Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari

Alaston totuus

Totuus ja valhe menivät yhdessä uimaan. Valhe nousi vedestä ennen totuutta ja puki totuuden vaatteet päälleen. Totuus ei tahtonut pukea päälleen valheen vaatteita. Näin totuudesta tuli alaston totuus. Ulkolinja: Sharialaki Tanskassa on esimerkki alastomasta totuudesta. ”Kyllä täällä voi asua, kunhan ei omaksu Tanskan kulttuuria.” Vieläkö joku ihmettelee silmät ympyröinä integraation epäonnistumisesta kertovia lukuja? Dokumentti vääntää rautalangasta totuuden. Rautalanka taipuu kuviksi ja sanoiksi. Tervetuloa todellisuuteen.

http://areena.yle.fi/1-3869235

Jos Ruotsista tulee muslimienemmistöinen maa, tuleeko sharialaki voimaan virallisesti? Millaista on Suomessa sen jälkeen, jos naapurivaltiona on Lähi-itä? Kaikki ymmärtävät, että 1,7 miljardia muslimia eivät ole samasta puusta. Politiikkaa tehdään kuitenkin tilastoja hyväksi käyttäen. Yksittäinen perhe, joka tulee työn perässä, ei ole ongelma. Humanitaarinen massasiirtolaisuus islamistisista maista on ongelma. Meidän pitää erottaa sellaiset asiat, joihin tulee reagoida. Avoimien rajojen politiikan ideologia on testattu käytännössä jo monessa maassa. Vihdoinkin jopa Ruotsissa ongelmat on myönnetty, vaikka Ruotsissa asuu vain hyviä tekoja tekeviä ihmisiä. Tuloksista yritetään vääntää omalaatuisia johtopäätöksiä ja kieltää ihmisten vihainen puhe. Rahaa riittää vihapuheen kitkemiseen. Vihapuhe on suhteellinen käsite. Somessa ainakin huomaa sen, kuinka paljon kantasuomalaiset vihaavat toisia kantasuomalaisia. Voi olla eri mieltä, mutta ei tarvitse olla ilkeä. Voi olla suvaitsevainen, mutta ei kannata olla tyhmä.

Presidenttiehdokas Haavisto sortui puhumaan tunteella. Hän sanoi, että on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Saunan taakse tai sitten rajat auki. Miksi hän halusi vahvistaa kahta ääripäätä? Onhan olemassa myös välitila. Parempia ratkaisuja olen esittänyt monen monta kertaa. Kertaakaan en ole esittänyt Haaviston vaihtoehtoja. Voimme poliitikkoina toki olla puhumatta ongelmista, mutta ongelmat eivät lakkaa puhumasta. Mihin on hävinnyt luterilainen kohtuus? Kärjistämisen aika meni jo. Nyt tarvitaan tyylipisteitä, ei irtopisteitä. Tosiasiat pöytään ja tunteet pöydän alle. Meidän on löydettävä jokin muu ratkaisu kuin ”toivotaan”. Maahanmuuton ongelmat eivät ole rasistien tai rasistiksi syytettyjen vika.

”Tämän hetken ja tulevaisuuden paras bisnes on ihmissalakuljetus. Ihmissalakuljetus ei tule hiipumaan. Tulijoita riittää, ja salakuljettajien palveluille on paljon enemmän kysyntää kuin tarjontaa. Palveluja mainostetaan Facebookissa ja muualla sosiaalisessa mediassa.”

Meidän oma pääministerimmekin laittoi kutsuhuudon ja se levisi netissä laajalle.

Terrorismin rahoitusta tutkineen italialaisen Lorretta Napoleonin mielestä Pohjoismaiden tulisi laittaa rajat kiinni. Italia ei siihen kykene. Tilanteeseen pitäisi osata suhtautua myös turvallisuusongelmana humanitaarisen ongelman lisäksi. Hänen mielestään rajojen avaaminen on väärin. Yhdyn tähän.

PS: Jyrki Kataiselle tiedoksi. Emme ole tarjoamassa helppoja ratkaisuja. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja.

