Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Oletko valmis - korona tulee

2 kommenttia

Maailmaa tulee olemaan kovin erilainen ennen ja jälkeen koronan.

Ideologiset erot toimissa näkyvät Boris Johnssonin ja Donald Trumpin tavassa ratkaista kriisi. Näissä maissa mennään talous edellä ja tätä tuntuu Ruotsikin komppaavan.

Pidän kuitenkin suomalaisesta tavasta hoitaa kriisiä tähän asti. Sotakirveet onkin syytä haudata. Meillä on yhteinen näkymätön vihollinen.

Se on kuin tuuli ja sen voi havaita vasta, kun se heiluttaa puiden latvoja. Sen taltuttamiseksi tarvitaan muita keinoja ja välineitä. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen.

Talouden tervehdyttäminen ja velkataakan takaisinmaksu tulee olemaan monivuotinen projekti. Omavaraisuus ja kriisivalmius tulee korostumaan.

Kansallisvaltiot tulee olemaan muodissa kriisin jälkeen ja EU alue voi luhistua.

Olkaamme varuillaan!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Jarmo ym.kyllä Suomellakin piisaa näissä ongelmissaa pähkäilemistä yllin-kyllin !!? Ilman että ulkomaitten asiat näyttää olevan , päättäjillämme etusijalla ! Omavaraisuus monessasuhteessa , velkaantuminen aina vaan lisää ja lisää oliko kysymyksessä lihavat tai laihat vuodet !!? Siinä sitä on purtavaa kerrakseen !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#2

Ravintolat ja korona.

Ennen koronaa monilla ihmisillä oli tapana käydä ravintoloiden katetuissa pöydissä. Jotkut kävivät useita kertoja viikossa, jotkut harvemmin. Suurella osalla väestöstä ravintolassa syöminen ei kuulunut elämään tuolloinkaan.

Sitten tuli korona ja hallitus ohjeisti rajoittamaan kokoontumisia. Tässä vaiheessa ravintolat menettivät osan asiakkaistaan.

Seuraavaksi ravintolat määrättiin olemaan kiinni 31.5.2020 asti. Nyt häipyivät loputkin asiakkaat. Konkurssit uhkaavat ja ravintolayrittäjät tarvitsevat taloudellista tukea.

Entä koronan jälkeen? Monet aiemmat asiakkaat ovat pudonneet kokonaan työttömiksi, eikä heillä ole enää varaa käydä ulkona syömässä. Jotkut ovat huomanneet, että ruokaa voi tehdä kotonakin ja downshiftaavat joko vapaaehtoisesti tai pakosta. Olisiko tuolloin järkevää edelleen tukea ravintolayrittäjiä sillä perusteella, että asiakkaita ei vaan ole tarpeeksi? Suuria mullistuksia on tulossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000