Perussuomalaiset

Kari Pohjola

Maahanmuuttoon toivotaan avointa keskustelua.

3 kommenttia

Maahanmuutto
Perussuomalaiset tuomitsevat kaiken rasistisen, mikä pitäisi muistaa. Olemme puolue joka järkevästi laittaa Suomalaisten edun edelle, tätä samaa ei voi sanoa muista puolueista. Tämä kirjoitus ei ole rasistinen vaan enemmänkin kantaa ottava. Samalla olisi hienoa jos asioista voisi puhua avoimesti ilman leimautumista.
Ystäviini on vuosien varrella kuulunut useita eri kulttuurien edustajia myös monista maista.
Asian ydin kuitenkin on, pystyykö valtio vastaanottamaan maahanmuuttajia toisista kulttuureista ja maksamaan heidän elatuksensa. Apua he tarvitsevat, toiset vähemmän ja toiset enemmän.
Suomi ei mielestäni enää kestä vuoden 2015 maahanmuuttoaaltoa toista kertaa. Laskelmat mitä kaikki maksaa ovat hienosteltuja lukuja joista en ole samaa mieltä. Terveydenhuolto, sosiaaliturva kaikkine variaatioineen, koulutus ja integraatioon tuhlatut varat, kaikki maksavat. Tulkkauspalvelut ja asia-ajopalvelut. Useiden valitusten ja uusinta hakemusten käsittely maksaa. On ollut myös järjestyshäiriöitä jotka maksavat niin aineellisesti kuin vaikeuttavat poliisin normaalia työn kuvaa.
Mukaan kulupuolelle laittaisin eri tuki muodot ja järjestöavustukset jotka kohdentuvat näitä tukeville ryhmille.
Tähän kaikkeen ei vaan ole varaa, velkamme ei juurikaan lähde laskemaan, joka vuosi olemme joutuneet ottamaan lainaa lisää.
Mielestäni oikeaa maahanmuuttoa olisi tukea alle 3v. lasten adoptio käytäntöä. Tälläkin hetkellä olisi ihmisillä varmaan halua ottaa sodan runtelemasta maasta isätön ja äiditön pieni lapsi huostaansa. Lapsen kasvaessa ja oppiessa Suomen kielen ja kulttuurin on hänestä ainesta työelämään.
Adoptio käytäntö tätä nykyä lienee liian byrokraattinen ja vaikea, sitä tulisi helpottaa ja mahdollistaa lapsien turvallisuus. Myös aidosti kristityt ovat niin Afrikan maissa kuin arabivaltioissa lähes hengenvaarassa. Tämä ei tunnu juurikaan kiinnostavan ketään. Afrikassa siirtolaisia ajetaan maasta pois ja pakkolunastetaan maat ja omaisuus. Tämäkään ei kiinnosta.
2014-2015 adoptoitiin Suomeen n. 60 ulkomaalaista lasta, eikä sekään kiinnosta, vaikka määrä on aivan naurettavan pieni. Olisiko byrokratian kallis koura ollut puristamassa hakemuksia.
Kun sitten otetaan naispakolaiset huomioon niin eri kulttuurista tuleville olisi useinkin helpotus päästä pois tilanteesta jossa kulttuuri on eriarvoistanut naisen aseman yhteisössä. Naisasialiikkeet puhuvat tasa-arvoista isoon ääneen, mutta tästä ei haluta puhua.
Naisia hapotetaan, kunniamurhat yms. tämä on sitä naisten tasa-arvoa, josta vaietaan.
Tämä tietenkin tuntuu perin Suomalaiselta ajatukselta, ensin lapset sitten naiset. Miesten tehtäväksi sanoisin taistella maansa puolesta ja alkaa jälleenrakentamaan parantaakseen perheiden asemaa runnelluissa kaupungeissa. Nykyinen tilanne jos mediaa oikein tulkitsee, niin naiset tarttuvat aseisiin puolustaakseen maataan ja miehet pötkivät karkuun turvapaikan toivossa.
Maahanmuuttajat tulisi olla meidän valitsemia, meidän kulttuuriin soveltuvia, ja työkykyisiä. tilanne nyt vaikuttaa selkeästi siltä, olemme saaneet nettosaajia ilman työvelvoitetta.
Niin kuin Laura Huhtasaari on todennut ’’ emme ole koko maailman sosiaalitoimisto’’. Laitan samalla tavalla Suomen kansalaiset etusijalle. Ruokajonot kasvavat ja kuvastavat Suomen huolenpitoa ja eriarvoistavaa politiikkaa, oletko nähnyt ruokajonossa maahanmuuttajia.
Miten hyvään lopputulokseen pääsee, kaikki alkaisi rajoilta aivan niin kuin muissakin maissa valvontaa tehdään. Japaniin ei mennä ilman lupaa eikä ilman asiapapereita, maita löytyy muitakin. Mikä estää Suomea valvomasta rajojaan tehokkaammin, oikeastaan taloutemme vaatii juuri sitä.
Ihmettelen sanaa ’’muuttovoitto’’, onkohan lausunto sarkasmia. Työpaikat eivät lisäänny maahanmuuton vaikutuksesta, varsinkaan nyt kun elämme digitalisaation tulemista ja robotiikan kehittymistä teollisen tuotannon avuksi. Työttömien määrä tulee kasvamaan ennen kuin saadaan kehitettyä uusia yrityksiä ja työllistäviä toimintoja. Matalapalkka-aloilla voi olla työpaikkoja tarjolla mutta kun ajatellaan työttömien kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien nettosaaja rakennetta ei matalapalkkauksella tuoda niitä kaivattuja veromarkkoja valtion pussiin. Eli tuet ovat suurempia kuin maksettava valtionvero. Tästä voi sitten päätellä järjestyshäiriöiden yms. kasvu, koskien kaikkia kansalaisia.
Nyt on hyvä todeta pieniä asioita, ennen ei tarvinnut torilla kompastella betoniesteisiin, ennen oli hammaslääkärille mahdollisuus päästä nopeasti, ei nyt. Ennen poliisilla ei ollut rynnäkkökivääreitä partiolla mukana. Tässä vain muutamia asioita.
Valtio hakee säästöjä monessa uudistushankkeessaan, maahanmuuttoasiassa on kuitenkin rahapussi auki kaikille tulijoille. Integraatio ja kulttuurin oppiminen vie aikaa, kielen opiskelu lisää tuskaa vielä lisää. Asuinpaikkakunnallani asuu 10v. suomessa ollut perhe, vieläkään ei osata puhua Suomea. Työllistyminen lienee Suomessa mahdoton yhtälö, olisiko aika miettiä miten kaikki on mennyt. Pitäisi antaa mahdollisuus avoimeen ja kantaa ottavaan keskusteluun, se lisäisi luottamusta asioiden hoitoon.
Jos olisimme toimineet toisin, valtionvelka olisi jo taittunut ja lähtenyt laskuun.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

