Perussuomalaiset

Björkbacka Kalervo

Euroopassa nousee maahanmuuttokriittisyys

Italian hallitus voi kaataa euron, kirjoittaa kolumnissa Jouni Kantola (LK 5.6.18). Samalla hän käy läpi Italian hallituspuolueita. Viidentähdenpuolue sai yli kolmanneksen ja Lega yli 17 prosenttia äänistä, hyvä niin. Mistä tämä kertoo, siitä, että kaikki ei ole niin ruusuista kuin meille yritetään median kautta kertoa. Samalla tietysti miljoonat äänestäjät ovat väärässä, kuten Yhdysvaltain presidentin vaalissakin. Se kertoo myös siitä, että useat eurooppalaiset maat ovat saaneet tarpeekseen hallitsemattomasta maahanmuutosta, laittomasti maassa olevista. Vaikka pahin ”rynnäkkö” on ohi, se ei suinkaan ole loppunut. Euroopan ulkorajoilla odottaa kymmeniä tuhansia siirtolaisia odottamassa paratiisiin pääsemistä. On myös tosi, että Lega on uhannut potkia 500 tuhatta laitonta siirtolaista maasta ulos. Meidänkin olisi syytä keskittyä kotouttamisesta kotiuttamiseen.

Kun mietitään Italian taloutta, tämä toimenpide on todennäköisesti oikean suuntainen. Euroopan ns. Visegrad-maat eli Puola, Unkari, Slovakia, Slovenia ja Tshekki ovat selkeästi ilmaisseet, etteivät ne tule kantamaan EU:n vaatimaa taakanjakoa siirtolaisista sakon uhallakaan. Tanska ja jopa Ruotsikin ovat kiristämässä maahanmuuttopolitiikkaa, Suomi ei. Ruotsidemokraatit ovat nostaneet kannatustaan. Sehän on tietysti uusliberaalille EU-eliitille sekä suomalaiselle medialle kauhistus. Suunta koko Euroopassa on se, että maahanmuuttokriittiset puolueet vahvistavat kannatustaan.

Mielenkiintoista tässä uusliberaalien kirjoittajien kirjoituksissa on se, että kun esimerkiksi Ruotsissa sosiaalidemokraatit ja kokoomus ovat muuttaneet kantansa maahanmuutosta kriittiseksi, se ei olekaan vastaisuutta vaan maahanmuuttolinjaa. Ei auta Kantolankaan hakkua Italian hallitusta hulluksi ja systeeminvastaiseksi, äänestäjät näin ovat päättäneet. Samalla Kantola kirjoituksessaan yleistää meidät kaikki Perussuomalaiset rasisteiksi. Viime eduskuntavaalissa meitä ”rasisteja” oli vain yli puolimiljoonaa, tällä menolla toivottavasti enemmän. Olen myös sitä mieltä, ettei yksittäisen teon tekijän vuoksi voi tuomita esimerkiksi koko etnistä kansanryhmää, muttei myöskään puoluetta tai sen jäseniä. Tässä ilmenee selkeästi Kantolan oma rasismi meitä tavallisia Perussuomalaisia puolueen jäseniä kohtaan. Olen Kantolan kirjoituksen vuoksi pahoillani meidän kenttäväkeä kohtaan kohdistuneesta käsittämättömästä syytöksestä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Toimittelija Kantola, tervetuloa ensikesänä Perussuomalaisten puoluekokoukseen, pidä siellä puhe jossa perustelet väitteesi jossa nimeät ja nimittelet Perussuomalaiset rasisteiksi, katsotaan millaiset aplodit kokousväki sinulle antaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000