Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Kiitos 14.4.2019.

2 kommenttia

Vaalit on nyt käyty, oma saldoni oli 1353 ääntä puolueelle. On aika pohtia mitä tuosta kampanjasta jäi mieleen. Omasta puolestani voin sanoa että kampanja oli huikea, kohtasin kampanjan aikana aivan fantastisia ihmisiä mm. vanhoja koulukavereita 20-30 vuoden takaa. Ilman tätä kampanjaa kaikki nuo keskustelut ja kohtaamiset olisivat jääneet kokematta.

Mikä tässä kampanjassa sitten kosketti eniten? Henkilökohtaisesti minua kosketti eniten minulle vieraiden ihmisten tekemä työ minun hyväkseni. Se oli pyyteetöntä, eivätkä he odottaneet siitä minkäänlaista palkkiota. Henkilö joka julkisesti alkaa tukea jotakin perussuomalaisten ehdokasta, saa varautua siihen että jossakin vaiheessa hän saattaa saada lokaa niskaansa. Hän saattaa vaarantaa kaverisuhteensa, hän saattaa vaarantaa jopa työpaikkansa, mutta he tekevät sen silti. He tekevät sen siitä huolimatta.

Aivan erityinen kiitos tämän kampanjan sujumisesta kuuluu Keravan perussuomalaisille. He tukivat minua, mutta myös puolueen muita ehdokkaita. He uhrasivat omaa vapaa-aikaansa puolueen hyväksi ilman minkäänlaista korvausta. Voinkin lainkaan liioitelematta sanoa että Keravan perussuomalaiset ovat paras mahdollinen tiimi jonka ehdokas voi saada.

Politiikan tekeminen ei varsinaisesti koskaan ala tai lopu. Politiikkaa tehdään joka päivä, joka viikko, joka kuukausi ja joka vuosi. Politiikkaa tehdään turuilla ja toreilla sekä netissä. Meidän tavoitteenamme on parempi ja valoisampi tulevaisuus Suomelle ja tuleville polville. Me perussuomalaiset emme pelkää sanoa mielipidettämme ja seisoa sanojemme takana vaikka se saattaisikin joskus aiheuttaa henkilökohtaisia uhrauksia. Perussuomalaisia ei voi enää sivuuttaa suomalaisesta politiikasta. Me olemme tulleet jäädäksemme, pidettiin siitä tai ei. Se on yksin teidän ansiotanne ja siksi kiitos siitä kuuluu yksin teille.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Oikea asenne! Kaikki eivät pääse lävitse, mutta se ei todellakaan tarkoita, että toiset olisivat ovat jotenkin parempia tai huonompia. Äänestäjän tehdessä valintaansa, perusteet ovat mitä moninaisimpia.
Kiusallisen usein niinä toimii, ”meirään suvusss on aina äänestetty noita” periaate.
Henkilön sujuva kielenkäyttö saattaa olla peruste. Kuunnellaan puhetta, ei sanomaa. Tämä toisarvoinen tekijä saattaa olla liiankin monen valintaperuste.
Pakko muuten iloksena todeta, että tuo ei toteutunut ainakaan Jussi Halla-ahon kohdalla. Sensijaan saattoi sitä tehdä monen muun kohdalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kake Jyväskylästä
Iloinen
#2

En tunne Sinua Jouni, mutta ajatuksenjuoksusi on tätä päivää.

Minäkin olin ”täytemiehenä” mukana puolustamassa työeläkkeellä olevia, mutten yltänyt tavoitteeseeni eli pariin kolmeen tuhanteen ääneen.

Sain ”vain” 1044 ääntä Keski-Suomessa, kun viimeksi mukana olleissa kuntavaaleissa ääniä kertyi kotikaupungissani 1300 kpl.

Tiedostin, että näin saattaa käydä, kun en ole mukana facebookissa, twitterissä jne, eikä rahani riittäneet pers’ aukinaisella eläkeläisellä näkyvään mainontaan.

Annan Sinulle yhden vinkin: ”Vaalityö tehdään vaalien välissä”, joten kirjoittele aktiivisesti Keski-Uusimaa lehteen ajatuksistasi. -Kake

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000