Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Kysymys työministeri Lindströmille

Työttömiä työnhakijoita oli helmikuussa 233000 Tilastokeskuksen mukaan. Samaan aikaan avoimia työpaikkoja oli 69000. Lisäksi piilotyöttömia oli 147000. Voisiko ministeri Jari Lindström kertoa, miten työttömien aktiivimallilla saadaan kaikki työttömät töihin?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Aktiivimallin tarkoitus on leikkaaminen. Työttömistä ei väliä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Lindström + kumppanit eivät osaa matematiikkaa, siis edes peruskoulun matematiikkaa eikä mitään matematiikkaa. Ne tunnit on tehty jotakin muuta tai ei vain ole mennyt oppi perille. Lindström toistaa sen mitä kok+kepu ovat hänelle kirjoittaneet vuorosanoiksi. Työttömät pitäisi heidän mielestään kerätä säilöön ja lennättää jonnekin hel….in kauaksi pilaamasta heidän rakentamaasa ”Suomi kuntoon” -yhteiskuntaa. No, voi tulla yllätyksenäkin seuraava vaalitulos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#3

Olisikohan hiljalleen alettava myöntää tosiasioita? Osalla porukasta ei ole haluakaan ryhtyä töihin? Työmaat ovat kaukana tai on ylikoulutettu ymv. En tuota Hallituksen mallia riemulla kehuskele, minäkään, mutta jotain kai tämän suman laukaisemiseksi pitää tehdä?
Noihin ns. p****aduuneihin on vaan jonkun ryhdyttävä. Ei ole mitään järkeä, että tänne raahataan porukkaa Itä-Euroopasta niitä tekemään. Omia makoilee pirteissä sadointuhansin, Välimeren yli lappaa porukkaa täyshoitoon jne. Jos tällä menolla ei lopu rahat ja ”hyväosaisetkin” niin johan on ihme.
Lähinnä moitin meidän yliraskaan virkamieskuntamme tasoa, että parempaan ja eri tilanteet huomioivaan systeemiin eivät kyenneet. Lindströmiä on turha yksin syyttää, vaikka täysi vempulahan tuo on.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000