Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Rääkkylän elinvoimaan tutustumassa isolla porukalla

1 kommenttia

Kiteen Perussuomalaiset järjestivät kansalaiskuulemisen pe 4.5 Elsan luona. Samalla reissulla päätimme piipahtaa tutustumassa paikallisiin nähtävyyksiin.

Paksuniemen juomatehdas on tullut tunnetuksi, Jyrki-siideristään. Vuonna 2015 Jyrki Perinteinen Siideri voittaa Englannin Putleyssä avoimen kuivien (Dry Draught) siiderien sarjan ja vähän myöhemmin kuivien (Culinary Dry Cider) siiderien sarjan myös Englannin Herefordissa. Nyt tuotanto on laajenemassa uusien omistajien Jean-François ja Darja Flogny voimin.

Samassa pihapiirissä toimii myös toinen yritys: Paksuniemen satamaravintola. Nimestään huolimatta tarjolla on laajat matkailijapalvelut: Veneilijöille, karavaanareille, reppureissulaisille, motoristeille ja festivaalivieraille historiallisessa yli satavavuotta vanhassa miljöössä. Palvelua löytyy karaokesta majoitukseen. Lisätietoja suoraan yrityksestä puh.+35840 683 8748 ja Rääkkylän kunnan matkailusivuilta. Näin turistin näkökulmasta, paikka oli elämys ja sitä voi suositella kävijöille. Jäät lähtivät tunti käyntimme jälkeen!

Rääkkylän tunnetuin kesätapahtuma on tänäkin vuonna 6.-7.7.18 järjestettävä Kihaus-folk. Katsomisen arvoinen on myös valtava puukirkko, missä on istumapaikkoja 1200hengelle. Rääkkylän kirkko valmistui kirkonkylän korkeimmalle kohdalle vuonna 1851. Avoinna 1.6.-31.8.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Onhan se Rääkkylä nätti paikka. Väki vaan taitaa vähetä kovaa vauhtia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000