Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Tulee kauhia ilmastonmuutos

Sitra maalaa piruja seinälle ja aamulla YLE kertoi, kuinka vähän intialaiset saastuttavat suomalaisiin nähden. Meillä on siis pitkä pudotus ennen kuin meistä tulee intialaisten tavoin ”hyviksiä”. Hyvä asia on tietysti se, että silloin on maahanmuuttoa vähennettävä, koska tänne ei tarvita yhtään uutta saastuttajaa. Huono asia on taas se, että istumme päivästä toiseen samassa saunassa ruoskimassa itseämme ruusunpensaan oksilla.

Tuo YLE:n vertailu Intiaan osuu sikäli nappiin, että YLE ja Sitra todistavat sen, mistä tässä oikeasti on kysymys. Palautetaan mieleen mitä IPCC:n Ottmar Edenhofer sanoi puheessaan marraskuussa 2010: “Meidän on vapautettava itsemme harhakuvasta, että ilmastopolitiikalla olisi tekemistä luonnon kanssa. Sen sijaan kyse on siitä, miten maailman varallisuus jaetaan uudestaan.”

Ranskan ex. presidentti Jacques Chirac sanoi Haagin kokouksen avajaispuheessaan vuonna 2000: ”Ensimmäisen kerrtan meillä on väline, jolla koko maailmaa hallitaan.”

Ja me uskomme ilmastonmuutokseen ja syyllistämme itseämme. Kuulemme kuinka 98 % maailman tutkijoista on sitä mieltä, että ilmasto muuttuu ihmisen takia. Onhan ”oikea ja luotettava media” asialla!

Mistä tämä maaginen luku on peräisin?

Vuonna 2009 lähetettiin Illinoisisn yliopistosta USA:ssa kysely 10.257 tutkijalle. Kysymykseen vastasi 3.246 tutkijaa. Heistä valittiin 77 tutkijaa, jotka olivat kirjoittaneet ilmastonmuutoksesta ja valituista tutkijoista 75 vastasivat, että kaikki on ihmisen syytä. IPCC:n tulkinta: 98 % vastasi kyllä, minun tulkintani on, että 0,7 % kysytyistä (75/10257) vastasi kyllä.

Tutkimus toistettiin toisen tutkimuslaitoksen toimesta 2010 ja kysymys lähetettiin 1.372 tutkijalle, jotka olivat tutkineet ihmisen vaikutusta ilmastoon. Heistä 908 oli julkaissut yli 20 tutkimusta aiheesta ja mukaan valittiin 50. Näistä 49/50 vastasi kyllä, joten IPCC sai tulokseksi 98 % ja minä 3,6 % (49/1372).

Tyhmä ei ole se, joka kertoo, vaan se joka kuuntelee ja uskoo!

JK. Jos englanti taipuu, niin kannattaa käydä sivustolla https://www.forbes.com/sites/larrybell/2013/02/05/in-their-own-words-climate-alarmists-debunk-their-science/#67e7b75468a3

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
#1

Hiilidioksidin vaikutus vähenee korkeuden kasvaessa, kaasun osapaineen laskusuhteessa. Toisin sanoen hiilidioksidipitoisuus on esim. jo kilometrin korkeudella jotain muuta kuin maanpinnan tasolla. Kuitenkin hiilidioksidin vaikutuksia esitellään yleensä maan ja pilvien välisinä tai jopa korkeammallakin vaikutuksilla. Hiilidioksidin harveneminen estää myös kasvun korkeammalla vuoristoissa, samoin kuin happi on jo aika vähissä vaikka neljässä kilometrissä. Hiilidioksidin lämpövaikutukset riippuvat paljolti alustasta, johon säteily osuu, ja vastaa käytännössä vain taskulampun tehoa ilmastovaikutukseltaan. Eri asia on, miten lämpö varastoituu pintaan, johon säteily suoraan vaikuttaa. Musta hiili imee liki kaiken lämmön, meren albedo on luokkaa noin 10%, ja puhtaan jäätikön jopa 95%. Osa säteilystä tulee pilvien läpi, ja maapallon magneettikenttä ohjaa varautuneita hiukkasia napavyöhykkeillekin, joka näkyy revontulina. Magneettikentän heikkeneminen johtuu akselin asennon muutoksesta. jatk

