Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Verotus lapsiluvun mukaan

Harvemmin blogistit tai mielipidekirjoittajat jakavat toistensa tekstejä, mutta silloin, kun on jakamisen paikka, jaettava on.

Hyvät kirjoittajat osaavat kiteyttää sanomansa lyhyeen, kuten Hesarin Mielipiteessä espoolainen Jaro Junnila osaa:

Otetaan mallia Saksasta: verotus laskee lapsiluvun kasvaessa. Tämä kannustaa sekä työntekoon että lasten hankintaan.

Viiden lapsen isänä on todettava, että näinhän se pitäisi olla. Suomessakin verotusta on joskus käytetty perhepolitiikan kannustimena. Lapsilisänkään taso ei nyt ole järin kannustava.

Perhe on edelleen yhteiskunnan perusyksikkö. Ilman perheitä ei synny lapsia. Lapsista kasvaa, jos heidät kasvatetaan ja opetetaan säädyllisesti, hyviä aikuisia miehiä ja naisia, kunnon kansalaisia, jotka mm. pitävät huolta jälkikasvustaan sekä omista vanhemmistaan, joista jossain vaiheessa tulee vanhuksia.

Vastuullinen vanhemmuus on yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta yhä edelleen kova sana. Ihmisiä, jotka kantavat vastuunsa hankkimalla lapsia, ei pidä rangaista, vaan kannustaa.

Lapsemme vaihtavat vaippamme ja syöttävät meitä, kun me vanhuksina makoilemme avuttomina sängyissämme vanhusten kodeissa. Jokainen meistä, se sinkku uratykkikin, on jossain vaiheessa elämää avuton.

Joskus ratkaisut ovat yksinkertaisia.

Amen.

https://kaiarilundell.blogspot.com/2018/11/verotus-lapsiluvun-mukaan.htmlVerotus lapsiluvun mukaan

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen uudistus verotukseemme tämä lapsilukuvaikutus. Lisäksi vielä korostaisin perinteisten perhearvojen merkitystä. Nykyinen valtava lgbt-ideologian vyörytys polkee perhearvoja syvimpään maan rakoon opettaen jo lapsille pridea ja muunsukupuolisuutta. Vaikka näiden muoti-ilmiöiden noudattajat tehtailisivatkin lapsosia koeputkissa ja vuokrakohduissa, ei heidän lastensa elämä välttämättä ollenkaan saa tervettä kasvupohjaa, ainakin todennäköisyys on huonompi kuin perinteisessä perheessä. Ja kun elämä jo alussa on hataralla pohjalla, aina vain on vaikeampaa itse perustaa terve perhe, jos sellainen edes mielessä käy.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

ihan kannatettava ehdotus.

Tietysti pitää myös muistaa, että kaikki eivät voi saada lapsia, vaikka haluaisivatkin. Lapsettomuus voi johtua monesta asiasta.
Vanhanpiian veroon ei kannata palata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#3

Huoltajien tulot lasketaan yhteen ja jaetaan koko perheen pääluvulla. Huoltajien veroprosentti määräytyy tämän tulon mukaan.

[Jomman kumman (pienempituloisen) huoltajan niin halutessa hänen] veronsa (euro)määrää alennetaan sille tasolle kuin mitä se olisi ilman tasausta ja samalla euromäärällä korotetaan toisen (isompituloisen) puolison veroa.
— Tällä tavalla erillisissä talouksissa asuvat huoltajat eivät joutuisi ”maksamaan toisen veroja”.
— Tämä veron tasaaminen voisi oikeastaan olla pääsääntö.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Järjetön ehdotus,Kuin Suoraan Sipilän edustaman uskonlahkon suusta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000