Perussuomalaiset

Janne Koskela

Turvaton Suomi

1 kommenttia

Ministeri Maria Ohisalo kirjoittaa blogissaan 16.8.2019 näin: ”Suomi on yksi maailman turvallisimmista maista. On huolestuttava huomata, kuinka turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella. Tämä tapahtuu lietsomalla epäluuloja ja lyömällä kiilaa eri ihmisryhmien välille. Suomessa väkivaltaan yllytetään nimenomaan äärioikeiston ja maahanmuuttoa vastustavien piireissä.”

 

Mitähän vihreä puolue jota Maria edustaa tekee? Ilmastohysterian lietsominen on yksi muoto, jota vihreät avoimesti tuovat esiin ja lietsovat. Yksi hyvä esimerkki on Sitran teettämä kyselytutkimus, jossa käy hyvin ilmi tämä vihreiden ilmastoasia. Tutkimukseen vastasi yli 2000 iältään yli 15 vuotiasta nuorta. Heistä 27 prosenttia ahdistus kuvaa erittäin tai melko hyvin heidän tuntemuksiaan ilmastomuutoksesta. Eniten ahdistusta kokivat alle 30 vuotiaat.

 

Ei ole oikein pelotella nuoria. Tämäntapaisilla ilmastopelotteluilla on pitkälle seuraavat vaikutukset. Toivoa sopii, etteivät tartuta tätä vielä nuorempiin lapsiin. Toivottavasti tämä ei ole vihreiden tulevien äänestäjien keräämistä. Tämä on myös yhteiskunnallisesti merkittävä asia, koska ihmiset alkavat ahdistumaan. Ahdistuminen on myös sairaus ja näillä hommilla saamme Suomeen erittäin sairaita nuoria ja ahdistuneita ihmisiä. Tätäkö Vihreät ja Ministeri Ohisalo haluaa?

 

Kuka laittaa lapset ja nuoret ilmastomarsseille ja ilmastotempauksiin? Tehdäänkö tämä vain näkyvyyden tähden? En hyväksy lasten ja nuorten käyttämistä politiikan välineenä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Ei ole oikein Ei ! Onkos sekään oikein päättäjien lähteä kaikenlaisiin Srai kukueisiin?? Ja sitten syytetään em.Päivi Räsästä mielipiteestä !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000