Perussuomalaiset

Kauko Tuupainen

Aluevaltuustoryhmille maksettava puoluetuki

Hallituspuolueet ovat esittäneet, lakiin hyvinvointialueista (27 §:n 2. momentti) perustuen, että valtuustoryhmille voidaan antaa rahallista tukea 5 000 – 6 000 euroa per valtuutettu.

Ehdotusta ovat vastustaneet oppositiossa olevat perussuomalaiset ja KD.

Olen heidän kanssaan samaa mieltä, sillä tiedostan, että uusin puoluetuki käytetään ns. vanhojen puolueiden piiritoimistojen kustannusten (vastike-, vuokra- ja henkilöstökulut) maksamiseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat käyttää nykyisen puoluetuen puolueiden muiden toimintamenojen kattamiseen eli puoluetukea kasvatetaan entisestään.

Jos ylimääräistä puoluetukea päätetään maksaa, niin kunkin puolueen saama osuus on vähennettävä varsinaisesta puoluetuesta.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

HEI. KIITOS KAUKOKIN. NOIN JUURI, ON ❤️ ISÄNTAHTO SUURI. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Samaa mieltä Kaukon kassa ,että vähennetään puolueitten tuista !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000