Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Varpaisjärven maalaismarkkinoilla 21-07-18 Pohjois-Savossa

Käytiin kun kutsuttiin. Meillä vaalipiiri on laaja, ja tämä 160km Varpaisjärvelle, ei ole pisimmästä päästä. Kuntaa ei enää ole, vaan se on liitetty Lapinlahteen 2011. Lapinlahden paikallisyhdistyksen johtotrio Pave Hirvonen, Kauko Hiltunen ja Minna Rissanen valistivat meitä: Päiväkodin lakkauttaminen on jouduttu perumaan, kun on lapsia on niin paljon! (hyvä), elämä on mallillaan, metalliteollisuudessa on työvoimapula! (hyvä?) mutta elinkeinopolitiikka sai vähän pyyhkeitä. Teollisuustoimitilaa oli hyvää ja toimivaa, mutta: Kunta linjannut että eivät myy, vaan vuokraavat ja siksi isoja toimijoita, lipsahtanut sivu suun, menneet Siilinjärvelle. Tässä vapaa tarjonta.

Arkkitehtuurista näkemisen arvoinen on kivikirkko, 1904 rakennettu harmaagraniitista! (oikeesti). Todella vaikuttava ja löytyy pääbulevardilta ilman etsimistä.

Todettakoon, että Persut on Lapinlahden valtuustossa 2.suurin ryhmä, ja lujaa tekoa. Hatunnosto heille ja kovasti on virtaa kintaisssa kehittää toimintaa eteenpäin. Kiitos myös Anne Tammiselle kutsusta. Kivaa oli, kuten myös muilla reilulla 3300 lipun lunastaneella, paikallinen Lions-club järjesti ja tekee hyvää: mm. leikkipaikkoja ja frisbeegolf-rata rakennettu aiempien vuosien tuotoilla.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000