Perussuomalaiset

Heikki Suominen

SISÄISESTÄ TURVALLISUUDESTA JA SEN PUUTTEESTA

Hallitus on päättänyt hallitusti horjuttaa EU tasavallan nimeltä Finlandia sisäistä turvallisuutta suunnittelemalla jakavansa oleskelulupia henkilöille, jotka eivät ole läpäisseet seulaa aiemmissa maahantulo”tarkasteluissa”. Joukossa on niin kielteisen turvapaikkahakemusten saaneita, käännytys- jopa karkoituspäätöksiä keräilleitä maahanmuutajia. Henkilöt, jotka ovat jo aikoja sitten saaneet nämä kielteiset-, käännytys- ja karkotuspäätökset ei kuuluisi enää edes olla Suomessa. Suvakkihallitus suunnittelee oleskeluluvan perusteeksi opiskelun, joka ei muuten ole vielä edes alkanut. Taustoiltaan tuntemattomia, kerran jos toisenkin päätetty olevan sopimaton tulemaan maahamme, ovatkin ”viherpesun” jälkeen oleskeluluvan, joka oikeuttaa opiskeluun ja työn tekoon Suomessa haltijoita. Opiskelijajärjestöksihän talebanejakin kutsuttiin 2000 -luvun kaksoisvirranmaassa.

Pienellä Suomella oli vielä viime vuonna suurlähetystö Kabul -nimisessä kaupungissa. Eipä ole enää. Joku ”opiskelijajärjestö teki lopun lopulta aika SUURESTAkin lähetystöstä, sillä kabul-pekaksi profiloitunut ulkoministerimme laski, että ainakin 400 paikallista on myötävaikuttanut panoksellaan tämän SUURlähetystön ja Kabulissa avustusvaroin hengailevien suomalaisten selviytymiseen. Pääsylipuksi Suomeen riitti kuivamustekynällä raapustettu Suomen siniristlippu! Verorahoilla tänne rahdattujen ihmispolojen CV:t olivat sitä luokkaa, että luvialaisen betoniraudottajankin katsottiin olevan kiitollisuudenvelassa! Vihervasemmistohallituksen myötävaikutuksella saimme taas 400 tuntematonta, taustoiltaan tarkistamatonta Suomen ystävää diplomaattikyydillä Suomeen. Olivathan he jo Kabulissa osoittaneet uskollisuutta ja koeteltua kansalaiskuntoa Suomea kohtaan. Tervetuloa, turvallisuudesta viis.

Jos pienen maan, Suomen, lähetystön pyörittämiseen tarvitaan 400 paikallista niin kauhulla ajattelen sitä myötämielisten määrää, joka nojaa Tehtaankadun suuntaan. Riittääkö 800, 1000, 1200 punamullattua?

Avoimien lähteiden mukaan varsinkin Venäjä ja Kiina harjoittavat vakoilua lähetystöistään käsin EU tasavaltaan nimeltä Finlandian teollisuuteen, infraan ja varsinkin elektroniseen tietotekniikkaamme. Tuntemattomaksi jäävän ja vankkumatonta tietolähdesuojaa nauttivan evp. puolustusvoimain luennoitsijan sanoin kotikonnuillani Varsinais-Suomessa ja Satakunnan alueella vaikuttaa 20 vieraan vallan ”asiamiestä”. Kysymys kuuluu, miksi ei reagoida? Vakoilu tuskin kuuluu diplomaattisen suojan piiriin ja jos asia kerran on tiedossa!

Kaivelin aikani kuluksi sodanaikaisia julisteita, postereita ja lentolehtisiä, joissa todella isänmaalliset ja isänmaastaan huolta kantavat tahot varoittivat kansalaisia seuravasti:”Vihollinen kuuntelee! Lörpöttelijät voivat tietämättään pettää isänmaansa!” tai ”Kuulut kotirintamaan, tukahduta jokainen kuulopuhe, juoru, huhu.” Isänmaan turvallisuudesta kannettiin huolta.

