Perussuomalaiset

Mari Rantanen

Nyt riittää

Sanat eivät riitä kertomaan sitä surun ja järkytyksen määrää eilisten uutisten tultua Turusta. Sanat eivät myöskään riitä kertomaan sitä halveksuntaa, joka minulla on poliittisia päättäjiämme kohtaan. Euroopassa on viimeisen vuoden aikana tapahtunut lukuisia barbaarisia hyökkäyksiä, joissa on kuollut täysin viattomia ihmisiä. Mutta mitä on Suomessa tehty? Mitä lainsäädäntöä on kiristetty, jotta riskejä Suomessa vähennetään? Ei pykälän pykälää ole muutettu. Olen täysin tietoinen siitä, että tutkinta on kesken, mutta valitettavaa samankaltaisuutta teossa on liittyen euroopassa tapahtuneisiin hyökkäyksiin.

Eilisen aikana focus on jopa johtavien ”terrorismitutkijoiden” käännetty siihen, ettei ketään saisi sanoa ulkomaalaisen näköiseksi ja ettei nyt pidä jakaa ihmisiä me ja he-ajatukseen. Presidentti Niinistö kutsuu keskustelemaan miten voimme turvata toinen toisiamme. Ensinnäkin on todettava, että minä haluan kuulua meihin. Meihin, jotka emme tapa ihmisiä kaduilla. Meihin, jotka haluamme ettei tällaisia tekoja tapahdu. Suomen valtion tehtävä on suojella kansalaisiaan ja sen tavoitteen on mentävä yksilön oikeuksien edelle, tämä Niinistöllekin tiedoksi ja toiveeksi keskustelun pohjaksi.

Turvallisuutta ei lisätä lisäämällä rahaa laittomasti maassa olevien sosiaaliturvaan ja oleskeluun vaan sitä lisätään poistamalla laittomasti maassa olevat kielteisestä päätöksestä vihaiset ihmiset. Toistan kysymykset, jotka olen esittänyt heinäkuussa 2016:

miksi meillä on terrorismikytköksin varusteltuja ihmisiä, joita ei poisteta maasta?

miksi jo turvapaikanhakijana rikokseen syyllistyvien prosessi ei katkea automaattisesti ja poisteta maasta?

miksi rikoksiin syyllistyneitä ei karkoteta automaattisesti?

miksi turvapaikan saaneet voivat matkustaa lomalle maahan, josta ovat paenneet ja turvapaikkaa ei peruta tällä perusteella?

miksi edelleen sota-alueelle mahdollisesti terroristiksi lähteneelle Kelan tuet maksetaan?

miksi taistelijaksi lähtevä voi palata Suomeen?

miksi kielteisen päätöksen saaneet voivat liikkua maassamme vapaasti?

miksi meille edelleen tulee ihmisiä Ruotsista sanomalla asylum, turvallisesta maasta, vaikka Eu on linjannut ettei rajalta tarvise sisään päästää?

missä ovat ne tuhannet vok-bisneksestä kadonneet ihmiset ja keitä he ovat?

Lisään perään kysymyksen, miksi näille asioille ei ole tehty mitään vaikka eurooppa vuotaa verta?

Voisimmeko nyt lopettaa lässyttämästä ja ryhtyä toimiin, joilla tällaisten tapauksien riskejä vähennetään? Me emme voi kokonaan estää vastaavantyyppisiä tapahtumia, emme siten kuin länsimainen demokratia toimii. Mutta me voimme pyrkiä siihen, että riskejä vähennetään ja sitä tehdään lainsäädännöllä. Twiittaaminen ei auta, konkreettiset muutokset auttavat.

Kenttä toimii, vaikka ylin johto töpeksisi. Poliisi, ensihoito, pelastustoiminta ja sairaala oli julkisuudessa olleiden tietojen mukaan tehtäviensä tasalla. Nopeita, tehokkaita ja luotettavia. Nämä yksilöt ja järjestelmä toimivat, kiitos siitä. Ja niin toimi ihmiset kadullakin, jopa oman henkensä uhalla, kiitos siitäkin.

