Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Yli miljoona kuollut koronaan USA:ssa

Merkkipaalu on saavutettu. Miljoonas usalainen on kuollut koronaan. On aika tehdä lyhyt katsaus tapahtuneeseen.

Vielä vuoden 2020 alussa koronanviruksesta ei tiedetty paljoa. Tuolloin yhdysvalloissa oli asetettu työryhmä tutkimaan mikä tehoaisi koronaan. President Donald Trump’s April 23 Coronavirus Task Force press conference. The Task Force revealed data about how UV rays and certain disinfectants may kill the coronavirus, to which Trump asked about “injection” and bringing light inside the body.

Yle: Trumpin idea UV-valosta ja desinfiointiaineesta koronapotilaiden hoidossa hämmentää – Keuhkolääkäri: desinfiointiaineella tehdään itsemurhia

On hieman eri asia kysyä asiasta työryhmältä käyttämällä sen käyttämää termiä kuin väittää sen olleen Trumpin idea. Kysehän oli työryhmän esityksestä. Ei se mitään. Suomessakin kansalle kelpasi ja kelpaa heikompaa totuusarvoa edustava uutisointi.

Donald Trumpin ilmoitti 29.4.2020 operaatio Warp Speedistä jonka tarkoituksena oli mm. kehittää koronarokote. Kyseinen projekti polkaistiin käyntiin 15.5.2020.

Jo ennen projektin aloittamista MTV uutisoi Saksan terveysministerin näkemyksen projektin aikataulusta:

Saksan terveysministeri ei yhdy Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin positiiviseen arvioon siitä, että koronavirukseen saadaan kehitettyä rokote vuoden loppuun mennessä.

– Olisin ilahtunut, jos tämä (rokote) olisi mahdollista saavuttaa muutamassa kuukaudessa, terveysministeri Jens Spahn kommentoi myöhään eilen illalla televisiohaastattelussa.

– Mutta se voi kestää vuosia, koska siinä voi tietysti tulla takaiskuja, kuten olemme nähneet joidenkin muiden rokotteiden kohdalla. Rokotteiden kehittäminen on yksi lääketieteen haastavimpia ja vaikeimpia tehtäviä.

Rokotteen kehittämisen aikana koronan hoidossa käytettiin erilaisia lääkkeitä. Yksi näistä oli ivermektiini. Jälleen media suhtautui ”neutraalisti” asiaan.

Iltalehti:

Tutkimus ei tue käyttöä

Ivermektiiniä on tutkittu koronataudin hoitoon ja ehkäisyyn. Tutkimusten mukaan tehoa ei kuitenkaan voitu todistaa.

Esimerkiksi Fimea tiedotti jo maaliskuussa, ettei ivermektiiniä suositella koronatautiin. Myös Yhdysvaltojen senaatissa on levitetty väärää tietoa ivermektiinistä koronan hoidossa.

Ivermektiiniä koskevissa uutisissa se leimattiin mediassa järjestään hevosten matolääkkeeksi.

Iltalehti:

Amerikkalaiset syövät nyt hevosten matolääkettä koronaan – lääkevirasto: ”Lopettakaa!”

Iltasanomat:

Oxfordin yliopisto testaa koronan­torjuntaa mato­lääkkeellä – tämä lääkehoidoista nyt tiedetään

Mutta kuinka ollakaan. Uutinen Iltalehdessä 26.02.2022. Otsikko:

Kohulääke ivermektiiniä uudessa suomalaislääkkeessä: ”Kyse aivan eri asioista”

Ote leipätekstistä:

Ivermektiini on jo vuosikymmeniä käytössä ollut lääke.

Sen leimaaminen lähinnä vain hevosten matolääkkeeksi ei tee valmisteelle oikeutta. Ivermektiini on hyödyllinen, turvallinen ja tehokas lääke oikein käytettynä myös ihmiselle.

Miksi pitää kirjoittaa ivermektiinin leimaamisesta hevosten matolääkkeeksi? Kuka sitä mahtoikaan harrastaa?

Entä hydroksiklorokiini? Tuliko siitä välittömästi huuhaalääke kun Trump ilmoitti saaneensa sitä koronan hoitoon ja nauttivansa sitä?

Ote Iltalehden uutisesta19.05.2020:

Heti presidentin kertoman jälkeen lääkkeisiin erikoistunut tohtori Bob Lahita kiiruhtikin varoittamaan kansalaisia hydroksiklorokiinin käytöstä Trumpin suosiman Fox News -uutiskanavan haastattelussa.

– Emme ole todenneet sillä mitään vaikutusta, ja olemme hoitaneet sillä useita potilaita, Lahita totesi.

