Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Etelä-Sudan putosi epävakaimmaksi valtioksi

Blogin otsikko on suora lainaus aamun Helsingin Sanomista. 

http://www.hs.fi/paivanlehti/28122014/ulkomaat/Etelä Sudan+putosi+epävakaimmaksi+valtioksi/a1419652920661

Yhdysvaltalainen  Fund for peace (FFP) tutkimuslaitoksen mukaan Suomi on maailman vakain maa. Suomi on luokiteltu aivan omaan kastiinsa, erittäin vakaa. Maat listattiin mm. turvallisuuden, tuloerojen ja polittiisen tilanteen perusteella.

Minua ihmetyttää Helsingin Sanomien otsikko.

Miksi otsikkoksi ei laitettu esim. Suomi on maailman vakain maa? Otsikon luulisi kiinnostavan meitä suomalaisia enemmän kuin Helsingin Sanomien varsinainen otsikko.

Ykkössija on on mieltä lämmittävä joululahja suomalaisille. Pitää toivoa, että Suomi pysyy myös tulevaisuudessa maailman vakaimpana maana. 

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2014/12/etela-sudan-putosi-epavakaimmaksi.html

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000