Lähteet: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005085460.html?utm_medium=social&amp%3Butm_content=www.hs.fi&amp%3Bshare=65f95ae87432c440412ae75fccb5e638&utm_source=facebook&utm_campaign=facebook-share

http://areena.yle.fi/1-3869235

Kirjoituksen alussa olevaa vitsiä en ole itse keksinyt. Kuulin sen viimeksi isäni kertomana. Jos joku muistaa vitsin alkuperän, saa laittaa kommentteihin.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Utelias
#1

Alaston totuus on, että ruotsit saavat laittaa maansa poikki ja raja-aidan pystyyn yhteiskuntarauhan turvaamiseksi. Eikä se ole enää kaukana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Totuus on myös että viimmevuonna maahamme tuli kymmeniätuhansia sosiaali pummeja kun rajoja pidettiin tahallaan auki joiden Miljardi kustannukset me Suomalaiaset joudumme maksamaan leikkauksin ja veronkorotuksin ja lisä velkaantumisena vaikka niin ei pitänyt käydä HALLITUS OHJELMAN MUKAAN !!!
Totuus on myös että vene-moottoripyörä ja mottorikelkka vero suunnitelmat ja niillä kerätyt rahat menevät pakolaisbisnekseen !!!!
t. Persut on perseensä myyneet

ps. Laura on lähes ainoa Persu joka uskaltaa edes epäsuoraan kritisoida tätä järjetöntä politiikkaa ,kiitoksia siitä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Totuus on myös se että kun maahamme keksitään lisää veroja ja leikauksia jotka kaikki osaltaan nostaa hinta ja kilpailu kykyä suhteessa kilpailija maihimme ja maamme velkaantuu edelleen (velathan on aina maksettava) niin on päivän selvää että tämä Pakolaisbisneksen hyväksi tehtävä toiminta ajaa maamme konkurssiin !!
Tälle politikkojen järjettömälle Suomen tuhoamiselle ei ole mitään muuta järkevää selitystä kuin EU/NATO -TROLLAUS siis merkkelin ja Hollanden perseen nuoli Pakolaisbisnestä kannattaen ja Venäjää ja Nyt Usa:ta haukkuen kaikki järjettömyys vain muutamien politikkojen miljoona virkojen tähden !!!!!
Tässä on syy miksi Soini käänsi takkinsa samana päivänä kun Ministeriksi pääsi !!! (Epäilen että soini piti itsestään selvänä Miljoona palkkaista Eu virkaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien )

t. Persut on perseensä myyneet

Ps. Mene Laura Väyrysen riveihin ,se on ainoa mies huippu politikoista joka ei ole moraaliaan vielä myynyt, vakka vähän venkulan maineessa onkin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

PS: Jyrki Kataiselle tiedoksi. Emme ole tarjoamassa helppoja ratkaisuja. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja.

Katainen sanoi eilen haastattelussa Persujen kohtaloa ilkkuen ”Suomen populisteista” että ne eivät ole vaarallisia ,hallitukseen päästyään ne ovat kiltisti ja sen jälkeen niistä ei kuulu mitään (kun kannatus romahtaa) Tämä pitää 100 % paikkaansa !

Melle Persujen äänestäjille nauraa koko euroooppa ja Suomi ,jopa Viher vasurit nauraa meille koska aikaisemmin ei ole tehty tällaista Viher vasuri politiikkaa tässä maassa näin paljoa ,kun nyt kun Persujen hallitus taipaleen aikana tehdään !
-Pakolaisia on saapunut maahamme enemmän kuin koskaan
-Rahaa on jaettu Kreikkaan ,Turkkiin ja Ukrainaan
– Bernerin Autoveron poisto on torjuttu
-Maame velkaantuu ennätys vauhtia
-Maassamme on käynnissä Perustulo kokeilu
-Maamme kaivaa verta nokasta Venäjältä ja nyt jopa Usa:lta !!

Tämä kaikki politiikka on kuin Viher vasureiden käsikirjasta !

t.Persut on Perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Näin
#4

Hyvä kirjotus jälleen, huh.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#6

Todennäköisesti asioita johtaa pieni, mutta taitava ja tarmokas porukka. He tuntevat itsensä muita ylemmiksi ja ikkänkuin paremmiksi ihmisiksi. Paras esimerkki lieneen Enbuske. Niin suvaitsevainen, niin suvaitsevainen.
Lähtisi nyt käymään vaikka niissä muutamassa Mälmön kaupunginosassa, joihin ei poliisitkaan uskalla mennä. Istuisi viikon verran iltaa jossain kuppiloissa ja raportoisi sitten kokemuksistaan. Avartaen sitten meidän ahdasmielisten näkemyksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000