Ote mediuutisista: 6.7.2020: Hydroksiklorokiini vähensi selvästi covid-19-taudin takia sairaalahoitoon joutuneiden potilaiden kuolleisuutta, selviää tuoreesta tutkimuksesta. Tutkimus julkaistiin International Journal of Infectious Diseases -lehdessä. Lääke ei myöskään aiheuttanut potilaille sydänongelmia.

Osaatte jo varmaan arvata mitä muutakin kuin ivermektiiniä on IL:n uutisoimassa uudessa suomalaisessa ihmelääkkeessä.

Oliko demokraateilla ennakkoluuloja tuolloin vielä kehitteillä ollutta koronarokotetta kohtaan?

Otsikko Iltalehdestä 8.10.2020:

Mike Pence syytti Kamala Harrisia rokotevastaisuuden lietsomisesta väittelyssä – tästä on kyse

Yhdysvalloissa alle puolet kansasta sanoo ottavansa koronarokotteen.

– Jos Donald Trump sanoo, että meidän pitää ottaa rokote, en ota sitä, demokraattien varapresidenttiehdokas Kamala Harris sanoi.

Kun luottamusta rokotteeseen ei ole Bidenkin vakuutteli ettei vaatisi rokotepakkoa. Lisäksi Biden väitti ettei maskipakkoa voi säätää.

Otsikko Aamulehdestä 29.12.2020:

Yhdysvaltojen tuleva varapresidentti Harris sai koronarokotteen televisiokameroiden edessä

Tottakai Kamalalla on toinen ääni kellossa jos Joe Biden määräisi rokotepakon.

Jotain piti tehdä koronan leviämisen estämiseksi keväällä 2020. Siksi Trump määräsi matkustuskiellon useista maista. Biden kommentoi kiellon olevan rasistinen ja xenofobinen. EU arvosteli päätöstä. Tultuaan presidentiksi Biden jatkoi kieltoa.

Eihän sentään EU lähtenyt Trumpin tielle, sehän olisi tyhmää. Lähti, mutta kun EU tekee sen se on harkittua ja viisasta: Neuvoston suositus (EU) 2020/1475, annettu 13 päivänä lokakuuta 2020, koordinoidusta lähestymistavasta vapaan liikkuvuuden rajoittamiseen covid-19-pandemian johdosta (ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

Vuodessa Trump sai paljon aikaan pandemian torjunnassa. Koronarokote, matkustuskiellot ja muut aktiiviset toimet antaa toimittajalle oikeuden kuvata Trumpin suhtautumista koronaan löysäksi. Sika- ja lintuinfluenssojen isäntäeläimet löytyivät pandemian alkamisen jälkeen muutamassa kuukaudessa. Trumpin kiinavirukseksi nimittämän koronan isäntäeläintä ei ole löydetty vieläkään.

Ja sitten Bidenin saavutuksiin koronan hoidossa. Valitettavasti media on jälleen dissannut tämän mytologisen hahmon lausumia.

Kun Joe tuli valtaan hänen mukaansa rokotetta ei ollut olemassa. Samassa tilaisuudessa Joe kertoi että nyt homma skulaa. Hänen ansiostaan tarjolla on kuusisataamiljardia annosta rokotetta jolla saadaan täysi suoja kolmellesadalle jenkille. Eipä sekään mennyt putkeen kuten näemme hänen aikanaan koronaan kuolleitten lukumäärästä. Lisäksi Biden tilitti että vähemmistöjä on vaikea saada rokotetuksi kun eivät osaa käyttää internettiä varatakseen rokotusaikoja.

Kuten otiskko osoittaa, Yhdysvalloissa on kuollut 1 001 175 ihmistä koronaan. Luku on alakanttiin jos Bidenin lausumia on uskominen. Hänen mukaansa jo vuosi sitten kuolleita oli 120 000 000. Suunta on ollut positiivinen sillä vaalikanpanjan aikana Biden kertoi että näillä näppäimillä hänen puheensa aikana kuolleita Yhdysvalloissa on 200 000 000.

Mutta ei Joea voi syyttää vain lukujen paisuttelusta. Joskus hänellä on ohut kontakti todellisuuteen. Kun Yhdysvalloissa oli koronaan kuollut 220 000 Joe piti puheen että jos näin paljon ihmisiä olisi kuollut koronaan hänen aikanaan hän eroaisi. Hänen aikanaan on kuollut moninkertainen määrä. Miksi Joe et eroa?