”Vastuullinen media”, ent. ”oikea media” on taas ansiokkaasti valistanut meitä. Oikein Yliopistossa tehty tutkimus. Sen mukaan Migri on kiristänyt tulkintojaan oleskelulupien myöntämisessä, 2015 jälkeen. Asia sai tietysti jyrkän tuomion.
Mitä muuta olisi voinut tehdä? Salakuljettajat levittelivät Al Jazeeran kanavilla ja arabiankielisessä Somessa, kuvia Ruotsin laivojen buffet pöydistä, vaaleista tytöistä ja Sipilän kutsusta vieraaksemme.
Normaalisti kuukausia diskuteeraavat ruotsalaiset polkaisivat nopeasti suorat yöjunat Ruotsin lävitse Tornioon. Putinkin auttoi Itärajan kautta. Väkeä lappasi siis idästä ja lännestä. Meillähän oli täysi kaaos. Sitähän selvitellään vieläkin ja se maksaa yhä enemmän. Ministeri Lindströn uhoaa tekevänsä kaikkensa kotouttamisen eteen. Keinoista ja tähänastisista tuloksista, sekä enenkaikkea rahoituksesta ei puhunut mitään.
On kunnioitettavaa, että ihmiset jaksaa kyseenalaistaa tämän aivopesun järkevyyden. Eli taas yksi nollatutkimus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#2

Siitäkin iloinen, että on kanava missä pääsee purkamaan paineitaan , kun valtamedioissa näistä asioista ei hiiskuta edes , halaistuasanaakaan !?! Hallitus kerskuu että velanotto on taitettu , miten niin koska velka lisääntyy kokoajan , tuhansia euroja joka minuutti vai kuinkas se nyt onkaan ??? Kuka tietää ? Kari toteaa jos olisimme toimineet toisin ,valtionvelka olisi jo taittunut , niinpä !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

Yle pyörittää Exodus: matka jatkuu nimistä ”dokumenttisarjaa”.
Katselin sitä äsken ja olen nyt 101% varma, että Suomeen on tullut ainoastaan elintasosiirtolaisia. Aivan järkyttävää katsoa, kun nuoret miehet tulevat 10 rajan läpi ja arpovat, mihin maahan kannattaa mennä.
On suuri häpeä, jos esim. stoorissa esiintyvä afgaani saa turvapaikan. Eihän häneen kohdistu edes henkilökohtaista vainoa. Itse kertoo, että ei ole kiva elää Afganistanissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000