Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Heikommista pidettävä huolta

4 kommenttia

Meidän Perussuomalaisten mukaan tehtävämme on pitää huolta suomalaisista ja lisätä kansallista yhteenkuuluvuutta. Valtion tulee taata, että Suomessa pärjää omalla työnteolla, ahkeruudesta palkitaan ja menestys sallitaan. Meidän mielestämme vaurastumisen on oltava mahdollista normaalilla työnteolla.

Mielestämme oleellista on painottaa perusasioihin panostamista ja eräänlaista terveen järjen talouspolitiikkaa. Meidän tulee pitää huolta suomalaisista heikoimmista ja pyrkiä lisäämään hyvinvointia.

Suomi ei voi vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen paikata jatkuvaa budjettialijäämää velanotolla. Perusasioihin keskittyminen tarkoittaa sitä, että ensisijaisiin kohteisiin jaetaan ensin – eli me priorisoimme. Maahanmuuttajien vuodesta toiseen jatkuva kotoutus ei esimerkiksi ole prioriteettimme.

Poliittisten ja taloudellisten etupiirien sijaan talouspolitiikan ytimessä on oltava Suomen ja suomalaisten etu. Suomen verotusta on kokonaisvaltaisesti uudistettava. Varsinkin korkeaa asumisen, energian ja liikenteen verotusta on leikattava ja kohtuullistettava keskituloisten palkkaverotusta.

Työllistymisessä tämän maan pien-, mikro- ja yksinyrittäjät ovat avainasemassa. Kasvuyrityksiä tarvitaan lisää, jotta Suomen ohueksi jäänyt keskikoon yrityssektori vahvistuisi.

Tarvitsemme tavallisen suomalaisen ostovoiman ja omistajuuden vahvistamista, sillä ilman ostovoimaisia kotitalouksia ja yrityksiä ei ole myöskään elinvoimaista taloutta ja hyvinvointia.

Meillä on varaa pitää heikommista huolta.

Kirjoitus julkaistu Sanomalehti Karjalainen 6.2

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Vansemmistonuori
#1

Kun puheet on siirtynyt Raiakaaja Pedofiili pakolaisista vanhusten hoitoon niin eikö Persut voisi ehdottaa että nyt niitä koulutettaisiin vanhusten hoitoon ,ne olis hyviä vaipanvaihtajia mummoille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ps pettää aina
#2

Hallituksessa 2015 istuessanne ja Suomeen päästämillänne pakolaisilla nyt joukkoraiskatutetaan suomalaisia lapsia.

halla-ahon hillotolpallako lasten raiskaamisen tahti vain kiihtyy?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Tällä menolla Suomi on ajutumassa vekaorjuuteen !? Jos kurssia ei korjata ! Suomessa on paljon epäkohtia ja nurin kurista toimintaa /hulvatonta rahan jakoa !!? Kukahan voisi/pystyisi tekemään luettelon/listan niistäkin ??? Loppu summa voisi olla yllättävä ! Vanhusten hoitoon tarvittavat sadat miljoonat , olisivat pikkurahoja ilmeisestikin ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Matu-miehet pitäisi viedä vierailulle vanhustenhoitolaitoksiin ja pistää hoitamaan vanhuksia rahansaannin ehtona.

On täysin sairasta ja brutaalia viedä matumiehiä päiväkoteihin ja kouluihin! Tosi sairasta ja edesvastuutonata!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000