Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Valehteleva pääministeri, taantuva tiede ja muuta

Aloitetaanpa jälleen aasinsillalla. Klikkiotsikolla tarkoitetaan verkkouutispalveluissa käytettävää houkuttelevaa tai harhaanjohtavaa otsikkoa, jonka tehtävänä on saada lukija klikkaamaan artikkeli auki. Useimmiten klikkiotsikoita löytyy sellaisista verkkomedioista, joiden toiminta rahoitetaan kokonaan tai pääasiallisesti mainostuloilla. Mitä useampia artikkeleja lukija avaa, sitä useampia mainoksia hänelle voidaan näyttää. Voi klikkiotsikoita käyttää muuhunkin: IP-lehdet käyttävät klikkiotsikoita voidakseen klikkauksien perusteella väittää olevansa Suomen suosituin tms.

Tämän kertaisen kirjoitukseni otsikon voi laskea klikkiotsikoksi, jos lukija klikkasi kirjoitustani lukeakseen Sanna Marinin valehtelusta. Ei, kyseessä ei ole Marin, vaan Kanadan pääministeri Justin Trudeau. Mediamme kertoi auliisti kuinka Trudeau perheineen evakuoitiin mielenosoituksen alta tuntemattomaan paikkaan. Useamman päivän lymyilyn jälkeen mediallamme oli jälleen kerrottavaa Trudeausta. Hän piti puheen jossa ilmoitti ettei pelkää mielenosoittajia…

Trudeau leimasi mielenosoittajat natseiksi ja paheksui muistomerkkien turmelemista. Valtamedia on korostanut sitä että mielenosittajat kaljoittelevat ja polttelevat pilveä. Jokainen voi edelleen katsella Youtuben useista striimeistä kuinka yleistä Trudeaun ja valtamedian lanseeraamat ilmiöt ovat olleet mielenosoituksessa.

Myös viime kesänä Kanadassa kaadettiin patsaita. IS:kin uutisoi tapahtuneesta: Mielenosoittajat iskivät patsaita vastaan torstaina huutaen ”ei kunniaa kansanmurhalle” ennen kuin kaatoivat patsaat. Torstaina vietettiin perinteistä Canada Day -juhlapäivää.

Useissa kaupungeissa kuitenkin peruttiin päivän juhlinnat lapsihautaskandaalin vuoksi pakottaen kanadalaiset kohtaamaan historiansa Britannian siirtomaana. Pääministeri Justin Trudeau totesi, että päivää on parempi viettää ”pohdiskellen”.

Nyt olisi lisää pohdiskeltavaa. Kyseiset mellakat saivat alkunsa väitteestä että sisäoppilaitoksen pihalta olisi löydetty 215 alkuperäiskansoihin kuulivien lasten ruumista. HS uutisoi asiasta. Kanadassa on jo vuosia tiedetty, että tuhansia alkuperäiskansoihin kuuluvia lapsia katosi vuosikymmenien aikana salaperäisesti valtion ja kirkkojen ylläpitämissä kouluissa. Nyt näiden kadonneiden lasten synkästä historiasta on löytynyt uusia todisteita.

Ja kello käymään. Edellisessä kirjoituksessani luettelin JSN:n ohjeita joissa edellytetään uutistapahtuman loppuunseuraamista ja päivityksiä asiaan jos uutta tietoa ilmenee. Jo 11.1.2022 professori Jacques Rouillard, Montrealin yliopiston historiantiedekunnan emeritus kirjoitti että seitsemän kuukauden tutkimusten jälkeen yhtään ruumista ei ole löytynyt.

Onko medialla reilumpi meininki kuin poliisilla? Yli kolme viikkoa eikä päivitystä. Eihän se ole kivaa jos narratiivia tukevalta uutiselta näin julmalla tavalla putoaa pohja: sisäoppilaitoksen nunnat eivät olekaan verenhimoisia murhaajia.

Rekkakolonnat vapauden puolesta ovat herättäneet keskustelua myös Kanadan parlamentissa. Konservatiivien Pierre Poilievre otti kantaa pääministerin puheeseen. – Vaikka pääninisteri (Trudeau, liberaali) on pukeutunut niin monta kertaa rasistisiin asuihin ettei muista kaikkia kertoja, se ei tarkoita sitä että kaikki liberaalit olisivat rasisteja. Vaikka pääministeri auttoi suuryrityksiä välttymään syytteiltä varastettuaan köyhimmiltä afrikkalaisilta, ei tarkoita sitä että kaikki liberaalit olisivat rasisteja. Vaikka liberaalien ryhmässä on noin puolen tusinaa edustajaa jotka valittavat kuinka pääministeri heitä kohtelee, ei merkitse sitä että kaikki liberaalit ovat rasisteja. Se on sama kuin väittäisi että seura tekee syylliseksi. Pääministeri on painottanut usein henkilökohtaista vastuuta.

Liberaalien Mark Holland joka Poilievrelle vastasi, on ollut tarkkana kuin entinen Tiina Elovaara perussuomalaisten puoluekokouksessa, sillä erotuksella että Holland kertoo nähneensä hakaristejä mielenosoituksessa.

Poilievre painotti vastauksessaan että aina kun nähdään symboleja jotka edustavat pahuutta on syytä puuttuua niihin jotka niitä kantavat ja ovat teosta vastuussa ja tuomita teko. Poilievre nosti esiin tapauksen tammikuulta 2018 jolloin Trudeau oli tilanteessa jossa hän suoraan tuijotti hakaristia. Tuomitsemisen sijaan hän kiitti hakaristin esittelijää paikalle saapumisesta. Polilevre painotti että toisin kuin Trudeau, konservatiivit tuomitsevat aina kun pahuuden symboleja käytetään. Lisäksi Poilievre kertoi kunnioittavansa kollegaansa, mutta toivoi hallituksen myös kunnioittavan niitä tuhansia ihmisiä jotka taistelevat toimeentulonsa puolesta.

