Mitä haluamme huomiselta?
Mikä on ihminen, joka miettii vain omaa tai oman ryhmänsä pärjäämistä huomenna?
Eikö jokaisella suomalaisella ihmisellä, niin eläkeläisellä, työttömällä kuin työntekijällä ole oikeus pärjätä ja suunnitella tulevaisuuttaan?
JOTKUT PUHUVAT, ettei Suomessa ole syntyvyyttä. Miksi ei?
Olisiko syy hallituksen ajama politiikka, joka on aiheuttanut epävarmuuden normaalien nuorten perheiden tulevaisuuteen. Voitko ajatella lapsia, talon rakentamista tai ostamista velkarahalla? Huomisesta ei mitään varmuutta, onko töitä, toimiiko päivähoito, kuinka vanhempiasi kohdellaan…
Nämä on mielestäni aika isoja kysymyksiä, jotka on syytä ratkaista ennen kuin puhutaan työvoimapulasta.
MIKSI SITTEN puhutaan työvoimapulasta? Olisiko todellinen syy halpatyövoima ja sen saanti isojen yrittäjien sekä osakkeenomistajien iloksi?
Kuka muu voi hyötyä nykyisestä tilanteesta, kysynpä vaan. Valtio tai Suomen kansa se ei ole, eikä ole ollut vähään aikaan.
Haluammeko edelleen jonkun rahapuolueen sote-ajatuksen firmapohjaisesta yksityisestä hoidosta, niin vanhuksilla kuin erikoisryhmillä ja päivähoidossa?
Haluammeko antaa entiselle ns. maalaisihmisten puolueelle vallan päättää samoin: yrityspohjalle kaikki.
MYYDÄÄN KAIKKI kunnallinen toiminta yksityisille, eikä mietitä omistajaa, joka ehkä on jopa ulkomailla, ellei omasta väestä löydy innostunutta sijoittajaa.Yleensä löytyy kun rahaa vainuavat.
Haluammeko antaa joillekin piipertäjille vallan? Heille, jotka eivät edes tiedä, mitä on metsä tai luonto, saati sitä, kuinka luonnon tasapaino on tärkeää. Kävisivät edes vaellusreissuilla tutustumassa oikeaan luontoon.
Miksi kouluja on vähennetty esimerkiksi Keski-Suomessa?
Ketkä ovat päättämässä, miettikää. Vaikka puhutaan koulutuksessa ja sen tärkeydestä. Miettikää, kiitos.
Kari Pajunen
piirisihteeri
Keski-Suomen perussuomalaiset
kansanedustajaehdokas
Muurame
Tekstin aiheet:
>Olisiko syy hallituksen ajama politiikka, joka on aiheuttanut epävarmuuden normaalien nuorten perheiden tulevaisuuteen.
Ehkä yksi syy mutta jos se olisi ainut syy, silloin Afrikassakin syntyisi vähän lapsia. Naisten koulutus ja työssäkäynti sekä tehokas ehkäisy ovat yksinkertaisia mutta juuri siksi todennäköisiä syitä. Turvallisessa yhteiskunnassamme koulutetut naiset pärjäävät omillaan eikä avioliitto ole enää pakottavaa normistoa.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti