Perussuomalaiset

Matti Henttunen

VERONKOROTUKSILLA NOSTETTAISIIN RUUAN HINTAA ENTISESTÄÄN ?

Uutisoinnissa kerrottiin veronkorotusintoilusta, jossa nostettaisiin ruuan hintaa entisestään.

Tiedämme että ruuan Alv-verokannan nostaminen vaikuttaa välittömästi jo valmiiksi korkeisiin ruuan hintoihin. Päätöstä on vaikea perustella aikana jolloin kaikki elinkustannukset ovat katossa ja kansan pitää laskea mitä suuhunsa laittaisi…

Tiedämme myös että verojen nosto on MYRKKYÄ kasvulle jota tarvitsemme selvitäksemme tulevista vuosista.

Siksi tarvitaan muutosta nykymenoon missä turvattomuus on tuotu ihmisten arkeen monella tapaa. Ainut konkreettinen muutosvoima on PS.

Lapissa Matti Nro 51 on valinta, johon Sinun ei tarvitse pettyä.

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/matti-henttunen

Aiheeseen liittyen:
https://m.facebook.com/groups/998924133839839/permalink/1658339604564952/

#ruoka #ruuanhinta #elinkustannukset #alv #vaalit #lappi #vaalit2023 #mattihenttunen #muutos #51
#nytriittää

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
Nimetön
#1

Ollaan menossa kohden, ainakin pientä jääkautta, energian verotusta olisi saatava alemmaksi, eikä olisi pahitteeksi myös saada ruuan verotusta alemmaksi myös, niin nyt ne pirut suunnittelevat ruuan hintoja ylöspäin. Se ei paljon lämmitä, että perustivat lumimuseon, kun lunta ei enää tulevaisuudessa olisi. Narskuvaa muovilunta tarjotaan talviseksi illuusioksi, voi helvetti mitä pelleilyä. Nuo pellet kuvittelevat, että tuo illuusio olisi jotain syötävää, kun sadot putoavat nälkävuosien tasolle. Maailma on perusolemukseltaan hyinen paikka, käytännössä miinus vähintään 70 C astetta pakkasta, vaikka aurinko voi päivällä säteillä ilmat plussan puolella, meidän on varauduttava ilmaston jyrkkään kylmenemiseen, ilman lämpenemispropagandaa. Ruoka kuuluu kaikille ja lämpimään meillä on oikeus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

demareiden menu, rottakeittoa
#3

Juuri näin, leninistinen kommunismi, mitä demarit tarjoaa, perustuu jyrsijäravintoon, rottakeittoihin ja sosialistiseen komentoon stalinistiseen tapaan, siperialaisittain. Vaalit on tulossa, valitse lähiliharuokaa ja maitovalmisteita, juustoa ja muita herkkuja, sen sijaan että joutuisimme sosialistiselle ravintolinjalle, syö mitä saat on elämisen ehto.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Näin on, joku viikko laihaa, leutoa niin kuin ennen vanhaan sanottiin, ei kesää tee. Ilmasto on menossa perihelikiertymässä menossa pohjolassa kohden jääkautta. Se mikä tällä hetkellä on vallitseva ilmasto Etelämantereella, siirtyy hitaasti pohjoisen pallonpuoliskon tilaksi, erotuksella, että laajempi mantereinen alue koko laajemman jäätiköitymisen, mutta kaikki tuon kiertymän välillä on jatkuvaa vaihtelevaa ilmastoa, etenkin kun päiväntasaaja kokee käytännössä myös jääkauden kiertymäliikkeen ollessa portaaton. Maapallo on vapaasti avaruudessa pyörivä planeetta, joten kiveen hakattuja ilmastoja ei ole olemassakaan, ilmasto muuttuu jatkuvasti, vaikkakin kommunistit koettavat luoda pulaa juuri sen muutoksen avulla tai varjolla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Koko ilmastopolitiikka on täysin huuhaata. Ihminen ei kykene ohjaamaan ilmastoa, ja aikamme suurin pila on ilmastoministeri. Normaali ymmärtää, että meillä on meteorologeja ja ilmakehän tutkimusta, geologeja jne., mutta ilmastoleikki tulee maksamaan. Yhtä lailla meillä voisi olla kvasaariministeri tai galaksiministeri ja vaikka mitä, tuosta seuraa vain kuluja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Juuri näin, nyt ne alkaa ”hyödyntämään” ilmakehän hiilidioksidia energian avulla biokaasun valmistuksessa. Tuo on sitä samaa, mitä kasvikunta tekee joka sekunti, ilman ihmisen tuottamaa energiaakin, joskaan luonto ei ole niin typerä, että alkaisi valmistamaan hiilivetyjä keinotekoisesti lisäenergialla, joka on tuotettava millä tahansa tavalla. Meillä on vapaita hiilivetyjä maapallo pullollaan valmiina, ja käymisen ym. avulla voidaan tuottaa lisää, ilman harvan ilmakehän hiilidioksidin hyödyntämistäkin. Maapallon reilun miljoonan tulivuoren tuottamasta CO päästöistä emme pääse eroon, vaikka siihen uhrattaisiin miljoonia ydinvoimaloita tarvittavan energian tuottamiseen hiilidioksidin hiilen erottamiseen hapesta, systeemi on liian suuri. Maankuoren kemiallisissa prosesseissa hiilidioksidipitoinen vesi merisuolan avulla pelkistyy luonnollisiksi kaasuiksi, kuten maakaasuksi ja kuoreen kertyneeksi hapeksi, ja rikastuneeksi hiilivaroiksi, kivihiileksi, jossa prosessi toimiin non stoppina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#9