Oletteko huomanneet että vaikka kehitys kehittyy niin tiede on taantunut, eritoten lääketiede. Aikaisempien pandemioiden, lintuinfluenssan ja sikainfluenssan, kummankin isäntäeläin pystyttiin selvittämään alle vuodessa. Nyt ollaan kärvistelty koronan kourissa kaksi vuotta ja yli eikä vieläkään tietoa mistä eläimestä korona lähti liikkeelle. Ehkä on uskottava South Parkia ja todeta että virus on siirtynyt ihmiseen lepakosta hiiren ja muurahaiskävyn välityksellä. Ei se ainakaan sen huonompi teoria ole kuin muutkaan.

Matti Vanhanen osoitti jälleen että on sydänjuuriaan myöten tosikepulainen. Viime vuoden huhtikuussa MTV:n haastattelussa Vanhanen ilmoitti jättävänsä valtakunnanpolitiikan.

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk.) on ilmoittanut etukäteen, että ministeritehtävä on hänelle vain projektiluontoinen tehtävä, joka ei jatku koko vaalikauden yli.

Ensimmäisen kerran eduskuntaan vuonna 1991 noussut Vanhanen ei suostu silti paljastamaan, mihin saakka on suunnitellut jatkavansa tehtävässään.

Vanhasen mukaan kaikki tietävät sen, että kyseessä ei ole vaalikautta kattava projekti.

– Sen jälkeen alettaisiin spekuloimaan, kuka tulee seuraajaksi. En millään tavalla ammu enkä tue mitään huhuja. Aika näyttää, Vanhanen tuumaa arvailuihin, että Vanhanen olisi siirtymässä sivuun lähestyvän puoliväliriihen jälkeen.

Vaikuttamisen kentällä Vanhasta kiinnostaa korkeintaan enää Nurmijärven kunnanvaltuusto.

– Kyllä olen valtakunnan politiikan jättämässä.

Että onnea vaan Nurmijärven kunnanvaltuuston tuore puheenjohtaja, ei ku eduskunnan puhemies. Kepulainen is what kepulainen does. Mites se menikään, kepu tekee mitä aina?

Kun mediaa ruoditaan niin ihmettelen jälleen mihin on hukkunut mediamme into tarkistaa puhuuko Ameriikan presidentti lööperiä. Taannoin Joe Biden vieraili Pittsburghissa. Mediaa ei kiinnostanut kertoa sitäkään että vierailun aikana tulevissa välivaaleissa ehdolla olevia demokraatteja ei haluttanut tavata Bideniä. Joka tapauksessa Biden kertoi bidenfaktan Pittsburghista ja väitti että kaupungissa on eniten siltoja maailmassa. No miten on, onko niitä? Jos Biden olis twiitannut saman olisiko silloin kiinnostanut?

Suomessa on sanan- ja uskonnonvapaus. Vihervasemmisto on sittemmin lanseerannut sananvastuun, ja nyt Päivi Räsäsen myötä meille on viimein saatu myös uskonnonvastuu. Tosin se suvaitsevaisuuden nimissä koskee vain kristittyjä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Defund YLE
Iloinen
#1

Länsi ulvoo, kun Venäjällä ja Kiinassa saa julkaista vain virallista totuutta. Joidenkin maiden osalta ei ulvota, vaikka on vielä tiukempi valvonta. Lännessä taas ulvotaan, kun julkaistaan muuta kuin hallituksen ja WEFn virallista totuutta. Opposition kommentit ovat naisvihaa, rasisimia, salaliittoa, tiedevastaista tai muuta vihapuhetta. Aika hauska tilanne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

westfinn
Tyytyväinen
#2

Hallitus keskittyy nyt polttoaineveron korotukseen, anteeksi reippaaseen korotukseen, koska PerusSuomalaiset sitä Suomen kansan puolesta niin kiihkeästi vastustaa. Nostolle pitäisi nyt keksiä joku harhaanjohtava nimi, ettei tule kustua omille sukille! Lindtmanni taitaa sanankäänteet.
Hallitus ei ole lainkaan huolissaan, että meiltä nälkiintyneiksi verotetuilta kansalaisilta loppuu perunat tänä keväänä ennen uutta satoa. Närpiöstäkään ei saada apuja, kun patruunat taitavat tällä hetkellä olla tutkintavankeina. Tulee mieleen viime kevään maskikohu, kun ei oltu varauduttu. Kyseessä kuitenkin PerusSuomalaistenkin kansan puolesta peräänkuuluttama huoltovarmuus!
Perunapula on suora peilaus hallituksen tapaan priorisoida asioita -muut ensin -periaatteella, sorry suomalaiset ja boomerit.
PerusSuomalaisille tapaa ei ole edes keinovalikoimassa, koska PS puolustaa suomalaisia ja haluaa pitää omavaraisuus- ja huoltovarmuus asiat omissa hyppysissä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Vaikka perunat loppuu, monikulttuurista rikkautta on edelleen luvassa.
Arvatkaa siirtovankilan murhasta eipäiltyjen etunimet. Ulkomaalaistaustaiset vei 4-1: Tung, Ali, Diini, Mari ja se onneton kantis, Oskari.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000