Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Satatuhatta turvapaikanhakijaa tulee - oletko valmis?

8 kommenttia

Viime päivinä on käyty keskustelua sisäministeriön tilaamasta kartoituksesta, miten Suomessa toimittaisiin siinä tilanteessa jos Suomeen pyrkisi jonain vuonna 10 000, 100 000 tai 1 000 000 turvapaikanhakijaa. Tällä hetkellä ELY -keskukset hoitavat maahamme tulevien turvapaikanhakijoiden asioita, mutta tulevaisuudessa nuo tehtävät siirtyisivät maakunnille. Mikäli Suomeen kohdistuu laajamittainen turvapaikanhakijoiden aalto, sisäministeriön turvapaikka-asiat siirtyvät siinä vaiheessa maahanmuuttoviranomaisille.

Tulevassa maakuntauudistuksessa maakunnat velvoitetaan ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita. Määrät tullaan suhteuttamaan maakunnan asukaslukuun. Tämä ei luonnollisesti koske Ahvenanmaata. Tulevaisuudessa maakuntien on myös pidettävä kiinteistörekisteriä niistä rakennuksista, joihin voidaan hätämajoittaa turvapaikanhakijoita. Minusta on hyvä että Suomi varautuu erilaisiin kriisitilanteisiin, mutta se mikä minua huolestuttaa näissä suunnitelmissa on se että niissä ei ole lainkaan sellaista vaihtoehtoa että rajat voitaisiin myös sulkea.

Samaan aikaan kun muu Eurooppa sulkee rajojaan ja kiristää omaa maahanmuuttopolitiikkaansa, Suomi valmistautuu ainoastaan vain ottamaan vastaan. Minulle tulee mieleeni Juha Sipilän lupaus vuodelta 2015 jolloin hän lupasi oman asuntonsa turvapaikanhakijoille. Kuinka ollakkaan Ruotsin puolelta tuli yli 30 000 turvapaikanhakijaa osin ruotsalaisten viranomaisten myötävaikutuksella. Nyt jos Suomi lähtee julistamaan että me olemme valmiudessa ottamaan 100 000 turvapaikanhakijaa vuodessa, käykö meille samalla tavalla kuin vuonna 2015 että me saamme sitä mitä olemme tilaamassa?

Vuonna 2015 saapuneet henkilöt ovat poikineet tässä maassa yhden terrori-iskun, ainakin kolme henkirikosta, useita pahoinpitelyitä ja seksuaalirikoksia. Mikäli me otamme 100 000 turvapaikanhakijaa vuodessa nuo terrori-iskut, henkirikokset, pahoinpitelyt ja seksuaalirikokset voidaan siinä vaiheessa kertoa kolmella mikäli tulioiden profiili on sama kun se oli vuonna 2015. Suomi ei pysty pelastamaan maailmaa ottamalla vastaan 100 000 turvapaikanhakijaa vuodessa, mutta sillä pystytään aiheuttamaan tälle maalle sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia jotka yleensä tuppaavat jäämään pysyviksi.

Sisäministeriön tilaamassa kartoituksessa todetaan sivulauseenomaisesti että rajojen sulkeminen on loppujen lopuksi poliitinen päätös. Tälläistä poliitista halukkuutta ei kuitenkaan puolueista löydy perussuomalaisia lukuun ottamatta. Esimerkiksi vihreät ovat puheenjohtajansa johdolla sitä mieltä, että ketään ei saa karkoittaa. Kaikki puolueet perussuomalaisia lukuun ottamatta haluavat myös nostaa pakolaiskiintiöitä. Nämä samat puolueet ovat myös sitä mieltä että kehitysapurahoja tulisi korottaa niin, että seuraavalla vaalikaudella ne olisivat yli 500 miljoonaa euroa vuodessa. Vaikuttaa siltä että suomalaisten poliitikkojen mielestä veronmaksajan rahat kuuluvat koko maailmalle. Kaikesta muusta ollaan valmiita säästämään, tinkimään ja tekemään erilaisia kiky -sopimuksia, mutta haittamaahanmuuton kohdalla piikki näyttää olevan auki taivaaseen asti.

