Perussuomalaiset

Juhani Huopainen

Demokraattinen Suomi tarvitsee vaihtoehtoja

Minulle on loppupeleissä ihan sama, kuka on vallassa, kunhan ohjelma on järkevä ja johdonmukainen, ja toteutus pelittää. Siksi katson oikeudekseni ja jopa velvollisuudekseni huudella toisiin pöytiin, ja katson voivani neuvoa myös ns. poliittisia vastustajiani. Tällä kertaa neuvo menee SDP:lle.

SDP:n ongelma pähkinänkuoressa on epäjohdonmukaisuus eli juuri se populismi, mistä se mielellään muille huutelee. SDP:n pitäisi valita, mitä se oikein haluaa.

Markan vai sisäisen devalvaation?

Liittovaltion yhteisvastuineen vai hitaan trendikasvun?

Lisää virkoja ja puuhastelua omalle porukalleen, vai matalan säätelykynnyksen osallistumisyhteiskunnan?

Globaalin puun- ja pakolaishalausvelvoitteen vai kansallisen tason itsekkyyden?

AY-liikkeiden rahat vai tarjontapuolen ekonomian?

SDP:n ongelma on, että se haluaa kaikkea, tarjoaa kaikkea eikä tule tämän seurauksena saamaan mitään aikaiseksi. SDP kelpaa siksi lähinnä mielipidettä vailla oleville, jotka eivät osaa valita asiakysymyksissä puoltaan, asioihin perehtymättömille ja perinneäänestäjille.

Koska mielestäni tarjontapuolen ekonomia ja ns. kovat arvot tarvitsevat vastavoimansa, minusta on törkeää, että SDP on ”vaihtoehto ei mihinkään”. Minä haluan Demarit kuntoon – Suomi tarvitsee demareita!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Totta – demareilla on se kuuluisa punainan lanka ollut hukassa jo pitemmältä ajalta kuin jopa poliittisen linjan uskottavuus tuuliajolla. Ei saa otetta puolueen ydinsanomasta ja tavoitteiden johdonmukaisuudesta. Pitkät perinteet velvoittaisivat siihen !

Oiskohan todellinen johtajuus agendalla uuteen aikakauteen mentäessä etsinnän kuin toiveiden toivetynnyrissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Terve järki
Tyytyväinen
#2

SDP uppoaa EU hypeensä ,mamutukseen ja pakkoruotsiinsa. Jaakonsaari, Miapeteramikälienee ja Dimitri karkoittavat fanaattisilla ,järjettömillä blogeillaan omilla aivoillaan ajattelevat äänestäjät perussuomalaisiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000