Perussuomalaiset

Matti Rinnekangas

Tuomioja-Marin-linja= Suomen hallinto täysin solutettu

Lapsikin ymmärtää, että sotaa käyvä maa ja tässä tapauksessa myös Suomen arkkivihollinen Itä-naapurissa on vuosisatojen ajan on pitkäaikainen sekä ainoa todellinen uhka. Suomen kansalaisten kokonaisuhrien lukumäärä lähihistorian kuluessa lasketaan useina prosentteina Suomen väkimäärästä. Tätä tosiasiaa ei kukaan pysty sivuuttaman olankohautuksella. Mutta nämä historian tosiasiat sivuutetaan Marinin hallituksessa poliittisella jargonilla. 

Vain perussuomalaiset puolustavat pyyteettömästi ja ehdoitta Suomen Itä-rajaa

Onkin siksi todella röyhkeää, ettei hallitus saa itärajaa pitämään. Kaikissa toimissa hallitus suorittaa kaiken aikaa puolivillaisia sekä tahallaan viivästettyjä toimenpiteitä saamatta näkyviä tuloksia aikaan. Eduskunnan enemmistö on täysin tarpeeton Suomen puolustamisen kannalta, poislukien perussuomalaiset. Jopa kokoomuksen edustajilla suuri henkinen vaikeus sulkea Itä-raja, vaikka he esiintyvätkin jukisuudessa valheellisesti isänmaallisena puolueena. Se siinäkin mielessä Kokoomuksesta. 

Puolustaako puolustusvoimat maanpetoksellista hallitusta, vaikka hallitus ei puolusta puolustusvoimia?

Mitä ihmeen järkeä on puolustaa Suomea tai kenenkään ylläpitää puolustusvoimia, mikäli hallitus ei kerran halua puolustaa palkanmaksajaansa eli omistajaveronmaksajaansa?

Toisinpäin: Miksi omistajaveronmaksajan tulisi puolustaa/puoltaa hallitusta tai mihin hallitusta tarvitaan, ellei se suorita Suomen rajoja sekä kansalaisia puolustavia toimia?

Hallituksen toiminta täyttää erinomaisesti rikoslaissa kohdan maanpetos-rikoksista määritelmät: maanpetos (eli ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea) sekä törkeä maanpetos (eli aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi). Nämä määritelmät täyttyvät helposti venäläisten virran kasvaessa hallituksen tekemättä elettäkään rajansulkemiseksi. 

Tuomioja-Marin-linja: Venäjän hybdidi-vaikuttamista ilman estoja

On naurettavaa sekä samalla äärimmäisen häpeällistä seurata Eduskunnan keskustelua. Kun pitäisi toimia, jopa kokoomus-poliitikot suorittavat hyvesignalointia. On naurettavaa edes mainita lapsista tai Ukraina-tuesta, jos samaan aikaan heitetään hiekkaa suomalaisen maanpuolustajan silmille. On selvää, että Marin-Tuomioja-linja haluaa olla suosittu Suomen rajojen ulkopuolella (erikoisesti idässä), mutta jättää kotimaansa kansalaiset oman onnensa nojaan kaatumaan juoksuhautoihin vihollisen ristituleen.

Uutta on, että Suomi-vihamielisyyttä ei kyselytunnilla enää edes yritetä peitellä, vaan häpeilemättömästi sekä kursailematta jätetään vastaamatta kysymyksiin.

1930-luvun virheet toistuvat

Kansakuntamme raskaiden ponnistelujen saavutukset vedetään lokaan narsististen sekä yltäkylläisyyden pilaaminen poliitikkojen vastuunpakoilulla sanaleikkien taakse. Tämä ei ole ulkomailla jäänyt huomaamatta. 1930-luvun sosialistinen sotaan valmistautuminen tuli maksamaan Suomelle kymmeniä tuhansia sotilaiden henkiä. 2020-luvun hutilointi ja wokeltaminen tulevat jäämään historiaan häpeällisenä ajanjaksona.

Tuomiojan kommentit edustavat synkkää historiaa, jossa kaikuu painostavana gulagien askelten laahustaminen. Mutta Sanna Marinin henkinen vaipuminen synkimpiin kansansorron akanvirtoihin osoittaa nuoren hallituksen edustajan uivan syvällä Venäjän hybridivaikuttamisen hetteikössä. Historian oppitunnit Venäjä-vaikuttamisesta ollaan näköjään täydellisesti nukuttu. Tai sitten yksinkertaisesti: Perinteisen vasemmisto-oppikirjan mukaanhan kaikki hyvä tulee Venäjältä.  

Tämä hallitus ei kykene eikä halua millään tavalla turvata Suomea. Mitä nopeammin Itä-raja suljetaan, linnoitetaan ja mobilisoidaan, sitä ryhdikkäämmän viestin annamme maailmalle.

Sotaan valmistautuminen vaatii kurinalaisuutta sekä selkärankaa, jota hallituksella ei ole. Hallitus on syrjäytettävä välittömästi.

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Nimetön
#1

HIenoa, täyttä asiaa! Kansankurjistajahallituksen ministerit pitäisi erottamisen jälkeen panna myös viralta niin ettei heillä enää koskaan tule olemaan minkäänlaista poliittista päätösvaltaa missään asiassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Virheet on aloitettu jo 9-10 V. sitten kun Eu / Nato kosiskelivat velka rahalla Venäjän Huoramaata Ukrainaa jäseneksi.
8,5 v. sitten oli viimmeinen niitti kun Putin istui rauhassa Shotsin olympialaisissa ja Ukrainan Presitentti ajettiin maan pakoon.