On järjetömmiä ehdotuksia että Euroopan kalleinta ruuan hintaa yritetään nostaa Kommunistien toimesta entisestään !
Tämähän vaikuttaa kilpailu kykyyn siis ulkomaan kauppaan ja turismiin siis suoraan valuutta tuloihin !!!
SEHÄN TARKOITTAA LISÄÄ VELKAA VAAN !

Suomen pahimmat ongelmat on juurii siinä kun täällä on Euroopan suurin sosiaali turvan taso ja kovimmat matala alajojen palkat mistä syystä on vaikea saada tehtyä kunnollisia korjauksia järjestelmään velkaantumisen lopettamiseksi.

Jotta sosiaaliturvaa ja palkkoja voidaan laskea muun Euroopan tasolle niin elämisen hinta pitää laskea muun euroopan tasolle !!!! siis ruoka ,asuminen ja liikkuminen !
Esxpanjassa ja Italiassa samalla rahalla saa tupalmäärän ruokaa kun Suomessa,vuokrat siellä on yli puolet halvemmat ,polttoaine on myös -40 % halvempaa !
TÄSSÄHÄN SE ONGELMA ON KUN NE ON SAMAA EU MAATA JOSSA ON SAMA EURON RAHA KÄYTÖSSÄ…

TÄÄLLÄ EURON ARVO ON VAAN KEINOTEKOISESTI HEIKENNETTY HINTOJA NOSTAMALLA !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#10

Persujen on vaadittava että Suomen talous laitetaan kuntoon ja ulkomaan velkojen maksu aloitetaan

1. Kilpailukyvyn kuntoon laittamisella
(Ruuan,asumisen,Liikumisen hintra laskettava)
Jolloin Paljjoka voidaan pidemmällä aikavälillä
laskea muun Euroopan tasolle niin ettei ostovoima
Laske ja sosiaali turvaa leikata niin etteikenekään kannata maat kotona ja ettei tänne kannata tulla
makaaman ja rötösteleen toiselta puolen maailmaa
sosiaali pummiksi ja elätiksi.

2. Viron Veromallilla joka tuo investointeja ja parantaa työntekijöiden ja yritysten ostovoimaa ja laskee vienti tuotteiden hintaa ja lisää vientiä ja valuutta tuloa !
Viron veromalli laskee myös ruuan hintaa ,Vuokratasoa se myös laskee huomattavasti koska pääomavero on nostettu huippuunsa jo. jne…

3. Ei jaeta rahoja ulkomaille kymmeniä Miljardeja vuodessa järjettömyyksiin Ukrainassa Sotimiseen ja kehitys apuun ja Italian Mafian/Isiksen tukemiseen jne..
PERSUJEN PITÄÄ VAATIA ,EI SENTTIÄKÄÄN !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#11

Persut kun tekee tällaisen kunnollisen vaatimuksen jolla oikesti laitetaan tämän maan asiat kuntoon niin Persuista tulee Suurin puolue ja vaikka jos ei tulisikaan niin Kokoomukselle ei jää vaihtoehtoa ottaa Persuja Hallitukseen jos niistä sattuuisi tulemaan….Koska nyt on jo vähän myöhäistä kun vaalit on jo niin lähellä..

Kyllä kansa tajuaa miten maan taloutta pitää hoitaa ja sen että Velaksi ei voida enään elää ja sosiaali pummeja elättää ja rahoja ympäri maailmaa jakaaa……
Se pitää vaan sanoa ääneen !

Kun maan talous laitetaan kuntoon niin tänne joudutaan haalimaan ulkomailta työntekijöitäkin ,mutta ei se ole ongelma Työmies ja Sosiaali pummi on toistensa vastakohta niitä ei voi näihin Pakolais rikollisiin verrata samana päivänäkään…
Ne pitää ajaa pois maasta sosiaali turvan leikkauksilla !
Omat sosiaali pummit pitää ajaa leikkauksilla töihin (joista vielä siihen on) vaikka risuja ja roskia kerään joista muuhun ei ole.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#12

Sotaan Ukrainasta Eu:n ja Venäjän kesken ja ihmisten tappamiseen siellä on virallisen ilmoituksen mukaan on poltettu rahaa yli Miljardi vuodessa ,todellisuudessa määrä on kymmen kertainen kun kaikki vaikutukset otetaan huomioon , hintojen nousut,korkojen nousut, ulkomaan kaupan väheneminen, kilpailu kyvyn menetys jne..

Persujen on vaaditatva että se peli vihelletään poikki !
Vittuako me siitä hyödytään jos Eu saisi (jota se ei saa) sen paska maan elätiksi???
sehän tietäisi lisää velkaa Suomelle vaan…

Samoin pitää viheltää poikki Italiaan raha Virran meno…samalla kun velkaannumme kun sinne rahaa puskemme niin heikennämmä omaa kilpailu kykyä kun Kilpailijalle annamme omia rahoja jotka on velkaa ja nyt korotkin nousee vielä
(HULLUA HOMMAA)
Yhtä hullua oli Kreikaan ja Turkkiin ja Somaliaan rahaa kylväää…!!!!
(JÄRJETÖNTÄ)

Meilllä on 150 Miljardin ulkomaan velat tästä järjettömästä touhusta muistona !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#13

Lisäksi me asutaan hullujen Ryssien naapurissa niiden kainalossa …me on tällä hommalla saatu vihollisia niistä joilla on 1000 x asevoimat pikkuiseen Suomeen verrattuna !!!! Mitä järkeä ???

Muutaman Eu Trollin Brysselin Miljoona viran takia !
Joka on kaiken tämän järjettömän touhun takana !!!
Muutamat entiset pääminsiterit on pitänyt saada tehtyä Miljonääreiksi hinalla millä hyvänsä mepit Juomaan itsensä hengiltä sinne.
Sanotaan että ne ajaa Suomen etuja !
Mitä ne ajaa kun osa ei ole vuosikymmeniin selvää päivää nähnyt?
Yksikin oli viikko sitten Televisiossa kädet heilui ja maha hyllyi ja suu sössötti holtittomasti ,aivan järkyttävää katsottavaa mitä vuosikymmenten jatkuva juominen saa aikaan !
Muistaako ne edes mitä asiaa pitäs ajaa ja mitä on puhuneet,en usko.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Magneettikentän vahvistuminen aiheuttaa sen, että aurinkotuulen plasma hipoo harvempaan yläilmakehään, ohjautuu ohi maapallon, jossa lämpötila nousee esim. 10 hPa korkeudella, ja vastaavasti plasmavirtaukset syvemmälle ilmakehään vähenee, jossa jo 250-70 hPa:n korkeudella lämpötilat ovat jopa puolet alempia kuin ulompana. Ilmasto maapallon pinnalla jäähtyy, kun magneettikenttä vahvistuu, joten eiköhän ne lämpenemistarinat pian lopu. Hiilidioksidilla ei ole mitään tekemistä lämpötilojen kanssa, joskin hiilidioksidi seuraa maapallon lämpötiloja, eli mikrobitoiminta kiihtyy, kun lämmöt nousee, täysin luonnollinen tapahtuma. Mitään suurempaa huolta ei tällä hetkellä ole ilmastosta, paitsi neljän miljardin vuoden kuluttua massiivinen kvasaari galaksien törmäyksessä mahdollisesti puhaltaa maapallon meret avaruuteen ja kivipallon kaasuuntuu avaruuteen. Tuosta selviää, kun kehittelemme sähköavaruusautoja, joilla menemme toiseen aurinkokuntaan, löydämme vihreän planeetan ja täytämme sen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yks perussuomalaine
#2

Mielestäni huomionarvoista oli VMn esityksessä se, että siinä oli myös 2-300 M leikkaus kehitysapuun (mainittu uutisoinnissa, suoraan en ole asiaa tarkistanut). VM ehdottaa kehitysavun määrän leikkaamista OECD-maiden keskitasoon. Tämä on hyvä avaus. Ruuan alvn nosto on sensijaan esityksenä erittäin huono.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Ukrainan keissi aiheuttaa 10 Miljardin vuosittaiset menot Suomelle !
Siis 10.000 M menot ! Samalla Suomen turvallisuus menee …
Mitä hyötyä?
Tämähän on kuin Huumehörhön hommaa tuhota velaksi oma talous ja terveys ! Yhtä järjetöntä touhua !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000