Perussuomalaiset

Matti Henttunen

Päättäjille tiedoksi ja toimenpiteitänne varten.

Perussuomalaisten Lapin piirihallitus on huolissaan tapahtuma-alan sekä työllistävän ravintola-alan ahdingosta.

Perussuomalaisten Lapin piiri ry:n hallitus kokouksessaan To 26.8.2021 kantoi huolta tapahtuma-alan sekä työllistävän ravintolaelinkeinon ahdingosta.

Perussuomalaisten Lapin piirihallituksen mielestä tapahtuma- ja ravintola-alan raskas säätely pitää siirtää sosiaali- ja terveysministeriöstä (STM) työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) alaisuuteen, jolloin tätä erittäin työllistävää alaa voidaan kehittää elinkeinona elinkeinojen joukossa toisin kuin nyt STM:ssä jossa ravintolaelinkeinon raskas säätely on lamaannuttavaa ja alan toimijoilla tehdään vain sosiaali- ja virkamiespolitiikkaa työllisyys ja elinkeinopolitiikan sijaan.

Päätöksenteko ja viranomaistoiminnan pitää olla elinkeinojamme ja työllisyyttä tukevaa joten tämän ”säätelyministeriön” päivittäminen 2020-luvulle on Lapin piirihallituksen mielestä perusteltua.

Edellä esitetyn perusteella Perussuomalausten Lapin piirihallitus vaatii päättäjitä toimia asiassa.

31.8.2021
Perussuomalaisten Lapin piirihallitus.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

HEI. KIITOS MATTIKIN. ERITTÄIN TÄRKEÄ, JA TÄHDELLINEN SIIRTOPYYNTÖ: OIKEUDENMUKAISEMMAN MINISTERIÖN ALAISUUTEEN. MEIDÄN ❤️ LUOJAMME ANTAMA TEHTÄVÄ, ON ❤️ AUTTAA ”MIESTÄ MÄESSÄ”, SAMOIN RAVINTOLA-ALAAKIN. KUKA ANTAA MALJALLISEN VETTÄ TOISELLE, ON ❤️ TEKO KRISTUKSELLE. KEN TAHTOO PALVELLA. TAHTOO TARKASTI, ASETTAA JALKANSA, MESTARIMME JALANJÄLKIIN: ARVOKAS ASIA SUOMEN VALTIOSSA. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ottiko piirihallitus kantaa hesen henkilöstöpolitiikkaan?.
Salmela aikoi asiaa nyt selvittää.
Minulla siihen on hyvä ratkaisu miten työntekijä uskaltaa tuoda ongelmat julki. 5 valitusta ongelmista ja kun ne todetaan olevan totta niin valittajalle 3€ palkkaa lisää tunnille. Ja myös takuu että työsuhde puretaan viimeisten joukossa, jopa alkaa valituksia tulla.
Näihin kysymyksiin pitää PS:en ottaa kantaa julkisesti.
Tämä toiminta periaate toimii varmasti kaikissa yrityksissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000