Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Aluevaalit 2022

Tammikuussa meillä täällä Suomessa pidetään aluevaalit. Kotikuntani Kerava kuuluu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueeseen ja sen valtuustoon tullaan valitsemaan 69 valtuutettua, No, miksi sinun sitten kannattaa äänestää näissä vaaleissa? Se johtuu siitä että jatkossa Keravan ja Vantaan sosiaali- ja terveystoimen, sekä palo- ja pelastustoimen asiat tullaan päättämään tuossa valtuustossa. Tästä syystä ei ole yhdentekevää kuka sinun etujasi on ajamassa.

Minä olen ehdolla näissä vaaleissa ja minulla on kolme teemaa: Turvallisuus, talous ja tulevaisuus. Mitä tulee turvallisuuteen niin esimerkiksi hyvä potilasturvallisuus sekä paloturvallisuus vaatii riittävän panostuksen henkilöstön määrään, käytettävään kalustoon ja henkilöstön kouluttamiseen.

Mitä taas tulee talouteen niin hyvin hoidettu hyvinvointialueen talous on paras mahdollinen tuki ja turva, jonka yhteiskunta voi tarjota lapsiperheille ja pienituloisille.

Mitä taasen tulee tulevaisuuteen niin vaikka päätökset tehdään tänään, niillä on kauaskantoisia vaikutuksia pitkälle tulevaisuuteen. 

Mielestäni hyvinvointialueen päättäjän kaikkein tärkein tehtävä on ajaa suomalaisen veronmaksajan etua – muista käydä äänestämässä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Suomeen on perustettava ns. lähipalvelusysteemi, jossa palveluun päästään missä tahansa maan osassa minuutin sisällä. Tuo onnistuu siten että mikä tahansa vapaa hoitajayksikkö tai vapaa terveysalan henkilö vastaa ja keskustelee potilaan kanssa, ja sen jälkeen yhdistää vapaalle lääkärille missä tahansa maan osassa, josta potilas saa ohjeet edelleen hoitoon tai tekee tarpeelliset jatkohoitopäätökset. Asian voi hoitaa joko puhelimitse tai internetin yhteydellä, jos käytettävissä. Vakavammat tapaukset ovat sitten soitto hälytyskeskukseen. Nykyinen tietoliikenne systeemi mahdollistaa hyvin organisoitaessa lähes mitä tahansa hoitoja myös lääkärin/sairaanhoitajien ja apteekkien avulla, kuten osaavia ensihoitajia löytyy vaikka paloasemilta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kanadassa lääkäriin pääsee tunnissa, Suomessa voi mennä viikkoja. Vaikka verenkiertohäiriöiden syy voi olla tulppa aivoissa, ensihoitajan, olkoon kuka tahansa, vaikka sairaanhoitaja tai lääkäri, asiantuntevan hoitajan kanssa pitäisi päästä puhumaan vain minuuteissa, ei tunneissa. Osoittaa päättäjiltä kammottavaa ammattitaidottomuutta, jos ei ymmärrä tai osaa tehdä oikeita ja tehokkaita ratkaisuja ihmisen hengen pelastamiseksi, onhan tulipaloihinkin palolaitos valmiudessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

HEI. KIITOS JOUNIKIN. HYVÄ. SIUNAUSTA KAIKKEEN RAKKAUDELLISEEN TOIMINTAASI, MEIDÄN ❤️ HYVÄKSEMME. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000