ISIS-äidit ja ulkomailla sairastuneet
Ulkomailla matkustavaa suomalaisia joutuu pulaan noin kaksisataa joka vuosi. Suurlähetystöt pyrkivät parhaansa mukaan auttamaa hädässä olevia. Käytännössä heitä autetaan saamaan esimerkiksi taloudellista apua läheistensä kautta. Lähetystöt eivät voi pääsääntöisesti osallistua autettavan kustannuksiin. Lähinnä ne voivat lainata rahaa paluulentoa varten.
Yhden pulaan joutuneen suomalaisen tarina ansaitsee huomiota. Miikka Mustonen sai reilu kuukausi sitten Thaimaassa kaksi skorpionin pistoa jalkaansa ja hakeutui sairaalahoitoon. Matkavakuutus ei ilmeisesti ollut kunnossa. Nyt hän on kuukauden päivät ollut hoidossa paikassa, jossa terveydentila on jatkuvasti vain heikentynyt.
Tilanne on nyt niin vakava, että omaiset pelkäävät Miikkan menehtyvän, ellei hän pian saa tarvitsemaansa hoitoa.
Yksikään laajempaa hoitoa tarjoava sairaala ei suostu ottamaan Miikkaa vastaan ilman suurta summaa käteistä. Jokaisen ihmisen elämä päättyy joskus, mutta on eri asia, jos kuolema seuraa hoidon puutteesta.
Hallituksen arvot puntarissa
Samaan aikaan kun Miikka taistelee hengestään, hallitus etsii keinoja hakea ISIS-leirillä olevia lapsia Suomeen. Suomella ei ole valtuuksia toimia Syyrian Al-Holin pakolaisleirillä. Jos pääministeri Rinne ja ulkoministeri Haavisto aikovat haetuttaa reilut 30 lasta Syyriasta, he tarvitsevat siihen äitien suostumuksen. Jos suostumusta ei saa, lasten mukana tulevat myös äidit, jos lapset Suomeen halutaan.
Suomi-niminen valtio on siis valmis käyttämään valtavasti resursseja järjestääkseen ISIS-kalifaattia rakentamaan lähteneiden ja sitä loppuun asti palvelleiden perheiden palautusoperaation Suomeen. Samaan aikaan varaton kahden lapsen isä taistelee hengestään, koska ei ole saanut taloudellista tukea välttämättömiin terveysmenoihin.
Hallitus, Amnestyn kaltaiset järjestöt ja monituiset asiantuntijat ovat astuneet esiin puolustamaan ISIS-naisten ihmisoikeuksia. Samaa aktiivisuutta nähtiin, kun vaadittiin verovaroin kustannettuja täysiä terveyspalveluita laittomasti maassa oleville tuhansille ulkomaalaisille. Missä nämä ihmisoikeusaktivistit ovat silloin, kun samaa tarmoa tarvittaisiin puolustamaan tavallisia suomalaisia heidän hädässään?
Suurlähetystöjen apu pelastaa ihmishenkiä
Kriisitilanteissa suurlähetystöjen tulee varmistaa välittömästi Suomen kansalaisten ihmisarvoinen kohtelu, terveydenhuolto ja oikeusapu. Tämä on keskeinen periaate lähetystöjen toiminnassa.
Suomen suurlähetystöjen toimintaa tulee kehittää. Kenenkään hengen pelastaminen ulkomailla ei saa olla rahasta tai toimivaltuuksista kiinni. Tarvittaessa suurlähetystöjen rahoitusta on lisättävä ja konsulipalvelulakia muutettava. Muutos tulee aloittaa välittömästi, ja aloitetaan se Miikka Mustosen henki pelastamalla.
Ps. Miikan omaiset keräävät rahallista tukea sairaalamaksua varten. Rahankeräyslupa on voimassa Kaakkois-Suomen alueella. Oheisen linkin kautta lisätietoa.
Tekstin aiheet:
Suomen päättäjillä taitaa olla puurot ja vellit sekaisin !! Pahemman kerran !?!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Haettiinko Antti Rinne tänä vuonna sairaustuttuaan kotimaahan vero- vai vakuutusvaroin? Ambulanssilennon hinta on noin 30000€ (lähde OP).
Oliko konsulikyyti vai miten Antti Rinne kuljetettiin koomassa Suomeen?
Överiksi ja lainvastaiseksi paapomiselsi menee, jos ehdoin tahdoin länsimaisen arvomaailman hylänneet kalifaatin rakentajat noudetaan verovaroin. He menivät sinne HÄVITTÄMÄÄN länsimaisia arvoja ja kulttuuria.
Heidän lapsillaankin on isät mutta minkä maalaiset? Lasten isinä voi olla ranskalainen, syyrialainen tai mikä muu tahansa. Entä kun isä haluaa lapsensa ja lapsen äidin (vaimon) luo? Saako hän tulla Suomeen?
Asialla on monta arveluttavaa puolta. Isätkin voivat alkaa peräämään oikeuksiaan!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Ei pidä kirjoittaa valeuutisia. Syytä tutustua täältä mitkä ovat suurlähetystöjen mahdollisuudet
”Hädässä matkalla: Mitä ovat edustustojen konsulipalvelut https://finlandabroad.fi/web/tha/hadassa-matkalla
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Katso OsuusPankin sivuilta tuo kohta.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti