Perussuomalaiset

Matti Henttunen

ALAMITAT JOHTAVAT KALOJEN KÄÄPIÖITYMISEEN. SANKTIOT ON VIRHE

”Meillä taimenella on alamitta ja tammukan saa syödä puolimetrisenä..”.

(Lapin Kansa 2.8.2023)
Kalastaja Lampelalta puhutteleva kirjoitus ja ammattimainen kannanotto tämän päivän kalastussäännöksistä jossa perinteiset pyyntitavat ja käytänteet ovat heitetty menemään jonka seurauksena vesistömme rehevoityvät ja särki, hauki ja kuha valtaa alaa perinteiseltä lajiltamme.

Myös tämä harrin ja tammukan alamitta on todella petollista ajatellen nuorisomme kalastusharrastusta, jossa ns. alamittainen on miltei 1000€ sakon arvoinen pyytäjälle. Tämä jos mikä tappaa nuorten kalastusharrastusinnon ja kairoissa kulkemisen… 🤔

Rovaniemen elinvoimalautakunnassa oli alkukesällä kuultavana kalastuksesta tietäviä. Keskustelun aiheena oli kotimaisen kalan saatavuuden parantaminen ruokapöytiimme …

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Vihreät laati sutena lakeja jotka täytyy nyt tarkasti perata läpi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000