taho provosoi muslimeja juutalaisia vastaan ja antaa heille aseita ja resursseja. Tavalliset ihmiset haluavat elää vain rauhassa.”
Joku joka haluaa sotimaan tekosyyllä ja ottamaan öljyt, sama aseisti myös Ukrainan laitttoman vallankaappauksen.

Ei tapateta suomalaisiakaan/suomenheimoisia sukupuuttoon! Miksi Stubb usuttaa innokkaasti tappamaan suomensukuisia Itä-Ukrainassa?

”Artikkeli kirjoituksen mukaan (vapaa käännös) venäläiset geenitutkijat ovat ensimmäistä kertaa historiassa suorittaneet ennennäkemättömän laajan venäläisten geeniperimän tutkimuksen – ja olivat järkyttyneet itsekin tuloksista.
Tutkijoitten tuloksen mukaan venäjällä asuvien etnisten ryhmien väliset geneettiset suhteet kaatavat nykyiset näkemykset slaavilaisten perimästä. Tutkimukset kumoavat monia myyttejä venäläisten kansallisuudesta. Erityisesti DNA tutkimusten mukaan todettiin, että geneettisesti venäläiset eivät ole ”Itä-slaavilaisia” vaan suomalaisia.

Useiden kymmenien vuosien antropologiset ja viimevuotiset DNA tutkimukset kertovat siitä, että, näyttää siltä, ​​että venäläinen on kaikkea muuta kuin ”Itä-slaavilainen”. – Venäläinen on suomalainen.

Nämä tutkimukset kumoavat väitteen, että valkovenäläiset, ukrainalaiset ja venäläiset kuuluvat ”itä-slaavilaiset” ryhmään.

Venäläiset ja suomalais-ugrilaiset kansat ovat geneettisesti niin lähellä, että he ovat geneettisesti identtisiä ja mitään slaavilaista venäläisissä ei ole.

DNA tutkimuksen mukaan suomalaisten lisäksi venäläisten geneetisiä lähisukulaisia ovat Venäjän tataarit.

Eikä vähäisempänä pienempänä sensaationa ollut se, että myös Itä-ukrainalaiset oli mahdoton erottaa venäläisistä ja suomalais-ugrilaisista, esimerkiksi Komin, Mordvan ja Marin kansalaisista. Tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen, että jossain vaiheessa tämä oli yhteinen kansa ja heillä oli yhteinen kieli suomi.
Slaavilaiset ovatkin siis venäjänkielisiä suomalaisia!”
lähde: Viola Heistonen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jarmo Ahvenus
Hämmentynyt
#5

Auschwitzista selvinnyt nobelpalkittu Romanian juutalainen Eliel Wiesel sanoi: ”jospa länsiliittoutuneet olisivat TEHNEET edes jotakin; jospa olisivat edes Auschwitziin johtavat raiteet pommittaneet hajalle kun heillä ilmaherruus oli, mutta he eivät sitäkään TEHNEET, he EIVÄT TEHNEET MITÄÄN vaikka olivat täysin tietoisia noista julmuuksista – joista ainakin osa olisi voitu estää!! Paljastuuko sama välinpitämättömyys ja kylmyys jälleen meistäkin myöhemmille sukupolville – jos he vielä saavat elää?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000