Perussuomalaiset

Mika Mikkonen

Isku uskonnonvapautta vastaan

Ranskan Charlie Hebdon terrori-iskusta ei ole kulunut kauaakaan kun nyt todistamme hirvittäviä aseellisia hirmutekoja läheisessä naapurimaassamme Tanskassa. Sekä Ranskan terrori-iskuissa että Tanskassa hyökkäyksen kohteeksi joutuivat juutalaiset. Ei voida puhua pelkästään hyökkäyksestä sananvapautta vastaan, vaan myös hyökkäyksestä uskonnonvapauttamme vastaan. 

Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) -tutkimuslaitoksen antisemitismin tutkija Günther Jikeli on tutkinut musliminuorten antisemitismiä. Tutkimuk­sissa kävi ilmi, että antisemitismi on Euroopassa yleisempää muslimien kuin äärioikeiston keskuudessa. Ranskassa ja Tanskassa tapahtuneet väkivallanteot kertovat omaa karua kieltään. Ääri-islamistit haluavat murhata nimenomaan juutalaisia.

Kööpenhaminan ja Pariisin terroriteot ovat muodostaneet jatkuvan reaaliaikaisen uhkan Suomeen. Iskujen jälkeen juutalaisyhteisöjen suojelua on korotettu Suomessa. Uhkan alla ovat nimenomaan juutalaiset ja heidän vapautensa harjoittaa uskontoaan, ilman pelkoa. On tärkeää, että eritoten muslimiyhteisöjen on otettava asia todella vakavasti ja poistaa kaikenlainen hiljainenkin hyväksyntä antisemitismistä ja ymmärryksestä terrorijärjestöjä kohtaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
terve järki
Tyytyväinen
#1

Näinhän se on. Koko media maailmaa myöten täynnä näitä islamistien hyökkäyksiä, Tanskassa nyt viimeisimmät. Mutta mitäpä uutisoi HS?
jonkun ”äärioikeistolaisen” suomalaisen tiedonkeruusta ..:)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000