Nyt pitää tunnustaa virheet ja lopettaa pakotteet ja antaa Ukrainasta Puolet Ryssille ja luvata että toinen puoli ei liity Eu:n eikä Natoon koskaan.Näin sota olisi hetkessä ohi.

Muuten kohta lentää Atomi pommit ensin Kiovaan ja sitten seuraavana Brysseliin ! jne..

Nyt pitää Persujen ottaa järki käteen ! Ei ole mitään järkeä provosoida Hulluna olevaa Putinia tuhoamaan koko maapallo.
Eu ja Usa:n pakotteethan sen hulluksi on saaneet ja samasta syytä Eu on menossa konkurssiin !

Persujen on vaadittava pakotteiden poistoa ja rauhaa Ukrainaan ja maailmaan ! Ei ole kenekään etu 3. Maailmansota joka on vaarassa alkaa milloin tahansa.Kaasuputket tuhisee jo !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Realistinen kauhukuvahan on, että Putin voisi vaikka vapauttaa vankiloiden kriminaaleja, pistää heidät junaan, kelkkoa rekoilla lähimmälle Suomen raja-asemalle. Fillarilla rajasta yli.
Mitä tekee Suomen rajavartija? Keittelee tsaijut, Vartiopäällikkö soittelee taksit viemään tulijat Tornion vastaanottokeskukseen?
Noinhan se meni suunnilleen 2015, kun systeemiä testattiin Putinin toimesta. Silloin oltiin sentään jonkinlaisissa puheväleissä. Toisin on nyt.
Saapi nähdä käytetäänkö avuttomia hölmöjä hyväksi ja kuinka paljon?
Gallupit kyllä kertoo, että äänestäjät eivät ole mitään oppineet. Toivottavasti oppia ei tule kantapään kautta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Vihreiden ruplarahoituksen esiin kaivamisesta voisi vaikka aloittaa.
Esim. homoterroristi haaviston toimet ovat olleet aina suoraan ryssän pussiin pelaamista.Aina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kansainvälinen marxistinen demariliike uskoo edelleen kommunistiseen maailmaan ja sen tuomaan hyvään. Todellisuudessa maailma taistelee leivästä ja vedestä, ja väestöt vapautensa puolesta, tällä ylikansoittuvalla maapallolla. Ilmastonmuutos on kuin hyttysen yninää tulevaisuuden ongelmiin verrattuna, ja tuokin on luonnonvoimien tuottamaa muutosta, jossa ihmiskunnan kaikki muutosvastaisuus on hakee syyllistä täysin väärästä osoitteesta. Populaatiotiheydet ovat paikoin jo liki 8000 henkeä neliökilometriä kohden tiheimmin asutuissa kaupungeissa. kun yhden kaupungin asukasluku on kääntynyt jo kohden 30 miljoonaa asukasta. Nuo on suuria lukuja, kuten Suomen valtionvelkakin, muut taistelee väestön lisääntymistä vastaan, kun Suomi ei taistele velkaantumista vastaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Merkitsevää hiilivuotoa ei voida pysäyttää
#6

Valtahiilivuoto syntyy mannerlaattojen jatkuvien laavavirtojen aiheuttamasta CO tuotosta (häkä), joka heikosti meriveteen liukenevana päätyy ilmakehään, ja hapettuu hiilidioksidiksi. Se on sitä määräävässä asemassa olevaa varsinaista fossiilista hiilivuotoa, joka ratkaisee maapallon ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden. Nuo mannerlaattojen laavavuodot ovat pysyviä ja miljoonia tonneja sekunnissa. Maankuori elää koko ajan, johtuen maapallon hyrräliikkeestä ja ytimen asennon muutoksesta, joten taistelu hiilidioksidia vastaan on absoluuttisen typerää ja turhaa. Mannerlaattojen vuotavat saumat sijaitsevat pääasiassa valtamerien pohjissa, eikä ihminen voi koskaan pysäyttää mannerlaattojen liikettä, kai jokainen vihreäkin edes tuon ymmärtää, vaikka muuta ei ymmärräkään, mitäpä umpi-idiooteilta voisi odottaakaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Vihreät panevat haisemaan, sähköä tuskin riittää enää talvella pesukoneille, ja kasvihuonetoiminta loppuu kalliin energian takia. Sähköautot toimivat hyvin pakastimina talvella, toimii hyvin ilman päästöjä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Olavi Koskela
#5

Puolen vuoden päästä on syytä muistaa viime ek-vaalien jälkeinen poliittinen peli, jossa vaalien suurimmasta häviäjästä, vihervassareista ja täipuolueista saatiin raavittua kasaan enemmistöhallitus. Demukoiden voittokin oli kovin marginaalinen, mutta sen seurauksena meillä on nyt tuo ihana heppatyttöhallitus – jonka merkittävin saavutus vaalikaudella on Suomen valtionvelan kasvatus jo tuommoseen 135 miljardiin (http://www.velkakello.fi/). Ei sovi myöskään unohtaa, että Suomikin tuki hallituksen esityksestä EUn elvytyspaketin kautta neljällä miljardilla köyhää Italiaa – jonka saama kokonaistuki on luokkaa 200 miljardia. Tälle vastuuttomalle kohellukselle on pakko saada loppu ensi vaalikaudella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Tälle vastuuttomalle , vouhotukselle on saatava loppu !? Muuten meidät piru perii !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000