Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Lapsilisät porrastettava tulotason mukaan

Oli pakko kirjoittaa toinenkin blogikirjoitus heti perään, kun harmittaa niin paljon.

Tänään kohkattiin rajusti niin, että eduskuntatalo tärisi.

Avioliittolain melskeiden ohella eduskunta päätti alentaa lapsilisiä 8,1 prosenttia, mikä tuntuu köyhän perheen kukkarossa. 

Opposition vastalauseet hylättiin – jaa 110, ei 87, poissa 2. 

Demarit möivät itsensä ja äänestäjänsä. Kokoomus teki kuten aina. Toissapäivänä Alexander Stubb puhui televisiossa ääni väristen köyhien puolesta, mutta kun on päätöksenteon aika, köyhiä ja tavallista kansaa lyödään aina.

On syytä harkita vakavasti lapsilisien porrastamista tulotason mukaan. 

Ei ole mitään mieltä siinä, että köyhät kiristelevät vähenevien lapsilisiensä kanssa samaan aikaan, kun rikkaat laittelevat lapsilisänsä pitkäaikaisille pankkitileille korkoa kasvamaan.

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2014/11/lapsilisat-porrastettava-tulotason.html

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000