Mutta ei se ole mennyt Suomessakaan niinkuin Strömsössä. Arja Juvonen esitti kirjallisen kysymyksen 24.1.2020 Krista Kiurulle varautumisesta pandemiaan. Vastauksen mukaan varauduttu on ja vieläpä hyvin. Hyvä varautuminen näkyikin sitten maskien hankintasekoiluna, maskisekoiluna, rajavalvonnan vaikeuksina, vaalien siirtämisenä ja vaalien siirtämättömyytenä ja viimeeksi koronapassin käytössä. Passi otettiin käyttöön kun tilanne paheni ja siitä luovuttiin kun tilanne paheni entisestään. Sillä välin väillä koronakammoa potenut pääministeri jätti osallistumaan Eduskunnan työskentelyyn koronan varjolla useamman kerran, mutta onneksi sentään bailaaminen ja kaljoittelu onnistuivat ilman virkapuhelinta.

Toisaalta miksi minun täytyy tällaisista kirjoittaa. Olisittehan voineet lukea uutisen miljoonaan koronaan kuolleesta jenkistä mediasta ja erityisesti iltapäivälehdistä. Olisittehan. Kiinnostihan koronaan kuolleitten lukumäärä kovasti Trumpin aikana. Miksi ei enää?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


23 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#2

Wow, Biden kieltää Puolaa lähettämästä Migejä Ukrainaan. Sen sijaan on luvassa sanktioita. Sanktioiden tehokkuutta voi miettiä siinä että Kuuba on ollut kauppasaarrossa yli 60 vuotta.
Sen sijaan Trump sanoi että jos olisi presidentti tekisi enemmän kuin lähettäisi 44 vuotta vanhoja hävittäjiä Ukrainaan. Hän myös sanoi että varottaisi venäläisiä enää käyttämästä n-sanaa. Tällä hän tarkoitti sanaa nuclear ja muistutti että hänen aikanaan USA:n ydinaseistus ajantasaistettiin ja rakennettiin uusia sukellusveneitä. Nyt ne pelotteena ovat tarpeen. Olisi vain presidentti jolla olisi munaa mainita asiasta vastapuolelle.
Fakta on että Trumpin aikana Venäjä ei hyökkäillyt Ukrainaan. Mutta on se Biden vaan pätevä presidentti. Ukrainan kansan kärsimyksillä ei siinä suhteessa ole merkitystä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#3

– Kaikki on täysin hallinnassa. Tässä käy hyvin, Trump sanoi 22. tammikuuta.

– Koronavirus on hyvin paljon hallinnassa USA:ssa. Pörssimarkkina alkaa näyttää minusta todella hyvältä, Trump sanoi 24. helmikuuta.

– Se katoaa. Jonain päivänä, se on kuin ihme, se katoaa, Trump sanoi 28. helmikuuta.
– Viime vuonna 37 000 amerikkalaista kuoli tavalliseen flunssaan. Keskiarvo on 27 000–70 000 joka vuosi. Mitään ei suljeta, elämä ja talous jatkavat kulkuaan, Trump totesi 9. maaliskuuta.

– Pysykää rauhallisina. Se menee pois, Trump kehotti 10. maaliskuuta.

– Tällä viruksella ei ole mitään jakoa meitä vastaan. Mikään valtio ei ole valmistautuneempi tai kestävämpi kuin Yhdysvallat, Trump vannoi 11. maaliskuuta.

– Olen aina tiennyt, että tämä on todellinen, tämä on pandemia. Minusta tuntui, että se on pandemia paljon ennen kuin sitä sanottiin pandemiaksi, Trump kertoikin 17. maalisk

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#4

Biden lupasi hävittää koronan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Eihän tuo mitään jos Miljoona on kuollut tuohon kulkitautiin jolle ei voi mitään.Niistäkin Miljonasta valtaosa on ollut sellaisia jotka on aiheuttanut kuoleman itse omilla elämän tavoillaan mm. Tupakoinnilla,ylipainolla ym. niistä johtuvilla taudella mm. sydän ja verisuonitaudit ja aikuisiän diapetes ym. itse aiheutetut.Ne olisi voinut kuolla normi flunssaakin.

Mutta Aidsiin on kuollut 79 Miljoonaa ihmistä ja Homotus senkun jatkuu ja kiihtyy vaan !!! (Suomessakin jopa Minsiterit marssii kuin siat pellossa ja paska haisee ja palalaikka soi) ei voi ymmärtää…
Kulku taudeille ei voi mitään niitä tulee ja menee aina muutaman vuosi kymmenen välein ,hyvä kuntoista ne harvoin kaataa muuta kuin sänkyyn viikoksi ,mutta on outoa että tuollainen tahallinen taudin levitys on saanut jatkua ilman mitään rajoituksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Ei yksi kerta homoa tee.Mutta toisesta voi jo alkaa tykkäämään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000