Nyt riittää.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Nimetön
#1

Huhtasaari on loistava valinta turvallisuustyhjiöön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#suomi
#7

Huhtasaari ilmiö.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Bebe
#2

Täysin tollo pääministerimme Sipilä kutsumalla kutsui tänne tuhansia elintasopakolaisia, ja toinen tampio Orpo päästi kaikki rajan yli vaikka YHTÄKÄÄN RUOTSISTA TULLUTTA EI OLISI TARVINNUT PÄÄSTÄÄ!
Orpon vaimollehan se tiesi hyvää bisnestä kun hoitaa pakoloisten lakiasioita ja KANSA MAKSAA!
Hllitus on täysin munaton ryhmä pellehermanneja.
Suoraansanoen yrjöttää katsella tätä touhua!
EI OLE MIKÄÄN IHMISOIKEUS PÄÄSTÄ SUOMEEN!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Saatanan_tunarit
Tyytyväinen
#6

Ei pidä unohtaa sitä, että Perussuomalaisille Kokoomuksen ja Kepun puisto-osastona kelpasi tuolloin kaikki. Persut olivat niin kovasti sitoutuneita Sipilän hallitusohjelmaan ja munattomuuteen samaan aikaan, kun Suomen rajojen yli pystyi kävelemään käytännössä ilman minkäänlaista kunnon kontrollia.

Tämä munattomien hallitus ei ole kyennyt tekemään koko aikana ainuttakaan Suomen sisäistä turvallisuutta edesauttavaa päätöstä, vaan maahan on oikein haalimalla haalittu ISISin yms. liikkeiden soluttautujia ja muuta rikollista ainesta.

Jopa entisten itä-blokin maiden päättäjillä on ollut enemmän munaa jopa EU-tasolla pistää stoppi hallitsemattomalle haittamaahanmuutolle samaan aikaan, kun suomalaiset poliitikot selkärangattomina ottavat EU:lta poskeen ja nöyristelevät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

hollituvan maksumies
#3

Laskekaapa joku ehtiessänne syksyn 2015 invaasion jälkeen suomalaiset uhrit joiden tekijänä ovat olleet muslimit.
Jostain tämä rikostilasto löytyy?

Moni suomalainen on pahoinpidelty, ryöstetty, raiskattu, ryöstömurhattu. On varkauksia, uhkaavia tilanteita, petoksia, tautien tartuttamisia…
Suomelle heistä on aiheutunut miljardien tappiot. Heidän aiheuttamiin tappioihin rahat on poissa meiltä Suomalaisilta kaikilta elämänalueilta.
Esim afrikkalaisen ”pastorin” oikeudenkäynti tuli maksamaan meille veronmaksajille yli 6 000 000 € !!

Ainoat hyötyjät haittamaahanmuutosta ovat mm. muutamien istuvien ministereiden puolisot sekä VOK- bisneksessä mukana olevat kuten kansanedustaja Nazima R. (sdp)

Me tavalliset kansalaiset olemme huolestuneita tulevaisuudestamme kun vieraan uskonnollisen ideologian edustajat ovat keskuudessamme päivin ja öin.
Rajat ovat apposen auki ja virkavalta on munaton kun ei saa poistettua maastamme edes kielteisen päätöksen saaneita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Aivan suurimpia epäkohtia on,eiku vääryyksiä ” kun etätaistelijoita suojellaan ” maamme turvin,eikä edes kysymystäkään että miten tämä sallitaan ?
Todella kielteiset ja epämääräiset henkilöt omine taustatekijöineen ts.rikollistaustaa ymv.omaavat – eivät nauti kansalaisten luottamusta yhtään. Turha edes mainita sanaa rasismi joka kädenkäänteessä puhuttaessa kriittisyydestä heistä jotka eivät ansaitse omilla toimillaan ja tavoillaan olla yhteiskuntamme jäseniä – vastuullisella tavalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Erittäin aiheellinen kirjoitus. Luulenpa, ettei yhtikäs mikään muutu ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Meidän PS:n kannattajien on äänestettävä PS pääministeripuolueeksi – muuten ei tule muutosta maamme poliittiseen menoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000