Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Perussuomalaiset hurjassa gallupnousussa 15,1%!

3 kommenttia

Ylen kannatusmittauksessa Perussuomalaisten kannatus on jo 15,1%. Nousua tässä on 1,8%. Kaikki muut vasemmistoa lukuunottamatta ovat laskeneet. Nyt on jo selvää, että Perussuomalaiset tulevat ohittamaan Kokoomuksen vaalipäivänä eikä demaritkaan ole kaukana. Keskustan ja vihreiden ohi on menty heittämällä. Yle: https://yle.fi/uutiset/3-10711554

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
#1

Jotain kuvaavaa ehkä on siinä, että puolueiden vaalivideoiden katsojamäärät ovat just nyt:

Kokoomus: Luotamme Suomeen, 1.400 katsojaa;

Keskusta: Suomen arvoisia tekoja, 9.495 katsojaa;

SDPuolue: Rinteen Vaalibussi, 16.016 katsojaa;

PS:sten V niin kuin ketutus: 322.128 katsojaa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Ei Jarmo hirmusesti hehkuteta etukäteen voittoa ja sijotusta !? Vaikka onhanse innoittavaa kun kannatus nousee ! Mutta ollaan nyt vaaleihin asti maltillisia , katsotaan sitten tuloksia paremmin niin ei tule turhia Pettymyksiä !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Joo, ei kannata päästää laukalle. Valittua linjaa pitkin vaan ja sen kirkastamista. Ne äänestää jotka äänestää. Jos jollain ”arvopohja” on erilainen niin saahan se olla, demokraattinen maa. Tosin näyttä mm. Kokkareiden ”arvopohja olevan joustavaa ”plaatua”.
Jotenkin huvittaa Huhtasaaren YLE:n haastatelijan ja nyt myös Mykkäsen käsitykset ”auttavista käsistä” ja niiden välttämättömästä tarpeesta.
Missä kuplassa he elävät? Menkää nyt katsomaan vaikka Itäkeskukseen, Isoon Omenaan tai johonkin VOK:n nurkille, minkä tyyppistä porukkaa siellä pyörii.
”Auttavia käsiä”, hei haloo! Tulkaa reaalimaailmaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000