Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Autoilija vihersosialistihallituksen lypsylehmänä

1 kommenttia

Autoilija vihersosialistihallituksen lypsylehmänä

Hallitus esittää ihan vakavalla valtiovarainministeri Lintilän naamalla kevennystä tuloveroihin 40 – 80 euroa vuodessa. Siis vuodessa.

Nyt tiedossa oleviin polttoaineen, tupakan ja alkoholin hinnannousuun menee niiden käyttäjältä ensi vuonna lisää saman verran rahaa jo kuukaudessa!

Tuloveron alentamiseen on varattu 200 miljoonaa, kun pelkällä polttoaineveron nostolla on tarkoitus kerätä 250 miljoonaa.

Tieliikenteen verotuotot on jo nyt 8,4 miljardia vuodessa. Tiestön kunnostamiseen tuosta summasta palautuu vain noin miljardi.

Huomatkaa miten media sumuttaa tiedottamisellaan asioiden mittasuhteista ja todellisuudesta.

Jarmo Nahkamäki

Puheenjohtaja

Jyväskylän Perussuomalaiset ry.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Vihervasemmistolaiset vastustavat yksityistä autoilua tekemällä autoilusta mahdollisimman vaikeaa, valvottua, kallista, hidasta. Näin painostaen autoilijoita siirtymään julkisten liikennevälineiden käyttäjiksi, kävelyyn ja polkupyöräilyyn. Heille auto on luksus tason turhake ja patriarkaatin luoma tuote. Tämä siitä huolimatta että autojen haitallisten pakokaasupäästöjen määrät ovat vähentyneet 30-40% verran verrattuna vuoteen 2006.

Tekniikka ja talous 12.3.2019. Henkilöautojen päästöt alenivat 30% vuosikymmenessä – tämä hidastaa suurempaa alenemista – tämä hidastaa suurempaa alenemista.

Iltasanomat 17.4.2019. 13 uutta dieselautoa päästötestissä – Mersun C 220 d päästi nolla milligrammaa kilometriltä.

Iltasnomat 8.8.2019. Hämmästyttävä muutos: Uusien autojen keskimääräinen päästökuorma romahtanut Suomessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000