Sisäiseen turvallisuuteen tai pikemminkin sen puuttumiseen lasken kuuluvaksi nykyisen ja vallalla olevan avoimen viranomaisinformaation ”paljastamiskulttuurin”, jossa viranomaiset itse kertovat taktisista ja teknisistä menetelmistään Poliisit, Suomen Tulli, Tulli rikosten jäljillä ja varsinkin Rikospaikka -nimisissä TV-sarjoissa. Mielestäni salaisista salaisimpien pakkokeinojen käytöstä ei tulisi julkisesti keskustella missään foorumissa!

Esimerkiksi Murharyhmäksi itseään tituleeraava, eläkkeellä ja toimessa oleva poliisikoalitio kertovat tosielämästä otetuin esimerkein valeostoista ja tilakuuntelusta. Tulli puhuu telekuuntelusta ja evp. poliisikirjailijalle ei riitä, että teoksissaan mainitsee ajoneuvoihin kätkettävät seurantalaitteet, vaan pitää tuoda esiin myös ”jammerit”, joilla rikolliset yrittävät etsiä näitä seurantalaitteita. Perusteluiksi ”avoimuuteensa” nämä äänitorvet mainitsevat, että kyllä kunnon konnat nämä kaikki poliisin metkut tietävät. Kysymys kuuluukin, miksi myös ammatti ja taparikollisuutta vasta opiskelevienkin aloittelevien konnien täytyy saada tietoonsa nämä menetelmät ja itse viranomaisilta?

Vaakakupissa painaa se työ, jonka poliisijuristit ja muut tahot ovat tehneet sen eteen, että nämä salaiset pakkokeinot ovat yleensä edes saatu pakkokeinolakiin ja läpi eduskunnassa.

Minun Suomeni ei enää ole se sama turvallinnen, kansalaisistaan huolehtiva isänmaa, jonka lujassa kainalossa sain viettää lapsuuteni ja nuoruuteni huolia vailla. Minun Suomeni jos ja kun Naton täysivaltaisena jäsenenä poistaa alueeltaan Tehtaankadun ja Maarianhaminan kaltaiset vakoilupesäkkeet. Minun turvallisessa Suomessani ei ole tilaa ajatukselle, että Venäjä muka koskaan tulisi pyytämään anteeksi joko Ukrainalta tai Suomelta yhtään mitään. Viherpunahallitukselta pyydän, etteivät jää odottamaan sitä tai muutakaan idän ihmettä taphtuvaksi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Hullutus hoitaa!
Hämmentynyt
#1

Perussuomalaiset kyselivät kuinka hallitus aikoo vastata, jos itärajalle ilmestyy vaikka vain 20 000 päinen maahantunkeutujien joukko?
Ministeri, joka ei ehtinyt livahtaa salista vastaili, että eiköhän tämä erinomainen hallitus pysty tämänkin? asian hoitamaan.
Samainen ministeri on vaikenemalla yrittänyt ”hoitaa” Närpiön törkeätä ihmiskauppaa ja luulee, kun ei varauduta mitenkään voidaan syy vierittää asiasta vastaavalle ministerille!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Itäkairan kulkija
Hämmentynyt
#2

Tunnen turvattomuutta liikkuessani Itä-Suomen kairoilla ja soilla aina, kun näen palankin valvomatonta itärajaa ja sen vaatimattoman metrin korkuisen aidan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Rajaturvallisuus kuntoon!
Tyytyväinen
#7

Kansalaisaloite eu-tukipaketin, euroissa!, saamiseksi eu:n ulkorajan turvaamiseksi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#3

Harlekiini sarjojen matukiima huipussa. Taisi ajatuspaja olla oikeassa pari vuotta sitten, vaikka naiset kautta linjan pöyristyivät. Onneksi tulevassa kalifaatissa naiset paalavat keittiöön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#6

Avaa vähän kommenttiasi niin kestopersu Keimolastakin ymmärtää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Umpi leninistinen demaripuolue on maamme suurin sisäinen riski. Seuraavana on vasemmistoliitto ja vihreät, kun snobipuolueessa kokoomuksessakin viherleninistejä riittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Vihreiden kannatus onneksi laskee (ylen mittaus).

Vihreät on suurimpia ruskeiden mamujen hyysääjiä..
Vihreät ovat kantasuomalaisten enemmistön mielipiteen vastustajia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000