Perussuomalaiset

Jani Mäkelä

Keskiluokan kyykytyksen hallitus

Hallitustunnustelija Rinteen punaviherkeskusta-hallituksen neuvotteluista on vuotanut julkisuuteen erittäin huolestuttavia tietoja. On luvassa polttoaineveron korotuksia, tiemaksuja, asuntolainan korkovähennyksen poistoa ja kotitalousvähennyksen kurjistamista. Punavihreiden epärealistiset vaalilupaukset maksatetaan rehellisten työtä tekevien suomalaisten selkänahasta.

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan rakenteilla olevan hallituksen ohjelma makaa täysin tyhjällä perustalla. Menoja lisättäisiin 1,2 miljardia, mikä ei riitä alkuunkaan tehtyjen vaalilupausten toteuttamiseen. Tätä rahoitettaisiin 700 miljoonan veronkorotuksilla, joilla lamautettaisiin osaltaan taloutta. Nyt näistä korotuksista osa on kuultu ja vastasivat sitä mitä pelättiin.

Sosialistia äänestämällä saa sosialismia ja sen toimiiko sosialismi, voi käydä kysymässä rajan takaa. Mutta mitä keskustalaiset ovat ajatelleet tämän hyväksyessään? Onko todella niin hienoa saada yksi kerros lisää virkamiehiä maakuntatasolle, että aivan kaikki muu on kaupan? Onko kepu koskaan pettänyt näin perusteellisesti maakuntien asukkaat?

Hallitus laskee kattavansa vajauksen työllisyyden kohoamisella, vaikka tuskin esittävät mitään työllisyyttä parantavia toimia – ovat uhanneet jopa entisten purkamisella. Samaan aikaan Euroopasta on tulossa taloustaantuma – ei vetoapua talouskasvuun. Olemme siihen sidottuja Eurossa. Tämä on kansan huijaamista. Asiat tulevat menemään karille ja mitä pikemmin hallitusrakennelma puretaan, sen parempi Suomelle!

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000