Minä tarkoitan haittamaahanmuutolla sellaista maahanmuuttoa mikä tuottaa yhteiskunnalle erilaisia sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia. Meille tulee tämän lisäksi myös paljon sellaisia maahanmuuttajia joista yhteiskunta aivan oikeasti hyötyy. Kolmannesta maailmasta tulevat maahanmuuttajat eivät lopu niin kauan kun heitä otetaan vastaan. Suomalainen korkea sosiaaliturva ja avoimet rajat eivät ole toimiva yhdistelmä siinä vaiheessa jos tulijoita on kymmeniä- tai satojatuhansia. Jossain vaiheessa jommasta kummasta täytyy luopua. Nyt tulevissa vaaleissa sinulla on mahdollisuus valita. Voit valita joko avoimet rajat ja piikin auki tai sitten voit valita nykyisen sosiaaliturvan. Mikäli valintasi on jälkimmäinen, sinulla ei ole oikeastaan kuin yksi vaihtoehto jota voit äänestää tulevissa vaaleissa. Tuo vaihtoehto on perussuomalaiset.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
sata
#1

Ruotsidemokraatit näyttää maahanmuuttopolitiikaltaan olevan perussuomalainen. Muutos on välttämätön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ruotsi-suomi
#4

Pohjoismaista yhteistyötä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#2

Tekstin otsikko tuntuu yliampuvalta, mutta onko se sitä? Kuka uskoi vajaat neljä vuotta sitten, että meille lappaa porukkaa silloiseen malliin? Ja me emme voi mitään.
Onko nyt kyseessä samantapainen sovellus maahantulossa kuin YT-lain käyttämisessä irtisanomisissa? Ensin ilmoitetaan vähennettävien määrä tarkoituksella ylisuureksi ja sitten nimellisen väännön jälkeen päädytän pienempään ja kaikki säilyttävät kasvonsa. Ay-liike on näyttänyt voimansa ja Yritys saanut ”inhimillisen” maineen. Ei sentään potkittu ihan niin paljoa kuin tarve olisi.
Nyt samaa peliä maahantulijoiden kohdalla? Todellisuudessa varaudutaan siis johonkin 3/4 osa tulijaan? Luultavasti Turkki jo kiristää avutonta ja sekaisin olevaa EU:ta? Vaihtoehtona maksaa lisää ja rutkasti tai sitten vyöry alkaa. Puheet sadantuhannen tulosta lienevät valmistautumista tuohon viimemainittuun vaihtoehtoon?
Emmekö todellakaan voi muuta kuin sopeutua? Keväällä on vaalit!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Äänestän persuja
Tyytyväinen
#3

Orpo ja Sipilä pitäisi saada vastuuseen näistä vuoden 2015 tapahtumista, mutta nämä rötösherrathan saavat tehdä mitä haluavat ja tyhmä kansa antaa heille luvan. Nyt tämä järjettömyys on pysäytettävä!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Käsittämätöntä tyhmyyttä nykypäättäjiltä, täysin käsittämätöntä!
PS101 tai Suomi tuhoutuu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Rajamies
Vihainen
#6

Ei ketään rajan yli! Oli passia tai ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Rajat kiinni
#7

Jos tulijoita alkaa olla satoja tuhansia seurauksena on helvetillinen katastrofi ja sotatila!
Poliisi tai edes puolustysvoimat eivät pysty estämään tilannetta jossa maahantunkeutujat valtaavat kantasuomalaisten kodit, ryöstävät elintarvikkeita ja kaikkea mahdollista. Pahoinpitelevät ja tappavat ihmisiä.
Yhteiskunta kaatuu. Kaikki tuotanto loppuu. Maahantuonti ja kaikki kaupankäynti lakkaa. Virastot, koulut, firmat sun muut sulkeutuvat. Kukaan ei uskalla liikkua mihinkään ilman aseistusta.
Alkaa oikea villinlännen meininki.
Suomalaisilla on ehkä miljoona asetta, niitä tullaan käyttämään armotta, itsepuolustukseksi. Syntyy suomalaisia aseistettuja klaaneja, kunnon rähinät tiedossa.
Vahvimmat jäävät henkiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maahan tulon ehdot selväksi
#8

Suomeen tulon kriteerit täyttyvät, jos tulijalla on voimassa oleva passi ja suomen kansalaisuus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000