Perussuomalaiset

Jaana Vesterinen-Prähky

Kiitokset!

Eduskuntavaalien maratonin pituinen kampanja on vihdoin saatu päätökseen mutta jaksakaa vielä hetki, te ihanat perussuomalaiset ehdokkaat, aktiivit, kannattajat ja äänestäjät – sillä nyt on aika kiitosten.

Kiitokset teille kaikille, jotka olette olleet osana tätä perussuomalaisten vuoden 2023 eduskuntavaalitarinaa. Siis ensinnäkin kiitos teille kaikille mahtaville ehdokkaille, että lähditte mukaan ja teitte yhteistyössä kentän sekä puoluetoimiston kanssa perussuomalaisten parhaimman eduskuntavaalituloksen ikinä. Olette upeita!

Kiitos myös teille, jotka jaoitte tuhansia ja tuhansia lehtiä sekä mainoksia, ja osallistuitte kymmeniin ja kymmeniin paneeleihin. Te autoitte tekemään tästä vaalivoitosta totta ja siksi voimme itse kukin olla todella tyytyväisiä tähän huikeaan tulokseen. Ilman ketään teistä tämä ei olisi onnistunut, ja siksi toivon, että todella tunnette tehdystä työstä ja tuloksesta sekä iloa, että ylpeyttä. Olette mahtavia!

Kiitos myös teille kaikille, joiden kanssa olemme puoluetoimiston vaalipajasta olleet yhteydessä, olette olleet todella innostavia sekä kannustavia. Puoluesihteeri Arton luotsaamana loitte vaalipiireihin mahtavat tiimit sekä tekemisen ilmapiirin, ja tänään tuntuu entistäkin hienommalta olla osa tätä tekemistä sekä perussuomalaista vaalitarinaa.

Mahtikiitokset myös teille jokaiselle, jotka kiireen keskellä jaksoitte tsempata itse kutakin, ja erityiskiitokset puolueen eduskuntaryhmälle ja Suomen Uutisten loistavalle toimitustiimille valtakunnallisen kampanjoinnin läpiviennistä. Materiaali oli niin diginä, kuin printtinä loistavaa ja se liikkui aikataulun mukaan hienosti eri puolille Suomea sekä somea.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille sekä puoluejohdolle, puoluesihteeri Artolle, piirien puheenjohtajille, vaalipäälliköille ja kaikille muille vastuuhenkilöille kampanjan rytmin huolehtimisesta, ajoitukset osuivat nappiin. Sekä kiitos Tiinalle tunteja ja tunteja kestäneistä oikolukusessioista, toimitustyö kanssasi oli kerrassaan sujuvaakin sujuvampaa. Otetaan ihmeessä joskus uusiksi. 😉

Kiitos myös kaikille niille ehdokkaille, joiden kanssa sain osallistua vaalitekstien hiomiseen ja ajatusten kiteyttämiseen. Oli hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä. Teidän kaikkien ansiosta perussuomalaisten kampanja oli antoisa, mullistava ja politiikkaan vaikuttava kokemus. Me onnistuimme! Arvostan todella paljon, että te kaikki mukana olleet seisoitte toistenne vieressä ja takana, vaikka välillä olisi tuntunut siltä, että nyt täytyy levätä, ette kuitenkaan tehneet niin, vaan jaksoitte viimeiseen kampanjapäivään saakka. Kiitos!

Ja vielä lopuksi. Erityinen kiitos Telttanaiset ja Telttamiehet sekä Kylttitiimit ja Jullariväki. Vau! Satoja ja satoja tapahtumia sekä satoja ja satoja kylttejä sekä jullareita. Aikamoista superporukkaa olette! Kiitos tapahtumista, hymyistä sekä lehtiä ja mainoksia jakaneista käsistä ja siitä, että olit mukana meidän kaikkien muiden kanssa. Kiitos kahveista ja kuumista makkaroista ja siitä, että jaksoitte viedä poliittista sanomaamme eteenpäin.

Tiedämme, että politiikassa ja vaaleissa ei aina ole helppoa mutta me onnistuimme ja siinä auttaa, että voi jakaa kokemuksensa toisen perussuomalaisen kanssa, sillä meistä jokainen on tärkeä osa tätä samaa perusperhettä.

Kiitos, työt jatkuvat, tuetaan siinä toisiamme!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Äänestäjät kiitos!
Tyytyväinen
#3

KIITOS!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000