Perussuomalaiset

Janne Koskela

Vihreä ylimielivalta

2 kommenttia

Suomen viranomainen teki laillisen palautuksen Afganistaniin niiden turvapaikan hakijoiden kohdalla, jotka olivat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen. Tästä alkoi propagandavyöry, jota sisäministeriön kansliapäällikkö kuvaa organisoiduksi (Aamulehti 4.4.) ja nopeasti liikkeelle lähteneeksi. Meillä on olemassa näemmä ne uudet viestintäkanavat, jotka kiitävät tuulta nopeammin ja niiden takana on järjestäytynyttä toimintaa. Näiden virheellisten uutisten levittäjäksi osoittautui myös eturivin poliitikkoja kuten puoluejohtaja Ville Niinistö ja muita kansanedustajia.

Puoluejohtaja pyysi seuraavana päivänä anteeksi levittämiään virheellisiä tietoja. Hyvä niin, mutta asiain tila kokonaisuudessaan ei ole kansan tiedossa. Taktiikka heillä on muodostunut strategiaksi. Ei voi välttyä ajatukselta, etteikö tämä taktiikka olisi osa lähellä monia puolueita. Pääviestimet vaikuttavat myös olevan ideologisesti valloitettuja ja eikö se silloin mahdollisesti näy myös valtamedioissa, jopa verovaroin kustannetuissa. Pasilan poliisitalon edustan mielenosoitukset ja pakkopalautuksen vastaiset mielenosoitukset saavat paljon uutistilaa.

Köyhä kansamme ja maan hiljaiset ansaitsisivat myös tulla kuulluksi, mukaan lukien maamme tulevaisuus ja elinkeinoelämä. Pelottaa, mihin asti vihreä ylimielipropaganda ulottuu. Uskoakseni osuu omaa kansaamme vastaan, jos mietin metsäpolitiikan vaiheita, mitä Suomella EU:ssa on ollut. Voivatko omat kansalaisemme syöttää samanlaista ”organisoitua tietoa” esim. komissioon päin?

Jos mietimme esimerkiksi Greenpeacen tapaa toimia, se on hyvin aggressiivinen. Perustunee tehokkaaseen somen käyttöön ja organisoituun toimintaan. Mielestäni osin tällainen lähentelee jo ääriliikettä. Suomen Greenpeace huolehtii kyllä Suomussalmen puunhakkuista samaan aikaan kun valaat syövät muovilautoista itsensä kuoliaaksi. Ja suuret metropolit saastuttavat autoilulla, lämmittämisellä tai puutteellisella jätehuollolla. Ei siellä Suomen Vihreä Rauha ole. Suomen Greenpeacen maajohtaja on kansanedustaja Jaakko Laakson poika, hänet tunnetaan aatteellisena taistolaisena.

Vaatteet vaihtuvat, aate pysyy. Greenpeacen toiminnan tavoite on sosialisoiva, joten sopinee pirtaan kuten kansanedustaja Satu Hassin taustan (SKDL taistolaisissa) kanssa Vihreisiin nykyisellään kuorrutettuna haarakonttori Greenpeacella (ja muilla vastaavilla).

Kyllähän toimia saa, mutta ei ylimielisesti ja elitisesti kuten vihreät tuulimyllyineen ja yltiöidealistisella vihreydellä. Se sotii kansan yleistä oikeustajua ja maalaisjärkeä vastaan. Tuntuu, että kun sanon sanan maalaisjärki, olen jo natsi. Voi voi. Aikuisten oikeasti – vihreät – vihaatteko maaseutua ja kehäkolmosen ulkopuolista elämää? Eikö tämä ole neuvostoliittolaista toimintaa!

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
omihli
Utelias
#1

Sivistynyt suomalainen luottaa lakeihin ja poliisin toimintaan. Luottaa siihen, että palautuksissa noudatetaan kansainvälisiä sääntöjä. Sivistynyt suomalainen ei lähde kaduille räyhäämään ja estämään poliisin työtä. On täysin käsittämätöntä, kuinka valtamediat ja kaduilla fasistihuutoja huutajat kuvittelevat, että kyseessä on laittomia palautuksia.
Myös ulkomaalaistaustaiset ”kansan”edustajat kantavat kortensa kekoon. Herääkin kysymys, mitä tekevät Suomen Eduskunnassa ja kenen asioita ajavat.
Kun poliisi haki Hyvinkään vokista afganilaisperheen, kuului videon lopussa vokin naistyöntekijän ”saatanan poliisi” selvällä suomella. Tiettyä sivistyneisyyttä?
Ylivoimaisesti enemmistö suomalaisista haluaa poistaa laittomasti maassa oleilijat. Mitä tapahtuu, jos sivistyneet suomalaiset lähtevät kaduille kertomaan oman mielipiteensä? Siis se tällä hetkellä hiljainen enemmistö.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
Utelias
#2

Onko vihervasemmisto aloittanut hybridisodankäynnin Suomen kansaa vastaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000