Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille on tarjottava turvallinen päiväkoti ja koulu. Mikäli halutaan laadukasta varhaiskasvatusta, niin siihen pitää panostaa. Hoitajamitoitus tulisi laittaa kuntoon.
Ongelmallista on se, että haastavat lapset ryhmässä helposti vievät huomion muilta. Helsinki-lisä alle 3- vuotiaille tulisi palauttaa.

Helsinki rakentaa uusia päiväkoteja, mutta ei tee sitä toimintojen ja tarpeiden mukaan! Eteisen toimimattomuus, kun ei ole tilaa lasten vaatteille ja tavaroille tai lepohuoneessa ei ole tilaa kaikille levätä! Miten hankalaa on, jos 25 lapselle yksi pesupaikka? Pihalle pitää mahtua kaikki tarhan lapset samaan aikaan: Miten luullaan että yksi keinu riittää koko ryhmälle?

Jos vanhoihin tarhoihin halutaan mieluummin töihin, kuin uusiin isoihin tarhoihin, niin pitäisi hälytyskellojen soida!

Koulun pitää olla lähellä kotia ja niissä pienet ja mukavat luokat. Inhimillistä palvelua pystytään paremmin tarjoamaan pienissä yksiköissä. Koulutukseen pitää satsata peruskoulussa, jotta voitaisiin tarjota mahdollisimman monelle paremmat valmiudet jatkokoulutukseen. Mikäli koulusta pääsee läpi oppimatta lukemaan, niin toisen asteen pakollisuus ei korjaa ongelmaa. Luokkakokojakaan ei pidä kasvattaa, näin voidaan mahdollistaa työrauha ja annetaan mahdollisuus keskittyä.

Pisa tulokset huononevat: pienryhmiä poistettu, luokkakokoja kasvatettu, resursseja vähennetty ja samalla tullut haasteellisempia paikallista kieltä osaamatonta oppilasainesta. Opetusta pitää antaa perinteisesti, eikä vain digitavalla. Opetusta tarjottava opettajajohtoisesti, eikä vain ryhmätöitä.

Löytyy myös puheenvuorosta:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jariekilpinen/lapset-ja-nuoret/

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Jarikin. Kirjoitit tärkeästä, perustavanlaatuisesta asiasta. Lapsissa on Tulevaisuus Ja Toivo Suomelle, kaikkien aikojen lopussa, Kun vuohennäköiset Miehet ylpeydessään ydinräjähteitään lataa. Itsekkäät ihmisethän täällä on Suomessa, noin juuri Kuten Päivi Räsänen kirjoitit: ”niskanpäällä”, Vaikka : Raamatun, Isän ❤️❤️❤️ Jumalan Sanasta heillä Ei ole, mitään tietoa, Kuin VAAN, että sitä pitää vastustaa, kynsin hampain. Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Jarikin. Niin inhottava ” mies”, KUIN Tuo koronamies onkin, Se hyvä siitä On Meille, hän kelmimäisyydellään korostaa Kristuksen erinomaisuutta. Kiva, kun me saimme aikanaan kuulla Evankeliumin sanoman: Nyt: Meillä On ihminen Mihin verrata tätä katalaa koronaukkoa, joka on pakana, ja Se Vanha vainooja, Kavala, kauhea, kiivas, kiukkuinen, Ja Julma, hirmuinen mies, jonka, VAIN JEESUS KRISTUS Yksin voittaa. Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000