Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Puuntaimet ajoteiden monttuihin?

3 kommenttia

Pääministeri Juha Sipilä totesi 31.8. Eurooppa Foorumissa Turussa, että autoilijoiden pitäisi osallistua ilmastonmuutoksen vastaiseen toimintaan. Hän ehdotti polttoaineen hintaan maksua, jolla voitaisiin istuttaa puu joka tankkauksella.

Sipilä unohti nyt kokonaan sen, että autoilijat tulouttavat verotuloina 8 miljardia euroa valtion kassaan joka vuosi. Siitä summasta vain noin 1,5 miljardia palautuu takaisin mm. väylien hoitoon.

Tiestön korjausvelka vain kasvaa ja logistiikalle aiheutuu monenlaisia ongelmia, kun liikenne takkuaa. Yksityisautoilijat joutuvat korjaamaan autojaan omin kustannuksin ajettuaan monttuun.

Itseltäkin katkesi auton renkaasta vyö keväällä Laukaantiellä ja jouduin ostamaan uuden renkaan. Nyt samasta pyörästä rikkoontui laakeri ja sekin jouduttiin vaihtamaan.

Tiestö on jo niin huonossa kunnossa, että niihin teiden monttuihin voitaisiin kohta jo istuttaa noita pääministerin ideoimia puiden taimia.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Puoli miljarttia ainakin lisää , tiestönhoitoon !!? Maahanmuutto politiikka kuntoon , sieltä säästyisi helposti pari miljarttia varmaankin ?! Vaalit lähestyy päättäjät ,vaidoksiin !! Ei persuilla ole mitään maahanmuuttajia vastaan !? Vaan maahanmuutto politiikkaa vastaan , kun on niin löperöä touhua , että … !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#2

Hyvä Jarmo, näitä Sipilän ideoimia vapaaehtoisia suorituksia taimien lisäksi on muitakin. 1.5 miljardia palaa tienhoitoon, velkaa otetaan 1.5 miljardia. Erään tutkimuksen mukaan maahanmuuton todelliset kulut on 8 miljardia. Mielenkiintoisia yhteensattumia, liikenteen tuoma raha kun ei ole korvamerkittyä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Erästä henkilöä lainaten …oiskohan PS ?… kukkiviin teiden onkaloihin voitais vaikka istuttaa aluskasvallisuutta eriasteisten kuoppien,halkeemien ymv. peitteeksi – ohjenuoraksi sinne missä päätetään tienhoidon kokonais turvallisuudesta määrärahoineen.

Vai joutuisko tiilenpäänkursseille Valtion toimesta ?

T. Seppo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000