Perussuomalaiset

Jaana Jylhä

Ministeri Mykkänen ja vuoden vähättelevin lausunto?

Oulussa on tullut ilmi rikosvyyhti jossa vähintään yhdeksää miestä epäillään lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ( törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja törkeä raiskaus ). Epäillyt tekijät ovat taustaltaan turvapaikanhakijoita.

Ehkä kaameinta jutun käsittelyssä on ollut Suomen poliittisen johdon kommentit asiasta. Ministeri Kai Mykkänen on epäilemättä ehdolla Vuoden vähättely-palkinnon saajaksi. Hän toteaa että ” Turvapaikanhakijoille pitäisi tehdä entistä paremmin selväksi mitkä ovat suomalaisen yhteiskunnan arvot ja pelisäännöt.” 

Pelisäännöt? Ministeri Mykkänen, oletteko siis ihan oikeasti sitä mieltä että nämä turvapaikanhakijoina Suomeen tulleet miehet raiskasivat ja käyttivät hyväkseen lapsia koska heille ei oltu tehty selväksi suomalaisen yhteiskunnan arvoja ja pelisääntöjä? 

Siinä tapauksessa toivoisin, ministeri Mykkänen, että perehtyisitte itse paremmin näiden turvapaikan hakijoina maahamme tulleiden muslimimiesten uskontoon, sen arvoihin ja asenteisiin. Ehkä silloin ymmärtäisitte että ongelmat piilevät paljon syvemmällä.

Kyseessä ovat vuosisatoja ja vuosituhansia vaikuttaneet yhteiskunnalliset, kulttuuriset ja uskonnolliset arvot ja asenteet. Asenteet joiden mukaan niin naiset, vääräuskoiset kuin seksuaalivähemmistöihinkin kuuluvat ihmiset ovat alempiarvoisia. Miten te, ministeri Mykkänen, ajattelette että näihin arvoihin kasvatettu ihminen voisi ymmärtää suomalaista tasa-arvoa tai suomalaisia “pelisääntöjä”? Ettekö ole huomanneet että valistus ei vain toimi? 

Ministeri Mykkänen, mitäpä jos ihan ensimmäiseksi katsoisitte peiliin ja myöntäisitte että maamme turvapaikkapolitiikka on epäonnistunutta. Tänne on päästetty kyselemättä kaikki asylumia rajoilla hokevat tulijat.

Ehkä ihan hirvittävintä tässä rikosvyyhdissä on itse tapahtuneen lisäksi se että osa epäillyistä tekijöistä on jo saanut Suomen kansalaisuuden. Miten ihmeessä tämä on mahdollista, ministeri Mykkänen? Totesittehan itsekin että ” sinänsä haastava asia on kansalaisuuden myöntäminen. Silloin karkottaminen tulee lähes mahdottomaksi. Sen kohdalla meidän tulisi varmistaa että henkilö on kotoutunut, oppinut kieltä ja sitoutunut perusarvoihimme.”

Näiden rikollisten karkoittaminen on siis, omien sanojenne mukaan, lähes mahdotonta. Olisiko liikaa pyydetty, että te, sisäministeri Mykkänen, tekisitte asialle jotakin?

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Seuratkaapa tuon löperön Poliisiylijohtajan hyminöitä? Kaveri on kuin anteeksi pyyntö. Seli, seli juttuja, ei edes yritystäkään puuttua asioihin ja saada niihin ryhtiä ei ole havaittavissa. Turvallisuusjärjestelmämme romahtaa tällä menolla. Sellainen on porukkakin kuin on kippari!
Puuttuu enään hökäisy, ”he ovat yksiä meistä”.
Halla-aho on aivan oikeassa Mykkäsen aikana, (joka muuten on Poliisiylijohtajan pomo) ei tule tapahtumaan mitään kehitystä. Pölyn laskeutumista odotellaan, selitellään ja kauhistellaan.
Miettikää ketä äänestätte!!!! Siinä on pieni toivo saada arvopohjille muutospaineita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Arvomaailmojen törmäys
#2

Se miksi nuo turvikset käyttäytyvät siten, on sille selitys hyvin yksinkertainen.
Miten noinkaan akateemiset henkilöt kuten päättäjämme eivät ymmärrä iislamin arvomaailmaa? Raiskaukset johtuvat yksinomaan siitä. Ei mistään muusta.
Kristillis-juutalainen (meidän) arvomaailmamme on tyystin erilainen kuin koraaanin julistama arvomaailma. Siksi muuslimille ainoa tapa täydelliseen kotoutumiseen on mennä oman uuskontonsa maihin asumaan.
Kahta erilaista arvomaailmaa ei yksilö kykene noudattamaan rikkomatta jompaa kumpaa. Noudattaessaan toista arvomaailmaa, rikkoo samalla toista arvomaailmaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tytöt ovat muuuslimeeita?
#3

Oulun tyttö/tytöt ovat ilmeisesti/kaiken järjen mukaan, lähtöisin samoilta maailman kolkilta kuin nuo karvakädet. Tytöt ovat palkinto noille urheille sotureille jostakin tekemättömistä/ tehdyistä teoista jossakin päin. Olisivatko he lomilla täällä huilaamassa ja pimppa on heille taattu.
Tytöt taas suorittavat omaa insallah sarkaansa sillä kohtalo on heille etukäteen määrätty eikä yksilö ei sitä vastaan voi mitenkään vaikuttaa.T uli mitä tuli on ennalta päätetty.
Tuskin tyttö/tytöt ovat valkonaamaisia kantiksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jonne Lövkvist
#4

Palkinto tulee taas “Vuoden valopilkku” tms. , oikeastaan se sopii ihan hyvin koska kyseinen palkinto vedettiin lokaan aiemmin syksyllä. Vastuullinen (siis selkärankaa pitäisi olla) sisäministeri jättäisi kyllä eroanomuksen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Sisäministeri Mykkänen (kok) puhuu maahanmuuttajien puolesta, haluaa niitä vielä lisää tänne, hän myös puhuu venäläisten puolesta (sukunsa on Venäjältä) sekä haluaa näille Venäjän kaksoiskansalaisille joita Suomessa on jo 70 000 mahdollisuuden työskennellä Puolustusvoimien organisaatiossa. Olen pitkään ihmetellyt tämän sisäministerin isänmaallisuutta, ei voi tietää,,,

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000