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

jatkuu

On aikaisempia tutkimuksia, joissa on oletettu maapallolla olleen jopa neljä tai jopa kahdeksan napaa, ja näin saattaa ollakin, Ytimen asennon muutokset muodostavat ns. geomagneettisia muistipaikkoja, ja osoittaa myös sen, että nykyinen yimen asennon muutos ankkuroituu seuraavaan äärisentoonsa, onhan maapallo litteä, navoiltaan litistynyt. Tuossa pidemmässä ”ankkurissa” ennättää kehittyä ns. geomagneettinen piste, joka voidaan aikanaan todeta mittauksilla. Ydin pyörii eri tahtiin kuoren kanssa, nopeammin, ja voisi kuvitella, että manerlaattojen sauma Euraasian ja Pohjois-Amerikan välissä tulee repeämään vain kymmenien vuosien aikana, jossta jos merkki jäämerialueella tapahtuneen kohtalaisen suuren merenalaisen maanjäristyksen merkeissä. Ytimen liikkeet näkyvät myös Tyynenmeren tulirenkaan aktivoitumisessa. Siperian jättimäiset tulivuoret ovat siis vaarassa aktivoitua, ja tulee varmasti mustaaamaan ”puhtaat” jäätiköt”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Sen verran on lisättävä, vaikka maapallon ilmakehän lämpötila laskisikin asteen tai pari tai säilyisi nykyisellään, ilmakehän hiilidioksidin määrä maanpinnalla säilyisi ennallaan, tiivistyy. Tuo johtuu siitä, että ilmanpaine pyrkii säilymään vakiona. Jos paine laskee, vettä haihtuu meristä enemmän, ja kun paine kasvaa, haihtuminen vähenee. Ilmaston viileneminen tiivistää pilvet sadepilviksi, ja sadevesi tuo hiilidioksidia enemmän alas, esim. mereen, josta sitä ei juuri saada enää kiertoon pidempäänkään aikaan. Yksi ainoa rankkasade voi tuoda miljardi tonnia hiilidioksidia kertarysäyksellä alas. Suurimpin jokivalumiin perustuen sateet tuo teoriassa hiilidioksidia noin 44,15 miljardia tonnia alas pelkästään manneralueilla. Mitä enemmän hiiltä on ilmassa, sen enemmän hiilidioksidia luonnollisesti tulee luonollista tietä alas, osa tietenkin ja toivottavasti kasvikunnan käyttöön. Hiilidioksidi ei siis misään nimessä ole haitta-aine, vaan äärimmäisen tärkeä ihmiskuntaa elossa pitävä aines.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Ota huomioon, että ilman ja merien CO2-tasot riippuvat pääosin merien lämpötiloista ja 25 asteen lämmössä 1 osa CO2 on ilmassa ja 50 osaa meressä. Kun meret lämpiävät, ilmaan tulee enemmän CO2.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Totta kai tuo on huomioitava, mutta yhtälössä on paljon muutakin, merivirtaukset, yö ja päivä, kuten talvi ja kesä, eli merien keskilämmöt. Merkittävää on myös suoran säteilyn vaikutus, kuinka syvälle säteily ulottuu. Kun lämpötila nousee, se ei vielä merkitse oikeastaan mitään, vaan ilmakehän kosteus, johon hiilidioksidi herkästi sitoutuu. Jos on lämmintä, kosteutta voi olla enemmän, tai jopa vähemmän, riippuen ilmanpaineesta. Tuosta voi muodostua pilvisyyttä ja sadetta, joka on voimakas ilmakehän hiilen puhdistaja. Koko systeemi tarvitsisi jalkapallonkokoisen yhtälön, jotta kaikki kaikki asiaan vaikuttavat tekijät huomioitaisiin. Se maapallon magneettikentän heittely on myös tosi, heikentyy lujaa vauhtia, 150 viimeisen vuoden aikana noin 10-15%, kun se on heikentynyt viimeisten 3000 vuoden aikana noin 30%. Kyse on siis sitraa suuremmista asioista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Pitää sen verran lisätä, kun magneettikenttä heikkenee, suurempi määrä päiväntasaajan saamasta suurenergisistä positiivisesti varautuneista hiukkasista pääsee yhä syvemmälle mereen, reagoi mm. magnesiumin kanssa, josta syntyy lämpöä. Näille ihmisestä täysin riippumattomamille tapahtumille ei voi mitään. Hienoa se, että joku viitsii ottaa osaa keskusteluun.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Olen seurannut vuoden verran hiilidioksidin vaikutuksia erityisesti lämpöihin merialueilla. Talvikaudella hiilidioksidin määrä kasvaa, koska kasvikunta yhteyttää vähemmän, kun esim. päiväntsaajan eteläisellä puolella hiilivuo on kohden merikasvillisuutta, levänkasvu. Hiilen liikkeet voidaan todeta myös vaikka maakasvillisuuden puolella. Noin 20 ppm korkeampikaan hiilidioksidin määrä päiväntasaajan pohjoispuolella ei ole lämmittänyt merivettä siten, että se saisi ilmaston lämpenemään, vaan tärkein lämmittäjä on kohtisuora auringonsäteily, tai teoriassa kyse voi olla litistyneen magneettikentän muodostama negatiivinen katodiputkimainen ilmiö. Poltttopisteet voivat kiertää kehää, olla päälekkäinen tai ne voivat monistua, eli juuri sitä mitä voidaan satelliittien avulla vain ihmetellä, ymmärtämättä asiasta yhtään mitään. ”Negatiivinen” katodiputki ohjaa sekä säteilyä että hiukkasvirtuaksia, eikä ihminen voi juuri asialle mitään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Sen verran pitää lisätä, merien mikrobitoiminta jatkuu talvista huolimatta, kylmänkestäviä mikrobeja, kuten merien keskilämpö on nyt jat varmasti vielä miljardeja vuosia edelleen sulan puolella. Yli 400 metrin syvyyden paineissa mikrobien tuottamat metaanit vaipuvat merten syvyyksiin, erityisesti kylmän veden aikaan, kun bakteeritoiminta pinnalla voi lisätä hiiilidioksidin nettomäärää. Meressä on aina ravintoa kylmän kestäville mikrobeille. Sadat miljoonat neliökilometrit merien pinta-alaa ei ole mitenkään ihmisen hallinnassa ravinnon suhteen, huomioiden merivirtojen ym. pystykumpuaminen virtausten vuoksi, kuten vaikka Golfvirran etelä -pohjoissuunnan ravinteet ja lämpö. Golfvirta tuo lämmintä ravinnepitoista vettä, mutta valo on talvisin vähemmällä, eli hiilidioksidin lisäystä ei ihminen pysäytä, ei vaikka maapallolla ei olisi ainoatakaan ihmistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000