Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Siittäjästä synnyttäjä

H. C. Andersenin sadussa keisarille uskoteltiin, että vodaan valmistaa kangas, joka näkyy vain älymystölle ja tehtäviinsä päteville ja on muille näkymätön. Vasta lapsen suusta kuultiin totuus: keisarilla ei ole vaatteita.

Samanlaisia ajatuksia herää jo nykyisestä translaista, saati mahdollisesta hallituksen kaavailemasta lain uudistuksesta. Nykytranslain mukaan vastakkaisessa sukupuoliroolissa elävä, lisääntymiskyvytön, joka pysyvästi kokee kuuluvansa vastakkaiseen sukupuoleen, voidaan vahvistaa kuuluvaksi vastakkaiseen sukupuoleen.

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että samaan aikaan varhaiskasvatuksessa ja kouluissakin pyritään välttämään poika/tyttö-nimityksiä ja lähdetään siitä, että sukupuoliroolit ovat pelkästään opittuja, eivätkä sisäsyntyisiä.

Jos siis sukupuolirooleja ei ole (muutoin kuin opittuina), eikä pojilla ja tytöillä ole (henkisiltä ominaisuuksiltaan) eroa, miksi biologinen sukupuoli pitää saada vaihtaa? Biologinen sukupuoli vaikuttaa vain ja ainoastaan siihen, voiko ihminen synnyttää vai siittää lapsen. Kaiken muun elämänsä ihminen voi jo nyt elää kuten haluaa. Ainoa poikkeama lienee miesten asevelvollisuus.

Näen translaissa ja samaan aikaan vallalla olevassa sukupuolisensitiivisessä varhaiskasvatuksessa suurta ristiriitaa. Erityisesti lapsille ja nuorille pitäisi pystyä kertomaan totuus, silloinkin kun se on heille epämieluisaa kuulla. Kuten sukupuoli-identiteettinsä kanssa kipuilevalle se, että lääketiede ei todellisuudessa pysty muuttamaan miestä naiseksi, tai päinvastoin. Voidaan luoda miehen kuva, tai naisen kuva, mutta siittäjästä ei saada synnyttäjää. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

Yhteiskunnan tulisi rekisteröidä ainoastaan faktoja, ei henkilöiden päänsisäisiä tuntemuksia. Varsinkin kun yhteiskunta samaan aikaan haluaa viestittää, että sukupuolieroja ei ole, muutoin kuin biologisina lisääntymistekijöinä.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Laura. Kiva, ettei sielunvihollinen saa meitä kaikkia sairaasti ajattelemaan ja uskomaan. Rehelliset, totuudelliset, perivät maan. Siunaten, lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

HYvä, juuri näin. Pitää tunnustaa että on vain mies ja nainen, ja sukupuolenvaihto ei välttämättä tee ihmistä onnelliseksi. Eikä ole myöskään mitään muun sukupuolisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Late
Tyytyväinen
#3

Asiaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkevä olisi kieltää sukup.korjaukset
#4

Ihminen on jatkuvasti kiimainen, ja sukupuolielämä antaa ne elämän suurimmat nautinnot. Juuri SE saa monet jaksamaan työpaikallaan kun tietää, että kotiin tullessa on ihana nautinnollinen ilta edessä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Haave joka ehkä toteutuukin…

Pallit poistetaan, niin takuulla kaduttaa. Siitä olen varma!
Takuulla elämän suurimpaan nautintoon, sukupuolielämään, ei enään kyetä, kun siihen ei ole alkuperäisiä vehkeitä!
Suolenpätkä asennettuna nivusiin, ei korvaa emätintä sitten laisinkaan. Rinnat saadaan hormoneilla kasvamaan, mutta onko hän silloin nainen?

Onko kirurgin pöydällä naiseksi operoitu entinen mies kykenevä saamaan/antamaan nautintoa partnerilleen? Eli mitä nautintoa tällaisen entisen miehen, nykyisen operoidun ”naisen” tuleva rakastaja saa irti sukupuolielämästä? Auttaako siihen syvä talvipimeys?

Luulisin, että syvä katumus masennuksineen on loppuiäksi edessä. Operointi on lopullinen ja sen kanssa on sitten elettävä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000