Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Turvapaikanhakijat ovat kansanryhmä, perussuomalaiset eivät

https://www.facebook.com/jarmo.hussi/posts/202791028610618

Ja vielä

Nyt se on todistettu. Punavihreä kupla ei vääristä vain näköä vaan myös kuulo kärsii. Fuck Joe Biden muuttuu toimittajan korvissa Let’s go Brandoniksi.

Mitenkä se olikaan media? Taannnoin IS jakoi STT:n uutisen:

Milley ja esimerkiksi Haspel olivat huolissaan siitä, että Trump ryhtyisi hyökkäykseen Kiinaa tai Irania vastaan turhautumisen takia tai löytääkseen tavan pitää kiinni presidentinvirastaan.

Mitä varotoimenpiteitä on käytettävissä, jotta epävakaa presidentti ei aloittaisi sotatoimia tai pääsisi käsiksi laukaisukoodeihin ja määräisi ydiniskun? Jos häntä ei voitu estää edes hyökkäämästä Capitoliin, kuka edes tietää mitä muuta hän voi tehdä? Pelosi kysyi.

Pelosi sanoi myös, että Trump on hullu. Milley sanoi olevansa Pelosin kanssa kaikesta samaa mieltä.

Senaatissa kuultiin viime viikolla Milleytä liittyen Afganistanin fiaskoon. Kuulemisessa Milley kielsi edellä esitetyt väitteet ja sanoi ettei hänellä ole kykyä arvioida kenenkään henkistä kykyä. En pidätä paljoa hengitystäni siitä että IS tai STT uutisointiaan korjaisi tai että JSN korjaamattomuudesta mitään niille langettaisi. Myös IL uutisoi asiasta viitaten CNN:n uutisointiin. Nyt IL:llä olisi hyvä tilaisuus todeta Trumpin olleen oikeassa sanoessaan CNN:n olevan fake news.

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja