Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Jussi Halla-aho ei ole Helppo-Heikki

4 kommenttia

Tohtorin täsmällisyydellä Halla-aho tarttuu teemaan kuin teemaan. Nytkin hän totesi ettei nämä vaalit ole ilmastovaalit eikä hoivavaalit vaan tulevan eduskunnan on reagoitava joka asiaan silloin kuin ne tulevat esille.

Ilmastotavoitteista hän totesi niiden toteutuvan parhaiten silloin, kun ne tehdään kustannustehokkaasti ja siellä missä päästöt on suurimmat. Suomen hän katsoo kuuluvan marginaaliin.

Hän kritisoi Sipilää siitä, että jatkossa hyväpalkkaiset ajaisivat sähköauto Teslalla ja muu kansa polkuautoilla.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho vieraili lauantaina 9.2 Jyväskylässä. Kävelykadulla pidetyssä telttatapahtumassa jaettiin 140 annosta pullaa ja kahvia kahdessa tunnissa.

Perussuomalaisten teltta keräsi huomattavasti enemmän väkeä kuin vieressä olevat Kokoomuksen Orpon ja Vihreiden Haaviston telttaväki.

Jussi Halla-aho kiertää viikonloppuna pitämässä 13 puhetta Keski-Suomessa ja Kainuussa.

Katso tästä Jussi Halla-ahon puhe Keuruulla 8.2.2019: https://www.youtube.com/watch?v=fZRVp3KRFsY&feature=youtu.be

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Halla-aho ja PS – kevään kuumat vaalivoittajat!! 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Onko koko ilmasto vouhotus keksittyä hommaa ?

Esim. vanhat Trukit jossa ei ole mitään saaste laitteita jotka yleensä on pakettiauton Diesel moottorila ,niin sillä saa ajaa sisätiloissa konepakjoissa varastoissa missä ihmiset työskentelee. kun se saastutaa niin vähän
Jos kyseessä on Bensa trukki niin se pitää muuttaa kaasukäyttöiseksi että sillä saa ajaa sisätiloissa ettei ihmiset pökerry.
Sitten jos verrataan Moottori sahaa nykyajan Diesel autoja niin moottorisaha saastuttaa monin kymmen kertaisesti enemmän.
On monia metsureita jotka käryyttäneet vuosikymmeniä niitä nokan edessä ,niin en ole kuullut että yksikän olisi siihen kuollut !
Niin miksi nyt vaahdotaan uusista Diesel autoista jotka ei päästä juuri mitään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

Ilmastonmuutos lienee tosiasia? Sensijaan ne keinot joilla sitä yritetään torjua ovat lähentelevät joulupukin tarinoita.
Todellinen syy, väestön holtiton lisääntyminen, varsinkin elatusapua tarvitsevissa maissa on eräs ratkaisevimmista. Varsinkin kun sielläkin syntyvillä on samoja haaveita kuin meilläkin. Kiilusilmäisesti vouhkaavat vihreät ja vasemmisto ovat täysin menettäneet suhteellisuuden tajunsa.
Esimerkkinä vaikka tuo autojen romutus. Vanhat, loppuun todella ajetut, Toyotat ovat kuumaa kamaa Afrikassa. Siellähän ne ei saastuta? Samoin Etelä-Amerikan laajat Sademetsien hakkuut nautojen määrän lisäämiseksi ovat tolkutomat. Pelkkä hakkuu sinänsä, ilman korvaavaa metsitystä on juttu sinänsä. Iso merkitys on myös sillä, että lehmien mäehtiessään erittämä metaani on neljä kertaa pahempi saastuttaja kuin hiilidioksidi.
Ehkä meidän olisi alettava miettimään tuon kaiken ympäri maailmaa rahdattavan krääsän todellista tarvetta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Joka tapauksessa vaaleista tulee hyvin jännittävät.

Rinteeltä odotetaan lääkärintodistusta, jos aikoo vielä tarjoutua pääministeriksi.
Kenestä pääministeri, jos demarit voittaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000