Perussuomalaiset

Markku Saarikangas

Kuka puolustaisi suomalaista miestä?

3 kommenttia

KUKA PUOLUSTAISI SUOMALAISTA MIESTÄ?

Suomalaisesta miehestä ei ole mediaseksikästä puhua. Eikä varsinkaan vaikeuksissa olevista miehistä. Sellaisista, joille yhteiskunta on kääntänyt selkänsä ja joita juuri kukaan ei halua auttaa.

Mikä ihme tässä maassa on vialla? Kaiken maailman keräyksillä autetaan jatkuvasti ihmisiä toisella puolella planeettaa, mutta kun yksi omistamme on maassa, kenen käsi nousee auttamaan?

Pääkaupunkiseudulla elää noin 6100 yksinäistä ja koditonta miestä. Valtaosa heistä ei kykene käymään töissä, saati elämään yhteiskuntamme aktiivisena jäsenenä. Tämä joukko tuntuu jäävän kaikessa muiden jalkoihin ja ilman huomiota.

Koko ihmisen elämän perusta on asunto. Jos joutuu asumaan rappukäytävässä, veneen alla, tai yleisessä WC:ssä, ei omien asioiden kuntoon saattamiseksi ole mitään mahdollisuuksia.

Tämä joukko jonottaa asuntoja helposti monia vuosia, ja mikäli on työtön, todennäköisesti ei edes saa asuntoa. Kaikkien muiden tarvitsijoiden edut ajavat näiden ihmisten edelle kuin jatkorekka jarrua painamatta! Menetetyt luottotiedot vievät loputkin toivosta saada asunto!

On korkea aika jyrähtää

Katuja ja toreja kiertäneenä olen viimeviikkoina kuullut saman surkean tarinan uudelleen ja uudelleen: Rahat ovat loppu, nälkä ja kylmä kalvaa!

No entä sosiaalihuolto, sieltähän apua pitäisi saada?

Niin pitäisi, mutta ei saa.  Sympaattiset sanat ja lämmin käsi ohjaavat kaverin ruokajonoon.

Mutta auta armias kun sisään astelee maahanmuuttajaperhe – jo alkaa tapahtua! Virkailijoita ryntää paikalle useita, ja pikavauhtia ruvetaan järjestämään heidän asioitaan kuntoon. Koti kalustetaan viimeisimmällä kodintekniikalla, lapset puetaan parhaisiin vaatteisiin, tietokoneiksi kelpaavat vain tehokkaat pelikoneet (ettei lapsilla ole tylsää!) ja kännykät, jokaiselle tietysti oma, ovat kalleimpia älypuhelimia.

On se kumma kun suomalaista miestä alkaa hieman harmittamaan. Hänhän kuitenkin oli kymmeniä vuosia töissä, maksoi veronsa ja kasvatti perheensä, kunnes esimerkiksi eron myötä vastoinkäymiset alkoivat.

Missä onkaan se vapaa ja kansalaisistaan huolehtiva Suomi, jonka puolesta näidenkin miesten isoisät ja isoäidit taistelivat?

Auttaminen on todellisia tekoja lähimmäisille

On oikein puolustaa sorrettuja, sodan jaloissa eläviä maailman ihmisiä, mutta heikoimmista pitää kantaa huolta myös täällä Suomessa!

Harvassa ovat vaalitaistelun aikana olleet ne puheenvuorot jossa yksinäistä, ahdingossa elävää suomalaista miestä olisi haluttu auttaa.

Haloo, kaikki suuret humanistit ja maailman parantajat, missä  olette kuin teitä todella tarvitaan? Kuukausilahjoituksella maailman sorretuille saa hyvän omantunnon jolla voi kehuskella. Ja ne katukuvaa pilaavat ikävät miehet – kun vaan ymmärtäisivät pysyä poissa jaloista ja näkyvistä.

Omat asiat kuntoon!

Nyt on aika laittaa suomalaisten asiat kuntoon. Maailmanpelastamiseksi Suomen resurssit eivät riitä, mutta omien kansalaisten olojen saattaminen asialliselle tasolle ei saa olla ongelma.

Suunnataan resurssimme seuraaviksi vuosiksi Suomeen ja suomalaisiin! Jopa asunnoton nousee kyllä syvästäkin suosta, kunhan autamme häntä ensi sekä estämme vajoamasta. Valtaosa heistä pystyy palaamaan normaaliin elämään ja takaisin tuottaviksi yhteiskunnan jäseniksi.

Minä olen mukana taistelussa heidän asemansa ja elinolojen parantamiseksi!

Markku Saarikangas

Kansanedustajaehdokas, Helsinki no 172

Perussuomalaiset

P.S. Laitetaan vuokra-asuntotuotantoon vauhtia antamalla rakennuttajille 10 vuoden verovapaus näiltä osin! Kuten 1960-luvulla tehtiin kun maalta kaupunkeihin muutto alkoi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Tsemppiä taisteluusi suomalaisen miehen puolesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Miehiä ei kannata yhteiskunnassa kuunnella, koska miehet ovat perinteisesti suistaneet huonot vallanpitäjät. Miehet ovat myös huonompia kuluttajina, koska heidän käyttämänsä euromäärä on alhaisempi, joten he ovat arvottomampia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Ihmisten syrjäännyttäminen tulee kalliiksi.
Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n SDP:n mukaan ihmiset syrjäännyttämällä luodaan talouskasvua. Mitä enemmän työttömiä, sitä korkeampi talouskasvu, ja mitä enemmän ulkoa tuodaan sopeutumattomia maahanmuuttajia vielä lisätyöttömiksi, sitä paremmin talous kasvaa. Kun kaikki ovat työttöminä, talouskasvu on maksimissaan. Väestön koulutus- ja osaamistaso kasvavat kohisten, kun suurin osa kansasta asuu työttömänä ja syrjäytyneenä alkoholismin, huumeiden ja prostituution valtaamissa ghetoissa, joissa on sisällissotaa muistuttava tilanne eri väestöryhmien välillä. Poliisin SWAT-joukot tekevät välillä iskusja alueille, jos uskaltavat. Eliitti asuu aidatuilla alueillaan ja ajaa kovaa suurilla katumaastureillaan köyhien ohi.

Työttömiä ja työllisyyskurssilaisia on jo noin 500 000.
Oliko Kokoomuksen, RKP:n, Keskustan, Arhinmäen ja Urpilaisen tavoite 2,5 miljoonaa (ne 2 miljoonaa maahanmuuttajaa) heti ja lisää myöhemmin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000