Perussuomalaiset

Jarmo Juntunen

Jokaisen suomalaisen oikeusturvan puolesta

Tiesitkö, että;

• Yksi oikeusturvaloukkaus voi aiheuttaa kasvaessaan ihmisen elämän mittaisen kierteen.

• Huoli oman oikeusturvan toteutumisesta voi hallita ihmisen mieltä. Yksin on vaikeaa puolustautua oikeusloukkaajia vastaan, ja pelko on oikeusturvan toteutumisen suurin riski.

• Oikeusloukkaus voi aiheuttaa yrityksien konkursseja, perheen hajoamisia, työttömyyttä, köyhyyttä, sairauksia ja syrjäytymistä.

Tutkimuksien (EOK ja Euroopan komissio) mukaan lähes miljoona suomalaista kokee vuosittain oikeusloukkauksen. 

Vuodesta 1990 lähtien olen toimittajatyössäni keskittynyt suomalaiseen lainsäädäntöön.

Olen kansalaisten oikeusturvan edunvalvontajärjestön EOK ry:n perustajajäsen (www.eok.fi). Perustamisvuodesta 2004 lähtien olen toiminut järjestön vapaaehtoistyöntekijänä toiminnanjohtajan tehtävissä.

Olemme kuluneiden vuosien aikana kyenneet pelastamaan tuhansia ihmisiä, perheitä ja yrityksiä vakavilta seurauksilta.

Tutkimuksien ja EOK:n seurannan mukaan ihmisellä voi olla useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Kuka tahansa voi millon ja missä tahansa olla seuraava oikeusturvaloukkauksen uhri.

Hyvä lainvalmistelu on tärkeä osa oikeusturvaa.

Hyvä ja laadukas lainvalmistelu on palautettava eduskuntaan. Lakien tulee olla yleispäteviä ja kaikille samat. Lakien tulee olla ymmärrettäviä ja yksiselitteisiä. Lait eivät saa olla taannehtivia ja niiden tulee olla toteuttamiskelpoisia.

Viranomaisen harkintavalta ja hallinnon asiakkaan luottamuksensuoja on täsmennettävä yksityiskohtaisesti lainsäädäntöön.

Arvostan ja kunnioitan ihmisyyttä, laillisuutta ja oikeudenmukaisuutta.

Kansanedustajana pyrkisin vahvistamaan ja edistämään jokaisen suomalaisen yhdenvertaisten oikeuksien toteutumista.

Tarjoan sinulle mahdollisuuden katsoa vapaasti toimittamani oikeusturvan neuvontaohjelmavideon (kesto n. 40 min.).

Klikkaa ja katso ohjelma ”Näin kykenen turvaamaan laillisia oikeuksiani”

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000